Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Περί φιλικά στο λέω αλλά αυτά τα 10 χρόνια χωρίς προκηρύξεις με μεγάλη ανεργία με το μεγαλύτερο ποσοστό από τις γενιές μας να είναι στην ανεργία μην μου λες ότι δεν ρισκάραμε πίστεψέ με ρισκάραμε τα πάντα και με το παραπάνω και όταν ξαναβγήκε ο θεσμός τον οβα οι δικές μας γενιές δεν είχαν την ευκαιρία να μπουν διότι είχαν περάσει τα χρόνια που έβαζαν σαν όριο ώστε να μπεις... Και τώρα δεν ήταν να μπουν οι οβα σαν ΕΠΟΠ να μην μοριοδοτηθουν δηλαδή καταλάθος έγινε και μπράβο στα παιδιά που το κυνήγησαν... Φιλικά στα λέω μην παρεξηγηθω
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Και για υπηρεσίες και τέτοια που λες εννοείται ότι θα κάνουν οι ΕΠΟΠ και όποιος πιστεύει ότι θα γίνει ΕΠΟΠ για να κάθεται και να τα ξύνει καλύτερα θα ήταν να μην έκανε καθόλου τα χαρτιά του γιατί όταν θα μπει θα το μετανιώσει... Και να θυμίσω την πρόσφατη προκήρυξη με τους ειδικούς φρουρούς που από τα 1500 άτομα που μπήκαν πάνω από 200-300 από αυτούς το μετάνιωσαν και έφυγαν ήταν ήδη αργά όμως γιατί στέρησαν θέση από παιδιά που το αγαπούσαν αυτο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ο καθενας ρισκαρει και κανει τις επιλογες του Κυριοι.

Καταλαβαινω τον πονο των παιδιων που δεν μπορουν να παρουν μερος, οποτε μη ριχνετε λαδι στη φωτια οσοι εχετε και τα μορια και τα χρονια για να κανετε αιτηση.
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Συζήτηση απλή κάνουμε Λευτέρη ούτε μαλώνουμε ούτε τίποτα φίλε μου οποίος μπορεί εννοείται ας τα κάνει και άμα μπει εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα τον συγχαρώ... Τώρα για μερικούς που δημιουργούν θέματα τι να κάνουμε την βλακεία δεν μπορείς να την κερδισεις
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Το ξερω Scott, δεν το λεω για σενα φυσικα.Εικόνα
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Απλά Λευτέρη κάποιες φορές δεν μπορείς να κρατηθείς και ξεσπάς γιατί ξέρεις ρε φιλε ότι έχεις δίκιο. Έτσι και εγώ προσωπικά όταν βλέπω και διαβάζω άτομα να μου λένε για ρίσκα και χίλια δυο αλλά τρελενομαι.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.

Να ξερεις, παρακολουθω το φορουμ αρκετα χρονια και ενεργος με λογαριασμο ειμαι τον τελευταιο 1.5 χρονο.

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι λογαριασμοι εχουν περασει απο διαφορα νηματα και το μονο που κανουν ειναι απλα να ριχνουν λαδι στη φωτια για την ευχαριστηση τους.
Τους αρεσει απλα να λενε τα δικα τους γιατι :

... Ειτε δεν περνανε
... Ειτε δεν εχουν μορια
... Ειτε δεν ενδιαφερονται καν για την προκηρυξη ή το καθε νημα ή τον καθε διαγωνισμο
... Ειτε γιατι τους αρεσει να βλεπουν ατομα να μαλωνουν και αυτοι να γελανε πισω απτην οθονη.

Οταν βλεπεις τετοιους λογαριασμους, απλα ας τους να μιλανε μονοι.Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Δεκ 19, 2020 9:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Sefis φίλε μου το τι τραβήξαμε οι δικές μας γενιές το ξέρουμε εμείς κι εσύ εξάλλου νομίζω το 93 είσαι μαζί μου οπότε δεν πρόκειται να καταλάβουν οι άλλοι... Τζάμπα νευριάζεις με λίγα λογια
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καταλαβαινω απολυτα φιλε μου.

Να ξερεις, παρακολουθω το φορουμ αρκετα χρονια και ενεργος με λογαριασμο ειμαι τον τελευταιο 1.5 χρονο.

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι λογαριασμοι εχουν περασει απο διαφορα νηματα και το μονο που κανουν ειναι απλα να ριχνουν λαδι στη φωτια για την ευχαριστηση τους.
Τους αρεσει απλα να λενε τα δικα τους γιατι :

... Ειτε δεν περνανε
... Ειτε δεν εχουν μορια
... Ειτε δεν ενδιαφερονται καν για την προκηρυξη ή το καθε νημα ή τον καθε διαγωνισμο
... Ειτε γιατι τους αρεσει να βλεπουν ατομα να μαλωνουν και αυτοι να γελανε πισω απτην οθονη.

Οταν βλεπεις τετοιους λογαριασμους, απλα ας τους να μιλανε μονοι.Εικόνα

Κάποιοι περνουν ευχαρίστηση από όλο αυτό Λευτέρη...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Παντα θα υπαρχουν αυτα τα ατομα, φιλτατε.

Απλα τους προσπερνας.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Loxias2κ21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Loxias2κ21 »

Καλησπερα σε ολους παιδια. Εχω και εγω καποιες αποριες σχετικα με την προκηρυξη. Καταρχας ειμαι 2/4/1993 γεννηθης και δεν ξερω αν θα με πιασει το οριο ηλικιας δυστυχως... Με 585 μορια για Ηλεκτρολογος στο Γεωγραφικο και στο Μηχανικο πιστευετε εχω ελπιδες; Μπορω παραλληλα να καταθεσω και το πτυχιο μηχανολογιας μου απο το επαλ με 385 μορια για αλλες ειδικοτητες; Εκει πιστευετε εχω περισσοτερες πιθανοτητες να περασω; Ρωταω διοτι τα κριτηρια σαν ηλεκτρολγοοςειναι στην (γ) κατηγορια ενω σαν μηχανολογος ειναι πολλα ως (α) κατηγοριας. Το Ναυτικο ανηκει στο μηχανικο σωμα και στο τεχνικο η μονο στο μηχανικο; Σας ευχαριστω για τον χρονο σας...
GIRL21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GIRL21 »

https://xristika.gr/proslipsis-epop-2020-etimi-prokiryxi-chiliades-eos-ke-2022/ παιδιά μια μικρή διευκρίνιση όσον αφορά το δίπλωμα οδήγησης: Δίνει μόρια εφόσον ζητηθεί στην εκάστοτε ειδικότητα μονάχα ή και γενικότερα;

Ευχαριστώ πολύ

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

George13G έγραψε:Καλησπερα σε ολους παιδια. Εχω και εγω καποιες αποριες σχετικα με την προκηρυξη. Καταρχας ειμαι 2/4/1993 γεννηθης και δεν ξερω αν θα με πιασει το οριο ηλικιας δυστυχως... Με 585 μορια για Ηλεκτρολογος στο Γεωγραφικο και στο Μηχανικο πιστευετε εχω ελπιδες; Μπορω παραλληλα να καταθεσω και το πτυχιο μηχανολογιας μου απο το επαλ με 385 μορια για αλλες ειδικοτητες; Εκει πιστευετε εχω περισσοτερες πιθανοτητες να περασω; Ρωταω διοτι τα κριτηρια σαν ηλεκτρολγοοςειναι στην (γ) κατηγορια ενω σαν μηχανολογος ειναι πολλα ως (α) κατηγοριας. Το Ναυτικο ανηκει στο μηχανικο σωμα και στο τεχνικο η μονο στο μηχανικο; Σας ευχαριστω για τον χρονο σας...
μακάρι να ανέβει το όριο, ειδάλλως δεν μπορείς να δηλώσεις δυστυχώς. Μακάρι να βγει τον Δεκέμβριο να δηλώσεις και συ και εμείς να μας φύγει το άγχος
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Scott1926 έγραψε:Και για υπηρεσίες και τέτοια που λες εννοείται ότι θα κάνουν οι ΕΠΟΠ και όποιος πιστεύει ότι θα γίνει ΕΠΟΠ για να κάθεται και να τα ξύνει καλύτερα θα ήταν να μην έκανε καθόλου τα χαρτιά του γιατί όταν θα μπει θα το μετανιώσει... Και να θυμίσω την πρόσφατη προκήρυξη με τους ειδικούς φρουρούς που από τα 1500 άτομα που μπήκαν πάνω από 200-300 από αυτούς το μετάνιωσαν και έφυγαν ήταν ήδη αργά όμως γιατί στέρησαν θέση από παιδιά που το αγαπούσαν αυτο

Δίκιο έχεις φίλε. Όλοι όσοι κάνουν τα χαρτιά τους, θα πρέπει να το σκεφτούν καλά, διότι θα είναι οι τελευταίοι βαθμοφόροι των Ενόπλων Δυνάμεων.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

GIRL21 έγραψε: https://xristika.gr/proslipsis-epop-2020-etimi-prokiryxi-chiliades-eos-ke-2022/ παιδιά μια μικρή διευκρίνιση όσον αφορά το δίπλωμα οδήγησης: Δίνει μόρια εφόσον ζητηθεί στην εκάστοτε ειδικότητα μονάχα ή και γενικότερα;

Ευχαριστώ πολύ

τα διπλώματα δίνουν σε όλες τις ειδικότητες μορια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες