Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Όποιος δεν τον καλύπτει το ηλικιακό όριο που λογικά δεν θα διευρυνθεί για τους πολίτες είναι γεννημένος 90-91-92 Και θέλει να προχωρήσει σε προσφυγή ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα γιατί κινήσαμε διαδικασίες και από αρχές Ιανουρίου θα ημαστε έτοιμοι να Το προχωρήσουμε.
Συγνωμη greekgod νομιζα μιλουσες για την προυπηρεσια.Οχι τα μορια των ΕΔ τα παιρνεις κανονικα παντου απο οτι λενε τοσους μηνες εδω μεσα.
Thalassa έγραψε:Όποιος δεν τον καλύπτει το ηλικιακό όριο που λογικά δεν θα διευρυνθεί για τους πολίτες είναι γεννημένος 90-91-92 Και θέλει να προχωρήσει σε προσφυγή ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα γιατί κινήσαμε διαδικασίες και από αρχές Ιανουρίου θα ημαστε έτοιμοι να Το προχωρήσουμε.
Νομίζω άδικως κόπος και χαμένα λεφτά είναι, δεν θα βγάλεις άκρη και αν βγει ποτέ θα βγει μετά από πολλά χρόνια
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Δεν παιρνουν τα μορια ΕΔ παντου στην ιδια ή σε αντιστοιχη ειδικοτητα αλλου κλαδου ενοπλων δυναμεων λεει.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Ανώνυμε και εγώ αυτό κατάλαβα για αυτό ρώτησα. Τί να πώ πάνε και τα 100 μόρια...
The only easy day was yesterday.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Αν υπαρχει ειδικοτητα νοσοκομος στο πεζικο πχ μπορεις να τα παρεις
Ετσι γραφει ναι, παρολα αυτα παλιοι εποπ λενε οτι τα παιρνεις παντου. Θα δειξει.
Πως να σου στείλει προσωπικό μήνυμα θάλασσα;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
B.G.L έγραψε:Πως να σου στείλει προσωπικό μήνυμα θάλασσα;
Εκει που βλεπεις στα αριστερα το ονομα (βλεπε Lefteris2μαλ) , πατας διπλα στα δεξια ενα μαυρο βελακι που δειχνει προς τα κατω.
Εκει θα σου βγαλει καποιες επιλογες, οπου μαζι με καποιες αλλες θα λεει " Αποστολη Μηνυματος ".
Πατας εκει και στελνεις προσωπικο μηνυμα στον/την που θελεις.
Α ευχαριστώ φίλε
Παιδιά ξέρετε αν μετράει το πτυχίο κοινωνιολογίας ΑΕΙ, και σε πιο σώμα βρίσκεται; Ευχαριστώ
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Υγειονομικό (ΥΓ)
Ειδικότητα: Κοινωνικού λειτουργού - Κοινωνιολόγου ΥΓ (I1-I2)
Ειδικότητα: Κοινωνικού λειτουργού - Κοινωνιολόγου ΥΓ (I1-I2)
The only easy day was yesterday.
Ενδιαφέρομαι εγώ αλλά είμαι από κινητό και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα τώρα
Πάντως ένα πράγμα που σκέφτηκα σήμερα ήταν ότι αν πήγαινε το όριο στα 31 για ΟΛΟΥς, μόνο θετικά θα αποκόμιζαν οι ένοπλες δυνάμεις από αυτό. 1) μεγαλύτερο εύρος υποψηφίων
2) μεγαλύτερος συναγωνισμός άρα και προσπάθεια για περισσότερα προσόντα. Τι σημαίνει αυτό; Κάποιος με αγγλικά β2 θα πάει για c2, κάποιος με δίπλωμα Β θα πάει για Γ, Δ. Συμπέρασμα δουλειά και χρήματα στην αγορά όπως φροντιστήρια, σχολές, κτλπ
3) σίγουρα πιο καταρτισμένο προσωπικό, μπορεί λιγότερο εκπαιδευμένο αλλά περισσότερο μορφωμένο
4) σαν κυβέρνηση μόνο θα κέρδιζε από αυτό, θα είχε και ευχαριστημένους του ΟΒΑ καθώς εκτός από την αύξηση Ορίων ηλικίας τους μοριοδοτεί κιόλας αλλά και τους πολίτες που δεν είχανε την ευκαιρία να συμμετέχουν σε άλλη προκήρυξη ΕΠΟΠ
2) μεγαλύτερος συναγωνισμός άρα και προσπάθεια για περισσότερα προσόντα. Τι σημαίνει αυτό; Κάποιος με αγγλικά β2 θα πάει για c2, κάποιος με δίπλωμα Β θα πάει για Γ, Δ. Συμπέρασμα δουλειά και χρήματα στην αγορά όπως φροντιστήρια, σχολές, κτλπ
3) σίγουρα πιο καταρτισμένο προσωπικό, μπορεί λιγότερο εκπαιδευμένο αλλά περισσότερο μορφωμένο
4) σαν κυβέρνηση μόνο θα κέρδιζε από αυτό, θα είχε και ευχαριστημένους του ΟΒΑ καθώς εκτός από την αύξηση Ορίων ηλικίας τους μοριοδοτεί κιόλας αλλά και τους πολίτες που δεν είχανε την ευκαιρία να συμμετέχουν σε άλλη προκήρυξη ΕΠΟΠ
Θα βγεις στην αρχική που έχει τα θέματα, και στο θέμα με τίτλο «Μοριοδότηση Εποπ 2021» η θάλασσα έχει στείλει τελευταία, κλικαρε εκεί και θα σου ανοίξει το προφίλ της. Θα δεις αποστολή μηνύματοςB.G.L έγραψε:Ενδιαφέρομαι εγώ αλλά είμαι από κινητό και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα τώρα
Από κινητό αυτό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης