Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Καλησπέρα !Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά !
Θα ήθελα να ξέρετε και μπορείτε να μου λύσετε καποιες απορίες σας παρακαλώ !
1) Αρχικά θέλω να μου πείτε σχετικά με τους Πεζοναύτες είναι κάτι σχετικό με το πεζικο ; Μπορείς να πας Πεζοναύτης και από Τεθωρακισμένα, πυροβολικό κλπ, για παράδειγμα ;
2) Επίσης αν μπεις πεζοναύτης απ' όσο ξέρω πας Αυλώνα για εκπαίδευση... Μετά την εκπαίδευση που σε στέλνουν; Έχει παντού μονάδες ακόμα και παραμεθόριο η μένεις σε συγκεκριμένες περιοχές ;
Υπάρχει δυνατότητα να πάρεις απόσπαση για πεζικο κάπου παραμεθόριο και ας είσαι πεζοναύτης ;
3) Και τέλος αν ξέρετε σχετικά με το πεζικό που αλλού πας για εκπαίδευση εκτός από (Κόρινθο) και που έχει μονάδες εκεί γύρω για να τοποθετηθείς!
Ελπίζω να βοηθήσετε όσο μπορείτε. Σας ευχαριστώ πολύ.
Ενδιαφέρομαι για ΕΠΟΠ
1) Αρχικά θέλω να μου πείτε σχετικά με τους Πεζοναύτες είναι κάτι σχετικό με το πεζικο ; Μπορείς να πας Πεζοναύτης και από Τεθωρακισμένα, πυροβολικό κλπ, για παράδειγμα ;
2) Επίσης αν μπεις πεζοναύτης απ' όσο ξέρω πας Αυλώνα για εκπαίδευση... Μετά την εκπαίδευση που σε στέλνουν; Έχει παντού μονάδες ακόμα και παραμεθόριο η μένεις σε συγκεκριμένες περιοχές ;
Υπάρχει δυνατότητα να πάρεις απόσπαση για πεζικο κάπου παραμεθόριο και ας είσαι πεζοναύτης ;
3) Και τέλος αν ξέρετε σχετικά με το πεζικό που αλλού πας για εκπαίδευση εκτός από (Κόρινθο) και που έχει μονάδες εκεί γύρω για να τοποθετηθείς!
Ενδιαφέρομαι για ΕΠΟΠ
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
V.P.@@ έγραψε:Καλησπέρα !Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά !
Οι Πεζοναυτες ανηκουν στις Ειδικες Δυναμεις εδω και αρκετα χρονια, παλια ηταν πεζικο τμημα.
Για να πας Πεζοναυτης θα πρεπει να πας ειτε απο ειδικοτητα Ειδικων Δυναμεων ειτε απο Πεζικο ωστε οταν θα ζητησουν ατομα για Ε. Δ στο κεντρο να κανεις μεταπηδηση, εφοσον περασεις και τα αναλογα σχολεια επιτυχων (σχολεια Μαχητη, σχολειο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ, ΣΒΕΑ).
Απο Τεθωρακισμενα και Πυροβολικο ειναι απιστευτα δυσκολο να κανεις μεταπηδηση στις Ε. Δ διοτι ποτε δεν αφηνουν κοσμο να φυγει.
Για τις τοποθετησεις και τις μεταθεσεις δεν γνωριζω που ακριβως εχουν οι πεζοναυτες στρατοπεδα.
Σιγουρα εχουν Αυλωνα / Βολο και Αθηνα, δεν θυμαμαι αλλου.
Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη σου επιτυχια.
Το νομοσχέδιο έχουμε ιδέα ποτέ ψηφίζεται;
Lefteris 2αμαλ Φυσικα και με βοήθησες !Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλε μου ! Καλη επιτυχία και σε σένα !
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου !
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου !
- ArmyOfficer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Παιδιά καλησπέρα διάβασα 25 σελίδες που συζητούσατε για τα περί αδικίας του ορίου ηλικίας μεταξύ ΟΒΑ και πολιτών1) Όσες και επιστολές και να στείλετε δεν θα καταφέρετε κάτι... Δυστυχώς.
2) Ο στρατός έτσι λειτουργεί μπορεί να έχεις δίκιο αλλά σε κάνουν να έχεις άδικο
3) Συμφωνώ με τον Ηλεκτρολόγο για όσα είπε.
4) Δεν κρίνετε η ζωή σας από μια προκήρυξη
5) Κάποιοι είναι χαμένοι... Αλλά κάποιοι κερδισμένοι από όλο αυτό που άλλαξε ο νόμος
6) Έγινε άλλαξε η τροπολογία αναμένουμε την προκήρυξη
2) Ο στρατός έτσι λειτουργεί μπορεί να έχεις δίκιο αλλά σε κάνουν να έχεις άδικο
5) Κάποιοι είναι χαμένοι... Αλλά κάποιοι κερδισμένοι από όλο αυτό που άλλαξε ο νόμος
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Τι εννοεις με το 6) ερωτημα σου; Οτι σκεφτονται να ανεβει το οριο ηλικιας και για τους ΕΠΟΠ εκτος τους ΟΒΑ?
Παιδιά διάβασα κάπου ότι έχει Πεζικο Αυλώνα ! Ισχύει ; Και που έχει εκει κοντά (Αττική και εκτός) έχει μονάδες ;Για ΕΠΟΠ ρωτάω.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Εγώ να τολμήσω να ρωτήσω σχετικά με ολες αυτές τις θέσεις νοσκοκόμων τι παίζει και ποιες είναι οι διαφορες τους; Είναι κάποια θέση αμεταθετη κάπου; Βλέπω έχει αλλού πεζικό, αλλού στο μηχανικό άλλον ΕΔ... Γνωρίζει κάποιος κάτι;
ArmyOfficer έγραψε:Παιδιά καλησπέρα διάβασα 25 σελίδες που συζητούσατε για τα περί αδικίας του ορίου ηλικίας μεταξύ ΟΒΑ και πολιτών1) Όσες και επιστολές και να στείλετε δεν θα καταφέρετε κάτι... Δυστυχώς.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές αλλά οκ, ο κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά. Προσωπικά εγώ ενοχλούμαι και δεν μπορώ να το πάρω χάλαρα και να πω «οκ, δεν έγινε και κάτι... Πάμε παρακάτω μ». Το φόρουμ εδώ είναι ένα μέσο κάποιος να μοιράζεται τους προβληματισμούς του... Καλώς η κακώς ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικού του προβληματισμούς και σκέψεις.
ArmyOfficer προς τι αυτη η σιγουρα με τις επιστολες;
Οι ΟΒΑ στειλανε αρκετες και τελικα δικαια καταφερανε το σκοπο τους και μαγκια τους.
Στο χερι των πολιτων ειναι να πιεσουν με τον ιδιο ζηλο και πιστεψε με δεν θα περασουν απαρατηρητοι. Αρκει να πιεσουν ομως με πραξεις οχι μεσω φορουμ.
Οι ΟΒΑ στειλανε αρκετες και τελικα δικαια καταφερανε το σκοπο τους και μαγκια τους.
Στο χερι των πολιτων ειναι να πιεσουν με τον ιδιο ζηλο και πιστεψε με δεν θα περασουν απαρατηρητοι. Αρκει να πιεσουν ομως με πραξεις οχι μεσω φορουμ.
Ρε παιδιά Δεν καταλαβαίνετε κάτι Εμείς κερδίσαμε κάτι γιατί ήμασταν Ήδη μέσα και ήταν σίγουρο ότι θα γίνει απλά το κάναμε για σιγουριά βάση τις απαντήσεις που δώσανε Όσον αφορά για να στείλουν οι πολίτες επιστολές μπορεί να στείλουν και οι άλλοι έξω που είναι 32 33 34 και να στέλνει δηλαδή μπορεί να βγει μία προκύρηξη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των πολιτώντα κριτήρια που ζητάνε είναι αυτά μέχρι 28
Εδώ ρώτησαν Εάν αλλάξει το όριο ηλικίας από την ίδια κυβέρνηση και η απάντηση ήταν ξεκάθαρο ότι παραμένει 28 δεν θέλω να αποτρέψω κανέναν Καλώς να το κάνει τη γνώμη μου λέω ότι δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Χρησταρα απλα ειδε οτι ηρεμησε λιγο το φορουμ μετά απο καιρό και ηθελε να βαλει φυτιλιες. Το αν θα δικαιωθουν οι πολίτες, δεν το ξέρει ο αρμυ και κανενας αρμυ.
Εδώ και πολλά χρόνια βγαίνει με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο σκεπτικό
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 11
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω Εφοσον λεει εως 28ο ετος γιατι δεν πιανει και την γενια του 93...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες