Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Thalassa έγραψε:Για αρχή ξεκινά με εφαρμογή για το 1000ρι.Πάρε και ένα ζευγάρι ακουστικά για μουσική και ξεκίνα να τρέχεις.

Εγώ βλέπω τρελή διάφορα στην αντοχή μου τον τελευταίο μήνα.

Μου έχει γίνει πια ρουτίνα.

Μισή ώρα την μέρα θα σου περνει. Ένα 1000ρι γρήγορο και 3-4 χιλιόμετρα πολύ γρήγορο περπάτημα.

Ένα μήνα πριν τα αθλήματα για σφαίρα μήκος ύψος είναι καλός χρόνος μου είπε ένας γυμναστής που μιλήσαμε.

Αν θέλεις κάτι άλλο στο τοπικό με τα αθλήματα καλύτερα ρώτησε και θα μιλήσουμε!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 18, 2020 5:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Το καλό είναι ότι θα μπούνε αυτοί με τα πολλά μόρια σε αυτήν την προκυρηξη, και στις επομενες θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα θα πέσουν οι βάσεις γιατί οι βαρβατοι μπήκαν, γνωρίσεις όμως κάποιος σε βάθος πενταετίας πόσους ΕΠΟΠ θα πάρουν ; Βέβαια για πολλούς είναι η τελευταία ευκαιρία
Psilos777
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Psilos777 »

Παιδιά όποιος γνωρίζει, μπορεί να μου πει τι γίνεται στην περίπτωση μου που με είχαν πιάσει με μικροποσότητα κάνναβης (πήγα δικαστήριο και αθωώθηκα, καθώς με έδεσαν με 0,7g) ; Μπορώ να κάνω αίτηση και εγώ η για το υπόλοιπο της ζωής μου θα με απορρίπτουν στα σώματα ασφαλείας και τζάμπα πτυχία και τζάμπα όλα;
Akis1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Akis1 »

Ερώτηση. Εχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις αλλά σκέφτομαι να δηλώσω άλλο σώμα ίσως και αεροπορία, τα 100 μόρια θα τα παίρνω η τα χάνω;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Psilos777 έγραψε:Παιδιά όποιος γνωρίζει, μπορεί να μου πει τι γίνεται στην περίπτωση μου που με είχαν πιάσει με μικροποσότητα κάνναβης (πήγα δικαστήριο και αθωώθηκα, καθώς με έδεσαν με 0,7g) ; Μπορώ να κάνω αίτηση και εγώ η για το υπόλοιπο της ζωής μου θα με απορρίπτουν στα σώματα ασφαλείας και τζάμπα πτυχία και τζάμπα όλα;
Αδερφε ξερω περιπτωση που πιασανε κοπελα στο αεροδρομιο Κινας για διακινηση κοκαινης. Μπηκε φυλακη εγινε δικαστηριο αθωωθηκε και πριν λιγους μηνες μπηκε αστυνομια μεσω προκηρυξης ΕικόναΕικόνα. Αρα και εσυ θα μπορεις να μπεις

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

anonymous19970 έγραψε:
Psilos777 έγραψε:Παιδιά όποιος γνωρίζει, μπορεί να μου πει τι γίνεται στην περίπτωση μου που με είχαν πιάσει με μικροποσότητα κάνναβης (πήγα δικαστήριο και αθωώθηκα, καθώς με έδεσαν με 0,7g) ; Μπορώ να κάνω αίτηση και εγώ η για το υπόλοιπο της ζωής μου θα με απορρίπτουν στα σώματα ασφαλείας και τζάμπα πτυχία και τζάμπα όλα;
Αδερφε ξερω περιπτωση που πιασανε κοπελα στο αεροδρομιο Κινας για διακινηση κοκαινης. Μπηκε φυλακη εγινε δικαστηριο αθωωθηκε και πριν λιγους μηνες μπηκε αστυνομια μεσω προκηρυξης ΕικόναΕικόνα. Αρα και εσυ θα μπορεις να μπεις

Ναι αγόρινα μου, η κοπέλα αυτή αθωώθηκε πρίν κάνει την αίτηση για αστυνομία, το παλικάρι είναι άλλη περίπτωση, δεν θα μπορέσει να κάνει αίτηση το παιδί, με 100% σιγουριά! Μη παραπληροφορεις, αδερφέ τα λάθη πληρώνονται...

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αφου εγραψε οτι και εκεινος αθωωθηκε η διαφορα που ειναι?
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

anonymous19970 έγραψε:Αφου εγραψε οτι και εκεινος αθωωθηκε η διαφορα που ειναι;

Ναι σόρρυ δεν το είδα, αλλά να ξέρεις ότι δε θα μπορέσει !

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Βμκδ »

Panos 1995 έγραψε:Ναι αγόρινα μου, η κοπέλα αυτή αθωώθηκε πρίν κάνει την αίτηση για αστυνομία, το παλικάρι είναι άλλη περίπτωση, δεν θα μπορέσει να κάνει αίτηση το παιδί, με 100% σιγουριά! Μη παραπληροφορεις, αδερφέ τα λάθη πληρώνονται...
Αδερφέ καλησπέρα μην ψάχνεις τέτοιες απαντήσεις στο φόρουμ ... Για μένα το καλύτερο που μπορείς να είναι πας σε έναν δικηγορο να σ πει τ γίνεται ... Και καλό είναι να βιαστείς γιατί είναι κρίμα για #@^&@! Να μην μπεις. Καλή συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 18, 2020 5:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Psilos777
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Psilos777 »

Δηλαδή για την υπόλοιπη ζωή μου εμένα θα με θεωρούν τοξικομανή; Ένα λάθος θα με καταδικάσει έτσι απλά ; Αφού κάνουν και εξετάσεις δεν μπορούν να το δουν από εκεί ; Εγώ δηλαδή που εδώ και δυο χρόνια δεν έχω ξαναμπλέξει με αυτό το ***** φυτό πως θα το αποδείξω ; Πως θα ζήσω εγώ τώρα με την ιδέα ότι με τα δικά μου χέρια, με το δικό μου μυαλό έκλεισα τόσες πόρτες που θα μπορούσαν να μου εξασφαλίσουν μια άνετη και σχετικά ξεκούραστη ζωή;
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Psilos777 έγραψε:Δηλαδή για την υπόλοιπη ζωή μου εμένα θα με θεωρούν τοξικομανή; Ένα λάθος θα με καταδικάσει έτσι απλά ; Αφού κάνουν και εξετάσεις δεν μπορούν να το δουν από εκεί ; Εγώ δηλαδή που εδώ και δυο χρόνια δεν έχω ξαναμπλέξει με αυτό το ***** φυτό πως θα το αποδείξω ; Πως θα ζήσω εγώ τώρα με την ιδέα ότι με τα δικά μου χέρια, με το δικό μου μυαλό έκλεισα τόσες πόρτες που θα μπορούσαν να μου εξασφαλίσουν μια άνετη και σχετικά ξεκούραστη ζωή;

Αδερφέ βρες έναν δικηγόρο και θα βγάλεις άκρη. Δεν θα πάρεις απάντηση από το φόρουμ. Αλλά είμαι σιγουρος πως θα μπορέσεις να κανείς τα χαρτιά σ απλά πρώτα μιλά με δικηγόρο. Καο μην περιμένεις να βγει η προκήρυξη. Πάρε τηλ να μάθεις τ γίνεται. Καλή τύχη ευχομαι αν και πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

OΠως σου ειπε και το παιδι απο πανω πηγαινε σε εναν δικηγορο και ρωτα το θεμα χρειαζεται εξηγηση απο επαγγελματια. Ποσα στελεχη κανουν χρηση μεσα σε στρατοπεδα αλλα τι να πεις.
331chris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 331chris »

331chris έγραψε:Ρε μαγγες χελ ΕΔ τα περνώ τα μόρια ίδια η αντίστοιχης ιδικοτητας αν δηλώσω μηχανικό πληρομα σκάφους γνωρίζει κάποιος;
ρε παιδιά γνωρίζει κάποιος;
GIRL21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από GIRL21 »

Κοίταξα και τα προηγούμενα μηνύματα Και δεν βρήκα το εξής:

Με τους φοιτητές σε ΑΕΙ / ΤΕΙ δεν προβλέπεται σχετική μοριοδοτηση;

Εικόνα

tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από tony28 »

Psilos777 έγραψε:Δηλαδή για την υπόλοιπη ζωή μου εμένα θα με θεωρούν τοξικομανή; Ένα λάθος θα με καταδικάσει έτσι απλά ; Αφού κάνουν και εξετάσεις δεν μπορούν να το δουν από εκεί ; Εγώ δηλαδή που εδώ και δυο χρόνια δεν έχω ξαναμπλέξει με αυτό το ***** φυτό πως θα το αποδείξω ; Πως θα ζήσω εγώ τώρα με την ιδέα ότι με τα δικά μου χέρια, με το δικό μου μυαλό έκλεισα τόσες πόρτες που θα μπορούσαν να μου εξασφαλίσουν μια άνετη και σχετικά ξεκούραστη ζωή;

Αδερφε στην Ελλαδα ειμαστε 100 χρονια πισω. Ετσι ειναι. Κανε κανονικα τα χαρτια σου. Βρες ενα δικηγορο για καλο και για κακο και προσπαθησε. Καλη επιτυχια φιλε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες