Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Sefis έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Το μονω που ξερω στανταρ και δε το λεω απο το μυαλο μου ειναι οτι θα παιξει πολυ ΤΕΙ
Ένα πράγμα που κατάλαβα όταν βγήκα στην αγορά εργασίας είναι ότι είναι έγκλημα να έχεις σπουδάσει ΑΕΙ! Ότι διαγωνισμός και προκήρυξη βγει ζητάει ΤΕΙ, Δε κ υε άντε και 2-3 καημένους από ΑΕΙ για τα μάτια του κόσμου

Δεν αξίζουν πια τα πανεπιστήμια αν δεν βγεις στο εξωτερικό.

Και πιο δύσκολο να μπεις και πιο δύσκολο να βγεις και πιο δύσκολο να εργαστείς

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Nemanja έγραψε:Το έχετε ξεφτιλίσει πάλι σήμερα.30 σελίδες,0 ουσία. Επίσης υπάρχει άλλο thread για το ΠΝ. Ανοίξτε ένα άλλο thread να διαφωνείτε για ψύλλου πήδημα εκεί. Ενας άνθρωπος να ρωτήσει κάτι αξιόλογο, αν καταφέρει να πάρει απάντηση, θα χαθεί στο χάος. Και όταν θα βρεθεί ο επόμενος να ρωτήσει το ίδιο ακριβώς θα λάβει απάντηση του στυλ, μα καλά δεν προσεχές τι λεμε τόση ώρα, έχουμε απαντήσει ήδη.
δυστυχως συμβαινει αυτο αγαπητε μου. Μεχρι να βγει προκυρηξη γινονται επι παντως επιστιτου και διαξιφισμοι παντου. Δεν γινεται θελημενα πριν απο μερες το θεμα καμιας 50ριας σελιδων ηταν τα μορια των οβα. Οτι ερχεται στην επιφανεια το συζηταμε δε το κανουμε επιτηδες.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Thalassa έγραψε:
Sefis έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Το μονω που ξερω στανταρ και δε το λεω απο το μυαλο μου ειναι οτι θα παιξει πολυ ΤΕΙ
Ένα πράγμα που κατάλαβα όταν βγήκα στην αγορά εργασίας είναι ότι είναι έγκλημα να έχεις σπουδάσει ΑΕΙ! Ότι διαγωνισμός και προκήρυξη βγει ζητάει ΤΕΙ, Δε κ υε άντε και 2-3 καημένους από ΑΕΙ για τα μάτια του κόσμου

Δεν αξίζουν πια τα πανεπιστήμια αν δεν βγεις στο εξωτερικό.

Και πιο δύσκολο να μπεις και πιο δύσκολο να βγεις και πιο δύσκολο να εργαστείς

ισχυει αυτο θαλασσα αλλα καλιστα μπορεις να φυγεις εξωτερικο και με πτυχιο τει

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Δεν είναι και τόσο εύκολο να φύγεις έξω, δουλειές έξω δεν υπάρχουνε και έχω καταλήξει να περιμένω μια προκήρυξη εποπ μήπως και καταφέρω κάτι... Που όπως φαίνεται τη χάνω από το όριο ηλικίας! Αύτα τα ωραία 😂
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Κοίτα sefi εν μέρει έχεις δίκιο αλλά τει και αει είναι στην ίδια βαθμίδα, απλά συνήθως ζητάνε ειδικότητες που βγαίνουν από τει. Δεν είναι ότι κάποιος του αει πάει χαμένος, απλά είναι ανάλογα και τις σπουδές του.

Βέβαια σε σχέση με έναν που έχει τελειώσει ιεκ νοσηλευτικής και έναν με πτυχιο αει θεωρητικής κατεύθυνσης. Ε αυτός του ΤΕΙ θα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες για δουλειά. Στο λέω γιατί εγώ είμαι της θεωρητικής οπότε καταλαβαίνεις το δράμα μου😎κάπως έτσι θα είναι και η προκήρυξη των εποπ. Οι ειδικότητες που είδαμε ήταν πολλές από τει

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Σορρυ διόρθωση *αυτός του ιεκ θα έχει περισσότερες πιθανότητες

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Ξέρω φιλε μου, τα ζω καθημερινά! Απλά είμαι του 93 και ήθελαν να έχω την έυκαιρια να προσπαθήσω και εδώ! Εσυ από ότι είδα θα έχεις έστω και μια προσπάθεια, εγώ καμία! Μην φανταστείς έχω και πολλά μόρια (περίπου 790) για οικονομικό, αλλά και πάλι ήθελα να προσπαθήσω
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Τι να πω και εγώ που πρώτη φορά είδα σε φεκ να ζητάνε την ειδικότητα μου, το κόβω να παίρνουν μόνο 2-3 άτομα και εγώ απλά θα πάω με πτυχιο και lower (proficiency δεν πρόλαβα να δώσω λόγω του κορονοιου).Μια προσπάθεια έχω αν δεν αλλάξει κάτι, αφού είμαι το 94, αλλα μακρυά με κιάλια θα βλέπω τους εποπ😆 απλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Εσύ φίλε sefi έχεις μπόλικα μόρια, απλά είναι και καλή ειδικότητα. Ας ελπίσουμε μπας και αλλάξει η ηλικία για να μπορέσεις να δηλώσεις. Αν δεν μπορεσεις, τουλάχιστον έχεις πτυχίο οικονομικού κλάδου και όχι θεωρητικής όπως εγώ.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

*Λάθος, όχι να ζητάνε σε φεκ... Απλά να αναφέρουν την ειδικότητα μου. Το λέω γιατί μπορεί στο τέλος να μην ζητήσουν όλες τις ειδικότητες που ανέφεραν τις προάλλες όταν έβγαλαν ειδικότητες και γραμματικές γνωσεις
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Sefis έγραψε:Ξέρω φιλε μου, τα ζω καθημερινά! Απλά είμαι του 93 και ήθελαν να έχω την έυκαιρια να προσπαθήσω και εδώ! Εσυ από ότι είδα θα έχεις έστω και μια προσπάθεια, εγώ καμία! Μην φανταστείς έχω και πολλά μόρια (περίπου 790) για οικονομικό, αλλά και πάλι ήθελα να προσπαθήσω

Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Εικόνα

Σου ευχομαι τα καλυτερα, φαινεσαι καλο παλικαρι.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Mark26 έγραψε:Τι να πω και εγώ που πρώτη φορά είδα σε φεκ να ζητάνε την ειδικότητα μου, το κόβω να παίρνουν μόνο 2-3 άτομα και εγώ απλά θα πάω με πτυχιο και lower (proficiency δεν πρόλαβα να δώσω λόγω του κορονοιου).Μια προσπάθεια έχω αν δεν αλλάξει κάτι, αφού είμαι το 94, αλλα μακρυά με κιάλια θα βλέπω τους εποπ😆 απλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Εσύ φίλε sefi έχεις μπόλικα μόρια, απλά είναι και καλή ειδικότητα. Ας ελπίσουμε μπας και αλλάξει η ηλικία για να μπορέσεις να δηλώσεις. Αν δεν μπορεσεις, τουλάχιστον έχεις πτυχίο οικονομικού κλάδου και όχι θεωρητικής όπως εγώ.

ΜΑΡΚΟΟΟΟ. σε θελω ετοιμοπολεμο !

Θετικη σκεψη κι ολα καλα θα πανε κομαντο !

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Α ρε Λευτέρη άρχοντα, πόσο σε πάω. Ούτε με κιάλια εγώ σαν κοινωνιολογος μόνο με πτυχιο και lower αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εσύ που σκέφτεσαι να δηλώσεις;
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Α ρε Λευτέρη άρχοντα, πόσο σε πάω. Ούτε με κιάλια εγώ σαν κοινωνιολογος μόνο με πτυχιο και lower αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εσύ που σκέφτεσαι να δηλώσεις;
Καλημερα Μαρκ τει δε μου χες πει οτι ειχες τελειωσει; Την παρασκευη θα ρωτησω εναν σειρα μου στο ΝΝΑ να δω τι θα μου πει γιατι ειναι νεα ειδικοτητα.
Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

Όσοι είμαστε του 1994 τελευταία μας ευκαιρία!Πάμε να δηλώσουμε και ότι γίνει!

Άβαταρ μέλους
KostasXou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από KostasXou »

Καλησπέρα παιδία καινούργιος στο forumΈμαθα ότι το όριο ηλικίας των ΟΒΑ δεν θα αυξηθεί... Ούτε για τους πολίτες για ΕΠΟΠ και είναι οριστικό!

Μας το είπαν εδώ στην μονάδα μου εδώ στην Σάμο 126 Σμηναρχία.

Εγώ είμαι ΟΒΑ στην Π. Α. Εδώ και και 3 χρόνια... Τι να πω πόσο ατυχία

Καλή επιτυχία σε όλους

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KostasXou την Τετ Δεκ 16, 2020 11:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες