Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Σταύρο από το φόρουμ εισαι αυτός που ενθαρρύνει περισσότερο για να το κυνηγήσουμε, αν δεν γίνομαι αδιακριτος ούτε Εσυ μπορείς να συμμετάσχεις;
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Sefis έγραψε:Σταύρο από το φόρουμ εισαι αυτός που ενθαρρύνει περισσότερο για να το κυνηγήσουμε, αν δεν γίνομαι αδιακριτος ούτε Εσυ μπορείς να συμμετάσχεις;

Ανήκω κι εγώ στις αντίστοιχες γενιές. Έχω αναφέρει πως έχω κινητοποιηθεί και καλώ και εσάς να κάνετε το ίδιο. Είναι κάτι που δικαιούνται αυτές οι γενιές και οφείλουν να το διεκδικήσουν. Η Thalassa έχει κάνει και κάποια πρόταση για νομική κίνηση. Υπάρχει αυτό, αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε και με Βουλευτές, Υπουργό Άμυνας και Πρωθυπουργό να καταλάβουν ότι οι συγκεκριμένες γενιές είναι δυσαρεστημένες.
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές αυτές τις μέρες ας σταματήσουμε για λίγο καιρό να ηρεμησουμε όλοι και να δούμε κάποια προβλήματα της κοινωνίας... Όσοι έχουν χρήματα και μπορούν ας δώσουν κάτι σε κάποιο ίδρυμα η σας βοηθήσουν ένα συνάνθρωπο μας να χαρεί αυτές τις μέρες να ζεσταθεί λίγο η ψυχή του... Μέσα σε όλα έχουμε ξεχάσει ότι κάποιοι άνθρωποι πεινάνε η είναι άστεγοι η παλεύουν με διάφορους τρόπους... Κάντε όλοι έναν κόπο και βοηθήστε κάποιον συνάνθρωπο μας είτε χρηματικά είτε υλικά με κάποια ρούχα είτε με τρόφιμα... Μέσα σε όλα ξαχασαμε την ανθρωπιά μας και μαλώνουμε για ασήμαντα πράγματα... Συγνώμη αν κούρασα
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας

Scott1926 έγραψε:Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές αυτές τις μέρες ας σταματήσουμε για λίγο καιρό να ηρεμησουμε όλοι και να δούμε κάποια προβλήματα της κοινωνίας... Όσοι έχουν χρήματα και μπορούν ας δώσουν κάτι σε κάποιο ίδρυμα η σας βοηθήσουν ένα συνάνθρωπο μας να χαρεί αυτές τις μέρες να ζεσταθεί λίγο η ψυχή του... Μέσα σε όλα έχουμε ξεχάσει ότι κάποιοι άνθρωποι πεινάνε η είναι άστεγοι η παλεύουν με διάφορους τρόπους... Κάντε όλοι έναν κόπο και βοηθήστε κάποιον συνάνθρωπο μας είτε χρηματικά είτε υλικά με κάποια ρούχα είτε με τρόφιμα... Μέσα σε όλα ξαχασαμε την ανθρωπιά μας και μαλώνουμε για ασήμαντα πράγματα... Συγνώμη αν κούρασα

Δίκιο έχεις, φίλε. Δεν μαλώνουμε, όμως. Απλά θέλουμε ίσες ευκαιρίες για όλους.
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Το καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ γεννημένος το 93 είμαι εξάλλου όποτε τραβάω τα ίδια με κάποιους
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας

Scott1926 έγραψε:Το καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ γεννημένος το 93 είμαι εξάλλου όποτε τραβάω τα ίδια με κάποιους

Καλό θα είναι λοιπόν να κινητοποιηθείς κι εσύ για να δικαιωθείς, αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά του 1991, του 1992 και του 1993.
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Ναι είδα που ανέβασε κάτι η θάλασσα αλλά θέλω παραπάνω λεπτομέρειες... Μέχρι τώρα το μόνο που είδα είναι να μαλώνουν κάποιοι χωρίς ουσία και απλά να πετάνε ατάκες για να φανούν... Σεφι μην θιχτεις δεν εννοώ εσένα...
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

Δεν θίγομαι αγορινα και συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Γενικά τον τελευταίο καιρό και με την τρομοκρατία που προάγουν τα ΜΜΕ έχω αντιληφθεί ότι υπάρχει μεγάλη ανθρωποφαγία μεταξύ μας και έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Οποίος θέλει ας το κυνηγήσει, εγώ δεν θέλω να κυνηγήσω κάτι νομικά παρόλο που θα το ήθελα... Δεν έχω ούτε τον χρόνο να αναλωθώ με τις αδικίες του στρατού ούτε και να ξοδέψω χρήματα για κάτι που ίσως δεν οδηγήσει και πουθενά. Έστειλε 2-3 μνματα σε μερικά σαιτς, δεν είδα ανταπόκριση... Όποτε κατάλαβα ότι δύσκολα θα ακουστούμε
Pztl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Pztl »

Δεν εχουν βγει και επίσημα τα ηλικιακά; Θεωρώ οτι πέρασε η τροπολογία αναμένετε αρχές του χρόνου η προκήρυξη
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Τα ηλικιακα εχουν βγει σε φεκ και ειναι πεντακαθαρα.18-28 εκτος αν εισαι ΟΒΑ που ειναι 31. Αλλα πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρει κανεις πληροφοριες ετσι οπως καταντησε το νημα εδω, αν ανατρεξεις σε προηγουμενες σελιδες ισως το βρεις σε pdf.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HLEKTROLOGOS την Τετ Δεκ 23, 2020 12:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Sefis »

HLEKTROLOGOS έγραψε:Τα ηλικιακα εχουν βγει σε φεκ και ειναι πεντακαθαρα.18-28 εκτος αν εισαι ΟΒΑ που ειναι 31. Αλλα πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρει κανεις πληροφοριες ετσι οπως καταντησε το νημα εδω, αν ανατρεξεις σε προηγουμενες σελιδες ισως το βρεις σε pdf.
Ηλεκτρολόγε φόρουμ ειναι, θα υπαρξουνε διαφωνίες και συμφωνίες και ότι θες. Στο 2020 είμαστε, οποίος θέλει μπορεί να κάνει κ μια αναζήτηση στο ιντερνετ αν ψάχνει κάτι συγκεκριμένο... Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο!

Pztl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Pztl »

Ναι ναι το βρηκα το είδα εντάξει κατάλαβαμε πολυ καλα οτι ευνοήσαν τους οβα και τα δικά τους τα παιδάκια
Pztl
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Pztl »

200 300 μόρια ο οβα αν είναι δυνατόν
Rambo No8
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rambo No8 »

Pztl άκου φίλε... Καταρχήν ΟΒΑ δεν ήμουν ποτέ ούτε με ενδιαφέρει αυτός ο θεσμός... Θα σε ρωτήσω κάτι... Πιστεύεις ότι δεν τα αξίζουν τα 200-300 μόρια; Επειδή μου φαίνεται ότι δεν έχεις περάσει ούτε έξω απ'την πύλη από μια μοίρα Καταδρομών. Θα έβλεπες πως ήταν εκεί ο ΟΒΑ. Όποτε θέλανε οι ανώτεροι τους έβλεπαν σαν στελέχη για τίς υπηρεσίες και σαν στρατιώτες για τίς αγγαρείες. Στις ασκήσεις ήταν πάντα πρωτοι. Είναι παιδιά που αξίζουν... Παιδιά που πρέπει να μπουν ΕΠΟΠ... Παιδιά που το θέλει η καρδιά τους
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες