Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

XristosMP έγραψε:Το κακο με εσας τους ΟΒΑ ειναι οτι θελετε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. Προσωπικα, αν και εχω κραξει εδω μεσα πολλους ΟΒΑ ημουν απο τους πρωτους που θεωρουσα αδικο, να μην παρουν το κατι παραπανω -το οποιο το δικαιουνται κιολας εχοντας 1-2-3-6 χρονια στο στρατευμα με το βαθμο του στρατιωτη (γνωριζω οτι σε πολλους φερονται σαν τον τελευταιο τροχο της αμαξης). Σκεφτειτε ομως οτι εξω υπαρχουν αρκετοι πολιτες που δεν τους δωθηκε η ευκαιρια να υπηρετησουν ουτε ως ΟΒΑ και τωρα ουτε σαν ΕΠ. ΟΠ. Εκεινοι δεν εχουν δικαιωμα στο ονειρο; Φυσικα και εχουν. Να ειστε σιγουροι οτι θα φυγουν κι αλλες επιστολες. Μακαρι να αλλαξει και για τους πολιτες το οριο, γιατι αυτο που βλεπουμε μεχρι στιγμης ειναι κοροιδια προς το προσωπο τους ή αν θελετε τη δικη μου γνωμη θα το ελεγα γελοιοποιηση.
ολοσωστος

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αν συνταχθειται έστω και αυτές τις λίγες μέρες ίσως κάτι κέρδισεται, ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΑΙ
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Politis1994 έγραψε:
Sefis έγραψε:
George_Trls έγραψε:Καλα γελαω. Μια χαρα τα πρηζατε με τους οβα ομως οτι θα ανεβει και θα ανέβει. Εκει δεν δινατε ελπιδες; Τωρα γιατί να μην δωσετε; Επειδη δεν σας βολευει; Πραγματικά χανω πασα ιδέα.Ολοσωστο να ανεβει και για τους πολίτες το όριο. Στο πηγάδι κατουρησαν;

Οι οβα πηραν αυτα που ηθελαν (παρα πήραν βασικά), ας παρουν και οι πολιτες κατι επιτέλους

Θεωρώ αυτονόητο να ανεβεί το όριο ηλιακιας για όλους! Κάποιοι λένε ότι αν ανεβεί στα 31 θα ξεκινησουνε να διαμαρτύρονται και οι 32,33 κτλπ. Σε αυτούς απαντάω ότι αυτοί ειχανε δυνατότητα να συμμετέχουν και παλιότερα σε διαγωνισμούς Εποπ, ας δώσουνε την ευκαιρία και σε άλλους να προσπαθήσουνε.

φίλε sefi λοιπόν και εμένα ένας φίλος μου 93 δε μπορεί μάλλον αν δεν βγει Δεκ. Θα μπορούσατε όμως όπως οι οβα έστελναν ολο αυτό το καιρό επιστολές, να συσπείρωθειται 2 η 3 άτομα του 93 ακόμα και άγνωστοι και να στειλεται μια επιστολή τεκμηριωμένη με βοήθεια δικηγόρου συνταγμενη στον ΥΠΕΘΑ Η ΤΟΝ, Μήτσοτακη ίσως μια στο εκατομμύριο αν υπήρχε μια η Δύο επιστολές η γράμματα παραπόνων να έκαναν κατι

Φιλε μου δεν είχα όνειρο να μπω στο στρατο, και Γι αυτό δεν θα φταστώ σε σημείο με δικηγόρους! Πήγα σπούδασα, πήρα το μεταπτυχιακό μου, έκανα τις γλώσσες μου, μάζεψα τις πιστοποιήσεις μου και είχα το στρατο ως μια ακόμη επιλογή. Σκέφτηκα να κάνω μια προσπάθεια, αλλά αυτοί δεν με αφήνουνε ούτε καν να προσπαθήσω.27 είμαι και με γερασανε πριν την ώρα μου... Αυτό όμως που κατάλαβα είναι ότι οι ΟΒΑ απαιτούσανε δικαιοσύνη... ΜΙΣΗ δικαιοσύνη για την ακρίβεια γιατί ίσως δεν ήθελαν να μεγαλώσει η δεξαμενή των υποψήφιων. Είναι κρίμα

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Sefis έγραψε:
Politis1994 έγραψε:
Sefis έγραψε:
George_Trls έγραψε:Καλα γελαω. Μια χαρα τα πρηζατε με τους οβα ομως οτι θα ανεβει και θα ανέβει. Εκει δεν δινατε ελπιδες; Τωρα γιατί να μην δωσετε; Επειδη δεν σας βολευει; Πραγματικά χανω πασα ιδέα.Ολοσωστο να ανεβει και για τους πολίτες το όριο. Στο πηγάδι κατουρησαν;

Οι οβα πηραν αυτα που ηθελαν (παρα πήραν βασικά), ας παρουν και οι πολιτες κατι επιτέλους

Θεωρώ αυτονόητο να ανεβεί το όριο ηλιακιας για όλους! Κάποιοι λένε ότι αν ανεβεί στα 31 θα ξεκινησουνε να διαμαρτύρονται και οι 32,33 κτλπ. Σε αυτούς απαντάω ότι αυτοί ειχανε δυνατότητα να συμμετέχουν και παλιότερα σε διαγωνισμούς Εποπ, ας δώσουνε την ευκαιρία και σε άλλους να προσπαθήσουνε.

φίλε sefi λοιπόν και εμένα ένας φίλος μου 93 δε μπορεί μάλλον αν δεν βγει Δεκ. Θα μπορούσατε όμως όπως οι οβα έστελναν ολο αυτό το καιρό επιστολές, να συσπείρωθειται 2 η 3 άτομα του 93 ακόμα και άγνωστοι και να στειλεται μια επιστολή τεκμηριωμένη με βοήθεια δικηγόρου συνταγμενη στον ΥΠΕΘΑ Η ΤΟΝ, Μήτσοτακη ίσως μια στο εκατομμύριο αν υπήρχε μια η Δύο επιστολές η γράμματα παραπόνων να έκαναν κατι

Φιλε μου δεν είχα όνειρο να μπω στο στρατο, και Γι αυτό δεν θα φταστώ σε σημείο με δικηγόρους! Πήγα σπούδασα, πήρα το μεταπτυχιακό μου, έκανα τις γλώσσες μου, μάζεψα τις πιστοποιήσεις μου και είχα το στρατο ως μια ακόμη επιλογή. Σκέφτηκα να κάνω μια προσπάθεια, αλλά αυτοί δεν με αφήνουνε ούτε καν να προσπαθήσω.27 είμαι και με γερασανε πριν την ώρα μου... Αυτό όμως που κατάλαβα είναι ότι οι ΟΒΑ απαιτούσανε δικαιοσύνη... ΜΙΣΗ δικαιοσύνη για την ακρίβεια γιατί ίσως δεν ήθελαν να μεγαλώσει η δεξαμενή των υποψήφιων. Είναι κρίμα

ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ και ν αφήνεται το πεδίο ελεύθερο αμαχητί μόνο να κέρδισεται ΕΧΕΤΑΙ, αλλιώς είστε ήδη χαμένοι. Όχι δικηγόροι ρε, μια απλή επιστολή η γράμμα συστημένο στον υπεθα παραπονου
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

DEItzis έγραψε:Ηλεκτρολόγε σε βλέπω συνοριοφύλακα με αγάπη μόνο που είναι κι αυτός φοιτητής ηλεκτρολόγος μηχανικός και αλλάζει φώτα.Power!
ντεν καταλαβαινει τι λεει εξηγει λιγακι;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Politis1994 έγραψε:Αν συνταχθειται έστω και αυτές τις λίγες μέρες ίσως κάτι κέρδισεται, ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΑΙ

Προσωπικα, δεν εχω κανενα θεμα με την ηλικια, μια χαρα μπορω να κανω την προσπαθεια μου.

Το δικαιο ομως δεν γινεται να μη το λεμε, οσο κι αν σε καποιους δεν τους αρεσει.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν εστειλαν μια, αλλα πολλες εδω και 2 βδομαδες.
Ειχα ξανα ανεβασει πολλακις τον συνδεσμο με τις επιστολες, οπως εγινε και σημερα που εστειλαν οπως θα γινει και απο πολλους τις επομενες μερες, αποτι φαινεται.
Δυστυχως η μοιρα τους ειναι η ανακυκλωση. Μονο απο σωματεια. Ξερεις ποσες επιστολες εχει στειλει το σωματειο Σπαρτακος, χιλιαδες...

Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Peris1101 »

Τς επιστολής γίνεται εδω μέσα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ναι και ΕΓΏ ΤΟΥ 94 ΕΊΜΑΙ ΜΠΟΡΏ ΟΜΩΣ ΤΟΥ 93 ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΚΊΑ! Σε λίγες μέρες παιζεται το μέλλον σας παιδιά όσα του 93 θέλουν να δηλώσουν. Ο υπεθα ότι θέλει κάνει ακόμα και τελευταία στιγμή πως έκανε ύψος 1.55 ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΜΗ ΠΩ... Να στειλεται επιστολές κι άλλες δεν σας αξίζει η αδικία όπως και του φίλου μου γεννημένου 93
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ύψος 1.55 ρε και του 93 εκτός κυνηγηστε το όσο ακόμα προλαβενεται
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δεν πειραζει, ας στειλει οσες χρειαστει.
Και οι ΟΒΑ στελνανε συνεχεια εδω και 2 μηνες ποσες επιστολες και δικαιωθηκαν τα παλικαρακια.
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια και οι γενιες 91,92,93 εχουν καθε δικαιωμα να κανουν αυτο που καταφεραν και οι ΟΒΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ.
Peris1101
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Peris1101 »

Για να κάνεις μια. Επιστολή πρέπει και να ειναι δίκαιο το αίτημα σου και να θέλουν να το κάνουν με αυτο το σκεπτικό θα κάνουν και 92 91 90 89 για να παει 32 33 το όριο... Δυστυχώς πήγε προς ψήφιση και δεν θα αλλάξει κάτι
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Peris1101,

Δεν εχουν να χασουν τα παιδια κατι, αμα το γουσταρουν θα το κυνηγήσουν.
Ας το κανουν λοιπον.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Με την ιδια λογικη μπορουμε να πουμε οτι ο καθενας ειχε ευκαιρια να δωσει πανελληνιες 3 φορες και να περασει ΣΜΥ και να υπηρετησει τη πατριδα. Οποτε το δεν μου εδωσε το κρατος την ευκαιρια να γινω ενστολος για μενα ειναι φτηνη δικαιολογια
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Περη, ηταν δικαιο δηλαδη για τους ΟΒΑ και για τους υπολοιπους δεν ειναι;
Τι καταλαβα λαθος;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Arxisminias και 1 επισκέπτης