Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ξεκάθαρα φαίνεται ότι ποιους βολεύει τώρα και πόιους βολεύει αρχές του έτους καλύτερα να βγει αρχή του έτους
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

GreekGod έγραψε:Ρε παιδιά μια χαρά κανονικά δουλεύουν τα επιτελεία και με το 50% του δυναμικού. Εξάλλου όπως έχει ήδη προαναφερθεί η προκήρυξη είναι έτοιμη, το μόνο που μένει είναι η έκδοση της.
Ακομα κανείς δε γνωρίζει μπορεί λόγω ιού ηλεκτρονικα, μπορεί και με ταχυδρομείο με φάκελο συστημένο
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Mortar έγραψε:Γιατί ξέρει το παιδί για να μιλήσει; Πετάει λόγια του αέρα. Οι ΕΔ είναι ακόμη σε επιφυλακή. Η μόνη περίοδος που λειτουργεί στο 50% είναι η περίοδος με τα γκρουπ, όπως τώρα. Εγώ ξέρω τι λέω και το αποδεικνύω πάντα με επιχειρήματα! Για να μη βγάζουν την προκηρυξη θα έχουν κάποιο λόγο. Ποτέ δε βγήκε τέλη της χρόνιας, και σχεδόν ακατόρθωτο να βγει και τώρα. Επιθετικός γίνομαι γιατί πολλοί γράφετε συνέχεια ασάφειες.

Που κολλάνε βρε αγόρι μου τα στρατόπεδα με την προκήρυξη; Τα υψηλόβαθμα στελέχη συνήθως παρευρίσκονται καθημερινά, σε κάποια κατώτερα στελέχη και φαντάρους ΟΒΑ κ μη δόθηκε υποχρεωτική άδεια. Τα γνωρίζω και τα αναφέρω, τώρα για νησιά και τα σχετικά δεν γνωρίζω... Μιλάω για Λάρισα και Θεσσαλονίκη! Και που βγαίνει Ιανουάριο δλδ είναι καλύτερα; Μόνο και μόνο που βγαίνει προκήρυξη με όρια ηλικίας πάνω στην αλλαγή της χρονιάς είναι ΛΑΘΟΣ. Η γραφειοκρατία σε αυτή τη χώρα δεν θα τελειώσει ποτέ, μην παρεξηγείσαι... Δεν σου θίξαμε τον Κυριακο.

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Ξεκάθαρα φαίνεται ότι ποιους βολεύει τώρα και πόιους βολεύει αρχές του έτους καλύτερα να βγει αρχή του έτους

Νάτος και ο άλλος πέταξε εξυπνάδα, εσένα και άλλους τόσους σας βολεύει να μην μπουνε οι 93αρηδες και ο κάθε 93αρης... Θες 18χρονα με 0 προϋπηρεσία που δεν Έχουνε πάει καν φαντάροι! Δεν πρόκειται να παραδεχτείς την αλήθεια, τροφή για σκέψη δίνω.

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Φίλε είναι στο όριο οι 93 τι να τούς κάνει να κάθονται μετά από 10 χρόνια μάλλον είναι βολεψακιδες και δεν αγαπούν πραγματικά τς ένοπλες δυνάμεις όπως έχω ακούσει εδώ πολλούς στο ότι πότε θα γυρίσουν σπίτι τους
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Του 93 είμαι και λογικά δεν θα μαστε μέσα, αλλά ποιος σου είπε ότι από αυτούς που θα δηλωσουνε και θα μπουνε δεν το βλέπουνε σαν δημόσιο; Εγώ προσωπικά το βλέπω, σαν κάτι σίγουρο... Αν μπω και με την ειδικότητα μου ακόμη καλύτερα! Κακά τα ψέματα, δεν είναι να αφήνουμε ευκαιρίες να χάνονται... Έστω και σαν ΕΠΟΠ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Sefis έγραψε:Του 93 είμαι και λογικά δεν θα μαστε μέσα, αλλά ποιος σου είπε ότι από αυτούς που θα δηλωσουνε και θα μπουνε δεν το βλέπουνε σαν δημόσιο; Εγώ προσωπικά το βλέπω, σαν κάτι σίγουρο... Αν μπω και με την ειδικότητα μου ακόμη καλύτερα! Κακά τα ψέματα, δεν είναι να αφήνουμε ευκαιρίες να χάνονται... Έστω και σαν ΕΠΟΠ
Μακάρι να βγει παιδιά του 93, διότι είναι κρίμα να βγει πχ 4 η 15 η δε ξέρω και γω ποτέ και για λίγες μέρες να σας κάνουν τέτοιο σπάσιμο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αν ειναι να βγει, θα βγει μεχρι και Τεταρτη.

Αν δεν βγει μεχρι τοτε, παμε για 21 διοτι δεν νομιζω στην αλλαγη της χρονιας να βγαλουν κατι.

Εκτος αν εχει χιουμορ ο Παναγιωτοπουλος και στο 3.2...1 μαζι με τα πυροτεχνηματα βγαλει και τις θεσεις.Εικόνα
Failed Seaman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Failed Seaman »

Ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό εδώ μέσα. Όταν είναι να βγει θα βγει η ρημάδα... Ηρεμήστε λίγο μερικοί.
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Sefis απαντά σε όλα ναι φιλαράκι τα έχουμε ξαναπεί μην ασχολείσαι και χαλιεσαι χωρίς λόγο απαντά μόνο σε τρία τέσσερα σοβαρά άτομα όπως ο Λευτέρης ο χρησταρας ο ηλεκτρολόγος ο Μαρκ και κάνα δυο ακόμα που ξεχνάω τους άλλους ας τους να αναρωτιούνται και να λένε τα δικά τους
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Ούτε σου λένε από εδώ και πέρα θα τους λες ένα ναι και θα κλείνει η συζήτηση... Καλήμερα κυριοι
Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Ρε μάγκες καλημέρα αρχικά χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα θα ήθελα να πω ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε όνειρα για το πότε θα βγει η προκήρυξη διότι αυτά που διαβάζω που γράφουν μερικοί όχι ότι έχω κάτι μαζί του η με ενοχλεί που λένε την άποψη τους απλά επειδή δεν είναι σίγουροι και οι ίδιοι ας μην γράφουν αύριο θα βγει η από 20 και μετά διότι το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν άλλα άτομα να απαντούν και μπαίνουν μετά αλλά στη μέση. Όπως πχ δεν νομίζω και που το ξέρεις εσύ, και άλλα διάφορα μην χαλιομαστε λοιπόν... Περιμένουμε να βγει η προκήρυξη και όλα καλά οκ κάθε ένας να κάνει τις ερωτήσεις του Και όποιος ξέρει απαντάει. Και αν είναι λάθος αυτό που θα πει ας τον διορθώσει κάποιος δεν χρειάζεται να τσακώνεστε και να χαλιεστε
Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Το φόρουμ είναι για αυτό τον λόγο ... Πραγματικά μπαίνω κάθε μέρα και το μόνο που βλέπω είμαι πως θα την πει ο ένας τον άλλο ρε μάγκες φτιάξτε ένα άλλο φόρουμ και λέτε ότι θέλετε. Σε αυτό ας μείνει για τον λόγο που φτιάχτηκε ας απαντάμε σε ερωτήματα και όποιος γνωρίζει κάτι ας το πει
Άβαταρ μέλους
Ikaropoulos1997
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Ikaropoulos1997 »

Μάγκες η προκυρηξη θα βγει όταν τελειώσουν τα μελομακάρονα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508