Chistodoulos έγραψε:Καλησπέρα σε όλουςΚαλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα
Είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς απογοητευμένους στον ιδιωτικό τομέα και κοιτώ μήπως βγει προκήρυξη και βρούμε επαγγελματική αποκατάσταση σαν ΕΠΟΠ.
Έχω μερικές ερωτήσεις και συγχωρέστε με αν έχουν απαντηθεί απλά είναι πάρα πολλες οι σελίδες για να διαβαστούν όλες και επίσης δεν έχω εμπειρία σε συμμετοχές διαγωνισμού δημοσίου και δε γνωρίζω κάποια πράγματα
1) παίρνουν επιπλέον μόρια οι έφεδροι αξιωματικοί;
2) υπηρέτησα 14 μήνες στα τεθωρακισμένα, θα μετρήσει ως προϋπηρεσία μόνο αν δηλώσω πλήρωμα τεθωρακισμένων; Η θα μετρήσει γενικά αν δηλώσω οποιαδήποτε ειδικότητα στρατού ξηράς (πχ πυροβολικό, ασυρματιστης) ;
3) μετράει το πτυχίο ΑΕΙ που έχω από καθηγητική σχολή η πρέπει να το ζητάει η ειδικότητα;
4) πτυχίο υπολογιστών, αγγλικών και δίπλωμα οδηγήσης μοριοδοτουνται;
Ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη αν έχουν ξανά απαντηθεί αυτές οι ερωτήσεις
Chistodoulos έγραψε:Καλησπέρα σε όλουςΚαλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα
Είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς απογοητευμένους στον ιδιωτικό τομέα και κοιτώ μήπως βγει προκήρυξη και βρούμε επαγγελματική αποκατάσταση σαν ΕΠΟΠ.
Έχω μερικές ερωτήσεις και συγχωρέστε με αν έχουν απαντηθεί απλά είναι πάρα πολλες οι σελίδες για να διαβαστούν όλες και επίσης δεν έχω εμπειρία σε συμμετοχές διαγωνισμού δημοσίου και δε γνωρίζω κάποια πράγματα
1) παίρνουν επιπλέον μόρια οι έφεδροι αξιωματικοί;
2) υπηρέτησα 14 μήνες στα τεθωρακισμένα, θα μετρήσει ως προϋπηρεσία μόνο αν δηλώσω πλήρωμα τεθωρακισμένων; Η θα μετρήσει γενικά αν δηλώσω οποιαδήποτε ειδικότητα στρατού ξηράς (πχ πυροβολικό, ασυρματιστης) ;
3) μετράει το πτυχίο ΑΕΙ που έχω από καθηγητική σχολή η πρέπει να το ζητάει η ειδικότητα;
4) πτυχίο υπολογιστών, αγγλικών και δίπλωμα οδηγήσης μοριοδοτουνται;
Ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη αν έχουν ξανά απαντηθεί αυτές οι ερωτήσεις
Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα
1. Τους μηνες μόνο σαν επιπλέον. Οχι κάτι αλλο
2. Μονο στην ιδια ειδικότητα ναι
3. Ο, τι ζητάει η ειδικότητα. Το πτυχίο μονο σε ανάλογη.
4. Αγγλικά και δίπλωμα ναι, μπορεις να τα δεις και στο φεκ μιας και έχει βγει
Μάγκες διαβάστε το ΦΕΚ που έχει δημοσιευτεί και θα σας λυθούν οι απορίες... Σε κάθε ειδικότητα ζητάει συγκεκριμένα η πτυχίο αν έχεις πχ ΙΕΚ η επας η απολυτίκιο λυκείου επαλ κλπ... Τα λέει αναλυτικά ότι σου ζητάει είναι συγκεντρωμένο δεν τα υπολογίζεις όλα
Χριστοδουλε-Νεραιδοπουλε-Στελιο Σταματα να κανεις συνεχεια προφιλ. Ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ αυτο που κανεις ρε φιλε... Χρειαζεσαι βοηθεια αληθεια σου το λεω κι ας βγαινω εκτος θεματος. Κανεις μπαμ ρε μαγκα απο τα πρωτα 2 ποστ που κανεις. Σταματα να γινεσαι ρεζιλι, ειναι κριμα. Με αγαπη στο λεω.
Αν βγεί από Δευτέρα έως Πέμπτη πιστεύω πιάνει τους 93 ! Πάμε να το σπρώξουμε παιδιά πάρτε τηλέφωνα να βγει η προκήρυξη... Υπάρχει ένα μικρό θέμα όμως... Που πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο;
Φίλε Χρίστο αν μου επιτρέπεις κι όλας για το φίλε διότι δε γνωριζόμαστε
Ειλικρινά κι εγώ σου απαντάω δεν έχω σχέση με τα ονόματα που ανέφερες, δε ξέρω αν έχεις προηγούμενα η απλώς στα ζαλισαν αλλά ένα προφίλ έφτιαξα να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί όπως είπες κι εσύ είναι άρρωστο,
Έχουμε κι πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε από το να κάνω προφίλ
Απλά είπα να μπω κι να ρωτήσω δύο τρία πράγματα
Ευχαριστώ όσους απάντησαν καλές γιορτές σε όλους μας