Δύσκολα εντός του 2020. Μπορεί όμως να γίνει και το αναπάντεχο. Πάντως πρέπει να τα σταθμίσουν όλα και να αποφασίσουν κατάλληλα. Αν βγει τον προσεχή καιρό ή τώρα πρέπει να οργανωθούν σωστά όσον αφορά το κέντρο. Δε μπορούν να βάλλουν τόσα άτομα σε ένα στρατόπεδο. Επίσης ο παράγοντας καιρός δε βοηθάει για υην εκπαίδευση και πολύ. Οι βροχές μπορεί να ακυρώσουν πολλά κομμάτια της εκπαίδευσης. Αλλά με τα δεδομένα του 2009 η εκπαίδευση στο κέντρο θα γίνει προς την άνοιξη αν είναι τόσο χρονοβόρα η διαδικασία, όπως τότε.
Πραγματικα ειχα σκοπο να δηλωσω συμμετοχη, αλλα βλεπωντας ποσοι αουγκανοι θα συμμετεχουν, μακρια και αγαπημενοι.Αν ειναι να μπω και να μαλωνω με τον καθε μαλακα να μου λειπει. Ασε που θα μας ζαλισουν με το εμβολιο.
Τελικα οποιος μπει θα εχει να κανει η με ονειροπαρμενα πιτσιρικια που θα νομιζουν πως ειναι Ραμπο η με κομπλεξικα στελεχη. Συγνωμη απλα ηθελα να το πω. Δεν ηθελα να θηξω κανεναν. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Δευ Δεκ 28, 2020 12:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβως αυτο ελεγα και εγω να δηλωσω, εχοντας περασει και απο ΕΔ εχω καταλαβει τι πλεμπα υπαρχει μεσα, πραγματικα με ελαχιστους μπορεις να συζητησεις οποτε Ελεγα να παω Ερευνας πληροφορικης που υπαρχει μια μορφωση κα ικαποιο επιπεδο αλλα ουτε εκει με βλεπω να παω στο τελος