Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- ArmyOfficer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Ισχύει δεν παίρνουν πολλά οι ΟΒΑ αλλά δεν μας ενδιαφέρει εμάς τους πολίτες.Δεν διευκρινίζει το όριο ηλικίας... Άρα παίζει να παραμείνει το ίδιο.
Μαρκουλη η αλλιως LK96 μολις καρφωθηκες στα ματια μου δυστηχως. Παντως εκανες αρκετα καλη προσπαθεια αλλαζοντας ελαχιστα τον γραφικο σου χαρακτηρα, ομολογω οτι δυσκολευτηκα αρκετα να σε καταλαβω. Οπως και να χει καλη επιτυχια σου ευχομαι !
Για να μην αναφέρουνε όριο ηλικίας μάλλον θα το έπεξεργαζονται ακόμη... Αυτό μπορώ να σκεφτώ με το φτωχό μου το μυαλό
-
- Posts in topic: 88
Το όριο ηλικίας, το ύψος, δμς θα βγουνε σε αλλο ΦΕΚ.
- ArmyOfficer
- Posts in topic: 73
Ερώτηση δηλαδή ένας που έχει υπηρετήσει 6μηνες στην θητεία του ποσα μόρια θα πάρει; (μηνών στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης (με στρογγυλοποίηση στον αμέσως προηγούμενο
ή επόμενο ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 10.
ή επόμενο ακέραιο, όταν οι ημέρες θητείας είναι λιγότερες των δεκαπέντε ή περισσότερες και ίσες αντίστοιχα) Χ συντελεστή 10.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Παίρνουν μόρια οι ΟΒΑ και αν δε κλείσουν το 1ο έτος. Το αναγράφει καθαρά
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Φιλε μου αν θες εχω κανει μια ενδεικτικη κατασταση με τα μορια οβα για διευκολυνση των ματιων μας στο νημα εποπ πολεμικου ναυτικου.Mortar έγραψε:Παίρνουν μόρια οι ΟΒΑ και αν δε κλείσουν το 1ο έτος. Το αναγράφει καθαρά
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Ευχαριστώ πολύ ηλεκτρολόγε!
Για τους σπουδαστές αει-τει λέει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τις μισές διδακτικές μονάδες; Τι είναι αυτό πρώτη φορά το ακούω. Δηλαδή να είναι πάνω από 2 έτη στη σχολή αν η σχολή είναι 4; Αυτό εννοεί;
Λογικά ναι! Αυτό καταλαβαίνω και εγώ!
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Παιδιά άλλη μια ερώτηση. Εύλογη θεωρώ. Στο ΦΕΚ με τις ειδικότητες δε ζητάει πουθενά σπουδαστές, αν θυμάμαι καλά, άρα σύμφωνα πάντα με το ΦΕΚ των ειδικοτήτων δεν γίνεται ένας σπουδαστής να καταθέσει ως δικαιολογητικό την φοιτητική του ιδιότητα, για να επιλέγει σε μια ειδικότητα. Ωστόσο στα μόρια συμφωνώ με με το ΦΕΚ των μορίων παίρνουν 350. Από όλο αυτό συμπεραίνω ότι το και το που πτυχίο ΑΕΙ θα μοριοδοτείται σε όλες τις ειδικότητες. Λέω τη γνώμη σας
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Εγω καταλαβαίνω τουλάχιστον τα μισά μαθήματα.
Να έχετε περασμένα τα μισά μαθήματα λογικά, αυτό αππδεικνυεται με αναλυτική βαθμολογία από τη σχολή
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
Άλλο εννοώ παλικάρια. Δε ζητάει σε καμία ειδικότητα σπουδαστή. Αρα δεν θα έπρεπε να μοριοδοτείται. Άρα για να μοριοδοτείται σημαίνει ότι μια ειδικότητα με λύκειο βάζεις ότι είσαι και σπουδαστής και παίρνεις 350 μόρια. Πράγμα που σημάνει ότι μοριοδοτείται το ανώτερο. Άρα με το ίδιο σκεπτικό βάζεις σε ειδικότητα με λύκειο και πτυχίο ΑΕΙ και παίρνεις 450
Άμα εννοούσε αυτό πιστεύω θα έλεγε περατωσαντες τουλάχιστον τα μισά μαθήματα για την απόκτηση πτυχίου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες