eleni sti έγραψε:Να εχεις φοιτησει απλα εναν χρονο στη σχολη ασχετα ποσα μαθηματα εχεις περασει
Ειμαστε σιγουροι γι'αυτο; Η' μηπως αυτο το "περατωσαντες το πρωτο ετος" εννοει να εχεις περασει τα μαθηματα του πρωτου ετους; Εμενα με συμφερει η δικια σου εκδοχη, απλα να το σιγουρεψουμε!
eleni sti έγραψε:Να εχεις φοιτησει απλα εναν χρονο στη σχολη ασχετα ποσα μαθηματα εχεις περασει
Ειμαστε σιγουροι γι'αυτο; Η' μηπως αυτο το "περατωσαντες το πρωτο ετος" εννοει να εχεις περασει τα μαθηματα του πρωτου ετους; Εμενα με συμφερει η δικια σου εκδοχη, απλα να το σιγουρεψουμε!
Λιακουρα ειμαι 100% σιγουρη γιατι το εκανα και εγω αυτο. Απλα αυτοι θελουν να δουν οτι εχεις περασει το 1ο ετος της σχολης απλα για να παρεις μορια δεν τους ενδιαφερει ποσα μαθηματα εχεις περασει
Εαν μενεις τα τελευταια πεντε (5) χρονια σε παραμεθοριο περιοχη αποδεικνυομενα με βεβαιωση της οικειας δημοτικης αρχης, περνεις 50 μορια. Εαν εχεις υπηρετησει ή υπηρετεις στις Ενοπλες Δυναμεις, τοτε το συνολο των μηνων που υπηρετησες το πολλαπλασιαζεις Χ 5. Π. Χ.12 μηνες Χ 5 μορια = 60 μορια
Γεια σας θα ήθελα να ρωτησω 'ενας απόφοιτος αει, πέρνει τα μόρια απο το αει συν το βαθμο απολυτηριου λυκειου * 10.5 η μόνο τα μορια απο το πτυχιο τυ αει;
Λιακουρα ειμαι 100% σιγουρη γιατι το εκανα και εγω αυτο. Απλα αυτοι θελουν να δουν οτι εχεις περασει το 1ο ετος της σχολης απλα για να παρεις μορια δεν τους ενδιαφερει ποσα μαθηματα εχεις περασει
Σε ευχαριστω Ελενη! Οποτε ενα χαρτι απλα να λεει "επινα φραπεδες ενα χρονο στη σχολη" και καθαρασιμε, δεν χρειαζεται αναλυτικη βαθμολογια! Παλι καλα που δεν διαγραφηκα απο τη σχολη και απλα γραφομουν στα εξαμηνα. Δεν μας χαλασε!
Μας λεγανε να παμε δοκιμοι γιατι θα περναμε καποια επιπλεων μορια για τετοιου ειδους προκυρηξεις, αλλα απο οτι φενεται δεν περνουμε τιποτα. οποτε,και δοκιμοι που γιναμαι, ***** καταλαβαμαι!
Eσενα δεν σε χαλασε καθολου που δεν πατησες ποτε και απλα γραφεσαι για ρωτα και μενα τι τραβαω τωρα για να παρω το χαρτι επειδη και "'εγω επινα ενα χρονο φραπεδες στη σχολη"
Ρε παιδια ας πει κάποιος που να ξερει σίγουρα, τι ισχυει, γιατι αν στειλει κανεις χαρτι που να λεει πως απλως φοίτησε και δεν ισχυει τοτε θα του κόψουν την αιτηση
πετρος έγραψε: Ρε παιδια ας πει κάποιος που να ξερει σίγουρα, τι ισχυει, γιατι αν στειλει κανεις χαρτι που να λεει πως απλως φοίτησε και δεν ισχυει τοτε θα του κόψουν την αιτηση
Πετρο απλα θελουν να δουν ενα χαρτι που να λεει οτι εχεις φοιτησει το πρωτο χρονο στη σχολη δεν τους ενδιαφερει ποσα μαθηματα περασες η ο βαθμος.
legola0311 έγραψε:Γεια σας ρε παιδια! περιμενο να μπω φανταροσ γιατι μου ειπαν οτι εστι θα μπω ποιο ευκολα εο. οπ. ετσι δεν ειναι;
Δεν μπαίνεις πιο εύκολα απλά παίρνεις πιο σύντομα το βαθμό του δεκανέα γιατι έχεις υπηρετήσει αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχεις ολοκληρώσει τη θητεία σου
Παιρνεις καποια εξτρα μορια εαν εχεις κανει θητεια. Εαν εχεις παει Ειδικες Δυναμεις παιρνεις +100. Αλλα το πιο σημαντικο ειναι να πας στρατο πριν πας ΕΠΟΠ για να παρεις μια γευση και να μην βαρας μετα το κεφαλι σου στον τοιχο εαν πας μονιμος. Η εαν το βαρας τουλαχιστον να ηξερες απο πριν οτι θα το κανεις