Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Ενας αδελφός ΕΠΟΠ στο ναυτικό είναι από τα μεγαλύτερα βύσματα, ειδικά ένας θείος αξιωματικός ή ένας αρραβωνιαστικός !
-
- Αρχιλοχίας
Άμα δεν έχεις γνωστό βουλευτή δεν γίνεται δουλεια ένας συνταγματάρχης του στρατού, δεν μπορεί ούτε κονέ για μετάθεση δεν κάνουν πλέον
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Ναι φιλε μου ετσι ειναι. Πες οτι θες.Panos 1995 έγραψε:Ενας αδελφός ΕΠΟΠ στο ναυτικό είναι από τα μεγαλύτερα βύσματα, ειδικά ένας θείος αξιωματικός ή ένας αρραβωνιαστικός !
HLEKTROLOGOS έγραψε:Ναι φιλε μου ετσι ειναι. Πες οτι θες.Panos 1995 έγραψε:Ενας αδελφός ΕΠΟΠ στο ναυτικό είναι από τα μεγαλύτερα βύσματα, ειδικά ένας θείος αξιωματικός ή ένας αρραβωνιαστικός !
Αλήθεια τώρα με 700 μόρια ποιον έχει ανάγκη να την βάλει;
Να την περάσει στα αθλήματα ναι αλλά όχι να την βάλει.
Αν όντως συγκεντρώνει τόσα μόρια είναι πολύ άδικο για αυτήν να λέτε την έβαλε ο αδελφός η ο αρραβωνιαστικός
Κυριε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ εχω πτυχιο μηχανολογιας απο επαλ τι μου προτεινετε να δηλωσω στο Π. Ν σαν μια καλη ειδικοτητα πανω σε αυτο που εχω τελειωσει;
-
- Αρχιλοχίας
HLEKTROLOGOS έγραψε:Ναι φιλε μου ετσι ειναι. Πες οτι θες.Panos 1995 έγραψε:Ενας αδελφός ΕΠΟΠ στο ναυτικό είναι από τα μεγαλύτερα βύσματα, ειδικά ένας θείος αξιωματικός ή ένας αρραβωνιαστικός !
Να σου πω ρε ΕΠΟΠ, τον διοικητή σου τον ρίχνεις για καμία κάμψη ή τον λυπάσαι; Σου φτιάχνει τουλάχιστον τον καφέ; Αγόρινα αξιωματικοί των Ενόπλων δυνάμεων δεν σε βάζουν ΕΠΟΠ, πάρτο χαμπάρι ! Άμα ακούς διαφορετικά μάλλον σε χαϊδεύουν τα αυτιά! Μόνο οι αρχηγοί και οι βουλευτές ! Καληνύχτα πέρασε η ώρα
Είπε ο άλλος για την αδερφή του και ότι είναι σίγουρη και κάτι έγινε! Σιγά ρε Αδερφέ, εποπ θα την κανείς αν την κανείς ΟΧΙ Βουλετη! ΕΛΕΟΣ
-
- Συνταγματάρχης
Δεν ειναι τοσο απλο με αυτην την προκυρηξη. Ασχετως βυσματος αν δεν εχεις μορια το ξεχνας και δεν παρεξηγειται την ξερω 26 χρονια απο τοτε που γεννηθηκεThalassa έγραψε:HLEKTROLOGOS έγραψε:Ναι φιλε μου ετσι ειναι. Πες οτι θες.Panos 1995 έγραψε:Ενας αδελφός ΕΠΟΠ στο ναυτικό είναι από τα μεγαλύτερα βύσματα, ειδικά ένας θείος αξιωματικός ή ένας αρραβωνιαστικός !
Αν όντως συγκεντρώνει τόσα μόρια είναι πολύ άδικο για αυτήν να λέτε την έβαλε ο αδελφός η ο αρραβωνιαστικός

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Αν αναφέρεστε σε εμενα δεν θα ασχοληθώ
-
- Αρχιλοχίας
Sefis έγραψε:Είπε ο άλλος για την αδερφή του και ότι είναι σίγουρη και κάτι έγινε! Σιγά ρε Αδερφέ, εποπ θα την κανείς αν την κανείς ΟΧΙ Βουλετη! ΕΛΕΟΣ
Ο άνθρωπος δεν είναι καλά άσε που έχει επίσης το προφίλ Ελεάνα 7
HLEKTROLOGOS έγραψε:Δεν ειναι τοσο απλο με αυτην την προκυρηξη. Ασχετως βυσματος αν δεν εχεις μορια το ξεχνας και δεν παρεξηγειται την ξερω 26 χρονια απο τοτε που γεννηθηκεThalassa έγραψε:HLEKTROLOGOS έγραψε:Ναι φιλε μου ετσι ειναι. Πες οτι θες.Panos 1995 έγραψε:Ενας αδελφός ΕΠΟΠ στο ναυτικό είναι από τα μεγαλύτερα βύσματα, ειδικά ένας θείος αξιωματικός ή ένας αρραβωνιαστικός !
Δεν είναι θέμα παρεξηγηματος και προφανώς την ξέρεις καλύτερα από εμένα αλλά αν έχει όντως 700 μορια δεν έχει να φοβάται κάποιον
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Ειμαι κοπέλα. Έκανα τον λογαριασμό το 2019 για την προκ. Του λιμενικού.
-
- Συνταγματάρχης
Ειμαστε αδερφια;Ελεανα7 έγραψε:Αν αναφέρεστε σε εμενα δεν θα ασχοληθώ
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Με 700 μόρια σίγουρα Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι και θα σου δώσω ένα ζωντανό παράδειγμα ένα ova έχει πολλά περισσότερα μόρια από τα 700
-
- Συνταγματάρχης
Θαλασσα πιο πολυ για να σιγουρεψουμε και οχι να σπρωξουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης