Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Νομίζω παρασυρόμαστε από μερικά τρολλ και αναλωνόμαστε. Αν ψηφίστηκε ο νόμος στην Βουλή (δεν ξέρω αν έγινε η ποτέ θα γίνει) τότε απλά περιμένουμε ίσως ειδικότητες ΠΑ κ μετά προκήρυξη η προκήρυξη αμέσως
Στον υπολογισμό τον μόριων όσοι υπηρέτησαν 35μκ βάζουν τικ στο Ι1και στο Ι2?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Όσοι μπούμε εσσο Μαρτίου και είμαστε ΣΞ και βγάλει εποπ ναυτικό να μπορούμε να δηλώσουμε; Επίσης θα κάνουμε 2 χρόνια για να ανέβουμε βαθμό η 1;
Μπορείτε να κάνετε αίτηση κανονικά. Όσοι στρατεύσιμοι έχουν ορκιστεί, παίρνουν βαθμό στον 1 χρόνο, ενώ οι αστράτευτοι σε 2.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
ΔΥΚ καλημέρα, ορκωμοσία έως τη μέρα που κατατασσομαστε σωστά; Όχι όταν κάνουμε αίτηση
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
http://www.ellinikos-stratos.com/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=8 Καλημέρα μάγκες. Βάζω τα στοιχεία μου κανονικά αλλά μετά δεν με βγάζει στο πίνακα... Και δεν μου έχουν στείλει και κανένα email...
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Καλημερα παιδια! Να μας καθησυχασω λιγο την γεννια του 93... Πριν λιγο μιλησα με το ΓΕΣ και υπαρχει περιπτωση η προκηρυξη να βγει 28 Δεκεμβριου. Υπομονη και πιστη 

Το έκανα πριν μερικά λεπτά και λειτουργεί κανονικά.Kostas.mak έγραψε:
http://www.ellinikos-stratos.com/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=8 Καλημέρα μάγκες. Βάζω τα στοιχεία μου κανονικά αλλά μετά δεν με βγάζει στο πίνακα... Και δεν μου έχουν στείλει και κανένα email...
Έβαλες το εμαιλ σου και πάτησες υποβολή; Αν ναι, τότε δες μήπως το εμαιλ πήγε στα Junk mails
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Φτάνει με τα φεικ προφίλ και τις παραπληροφορήσεις. Δεν έχετε κάτι πιο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Συνεχίζετε να γράφετε ανοησίες, τύπου μίλησα με το ΓΕΣ και δε συμμαζεύεται. Κανείς συνέχεια νέο προφίλ λες και εμείς που τα διαβάζουμε δε ξέρουμε ότι είσαι ο ίδιος ψεύτης...
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Καλημερα. Επειδη το θεμα καιει περισσοτερο ατομα της ηλικιας μου απο οτι βλεπω και σε παλαιοτερες αναρτησεις ειπα να δημοσιευσω κατι ευχαριστο. Αυτο διοτι εχθες και προχθες αν παρατηρησεις υπηρχαν καποιες εντασεις. Δεν ειμαι κανενας απο οτι φανταζεσαι και δεν εχω λογο να κρυφτω. Ειμαι ενας απλος ενδιαφερομενος σαν πολλους εδω μεσα και γραφτηκα στην σελιδα προσφατα για να ενημερωνομαι για τυχον προσληψεις. Τωρα αν εσυ θελεις να δημιουργεις αναβρασμο λυπαμαι φιλε μου αλλα δεν θα τα καταφερεις. Καλη σου μερα.
George13G έγραψε:Καλημερα παιδια! Να μας καθησυχασω λιγο την γεννια του 93... Πριν λιγο μιλησα με το ΓΕΣ και υπαρχει περιπτωση η προκηρυξη να βγει 28 Δεκεμβριου. Υπομονη και πιστη
Και εγώ πήρα στο ΓΕΝ για το ύψος και μου 1.65 και μετά από λίγες μέρες βγήκε το ΦΕΚ και έγραφε 1.55 για τις γυναίκες.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
ότι να ναι, έτσι λένε και για την προκυρηξη ότι θα βγει Ιανουαρίο και μπορεί να βγει αύριο μεθαύριο. Μακάρι για όλα τα παιδιά.Thalassa έγραψε:George13G έγραψε:Καλημερα παιδια! Να μας καθησυχασω λιγο την γεννια του 93... Πριν λιγο μιλησα με το ΓΕΣ και υπαρχει περιπτωση η προκηρυξη να βγει 28 Δεκεμβριου. Υπομονη και πιστη
Και εγώ πήρα στο ΓΕΝ για το ύψος και μου 1.65 και μετά από λίγες μέρες βγήκε το ΦΕΚ και έγραφε 1.55 για τις γυναίκες.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ποιος νοήμων άνθρωπος παίρνει τηλέφωνα να ρωταει ρε παιδιά; Τι είμαστε εμεις για να μας πούνε; Ο αλλος λεει μιλησε με γες και λεει 28 Δεκέμβρη. Που να ήξερε οτι και 28 να βγει, δεν σημαίνει οτι θα έχει ημερομηνία γέννησης τον δεκεμβρη, αλλά παλι τον Γενάρη αν θέλουν.
Υπομονή, όταν με το καλό βγει θα τα δούμε όλα... Μέχρι τότε δεν υπάρχει λόγος διαφωνιών και εντάσεων!
Ο Αβραμιδης τηλεφωνει στο ΓΕΑ ο αλλος στο ΓΕΣ.
Παιδια η κοροιδευετε κοσμο η σας δουλευουν στα επιτελεια. Νομιζετε οτι ειναι απλο να σας απαντανε σε οτι ρωτατε;
Παιδια η κοροιδευετε κοσμο η σας δουλευουν στα επιτελεια. Νομιζετε οτι ειναι απλο να σας απαντανε σε οτι ρωτατε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες