Μια ερωτηση για να ειμαι σιγουρος, η θυτεια στην κυπρο ειναι 20 μορια x οσους μηνες θυτειας εκανα σαν οπλιτης σωστα;
Oχι φιλε ειναι 15 χ οσους μηνες εκανες θητεια. Στον υπολογισμο μοριων εχει γινει λαθος τωρα το ειδα και εγω. Αν το βλεπει καποιος διαχειριστης να το διορθωσει.
Μια ερωτηση για να ειμαι σιγουρος, η θυτεια στην κυπρο ειναι 20 μορια x οσους μηνες θυτειας εκανα σαν οπλιτης σωστα;
Oχι φιλε ειναι 15 χ οσους μηνες εκανες θητεια. Στον υπολογισμο μοριων εχει γινει λαθος τωρα το ειδα και εγω. Αν το βλεπει καποιος διαχειριστης να το διορθωσει.
Γειά σας παιδιά. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με την μοριοδοτηση αν είσαι Σπουδαστής σε ΤΕΙ και απόφοιτος ΙΕΚ μόρια παίρνεις μόνο για ένα από τα δύο η και από το απολυτήριο η αθροιστικά και από τα 3 και σαν προϋπηρεσία μετράτε και η πρακτική άσκηση; Ευχαριστώ πολύ
Scott1926 έγραψε:Άστο sefis Δεν πρόκειται να αλλάξει προσωπικά αυτό πιστεύω... Αν θέλαν να το αλλάξουν θα το άλλαζαν πριν καιρό και όχι τελευταία στιγμή γενικά είναι επικίνδυνοι οι τύποι κρίμα για την ψήφο μας...
Σκοτ οι του 93 και πιο πίσω... Να τους μαυρίσουμε στις εκλογές! Μας έκαψαν αν δεν το αλλάξουν!
Καλημέρα. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι και του '93 θα είναι μέσα. Το νομοσχέδιο λέει να μην υπερβαίνουν το 28ο έτος κατά την κατάταξη του. Οπότε οι του '93 το 2021 θα είναι 28 και θα τους πιάσει. Δείτε και την προκήρυξη των ειδικών φρουρών το 2019 που λέει το ίδιο πιάνει όλους του '91 και μεταγενέστερα.