Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
XristosMP έγραψε:Κυριε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ αυτοι οι κυριοι θα φυγουν εν μια νυκτι. Συγνωμη κιολας.
Οχι δεν θα φυγουνε απλα θα δημιουργουνε προβληματα και πιο πολυ στον εαυτο τους. Εχω φιλους που ειναι η 6η και η 7η συνεχομενη φορα που εχουν χριστουγεννα η πρωτοχρονια βαρδια το καταλαβαινεις;

Θα πατησουν οι νεοι και θα πουνε τι; Θελω ρεπο; Εχω παιδια; Εχω νεα για ολους! Εχουνε κι αλλοι παιδια που δεν τα εχουν δει γορτες σαν ανθρωποι. Θα ειναι δυσκολο παρα πολυ λογω της μεγαλης διαφορας σε χρονια. Αλλα σορρυ που το λεω καποια ατομα να δεν εχουν καταλαβει καποια πραγματα καλα θα περασουν παρα πολυ ασχημα.

Εάν πας να υπηρετήσεις την πατρίδα και δεν ξέρεις τα βασικά τότε τι να πω;

Έχει το στράτευμα Χριστούγεννα η Πάσχα η δεκαπενταύγουστο;

Όπως και ότι περιμένουν τους νέους για να πάνε σπίτια τους είναι και αυτό μαλακια.

Κάποιοι αναγκαστικά θα κάτσουν πάλι μέσα για να μην κάνει ο νέος μαλακια.

Και πόσους νέους θα πάρει η κάθε μονάδα;

Ελάχιστους.

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
XristosMP έγραψε:Κυριε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ αυτοι οι κυριοι θα φυγουν εν μια νυκτι. Συγνωμη κιολας.
Οχι δεν θα φυγουνε απλα θα δημιουργουνε προβληματα και πιο πολυ στον εαυτο τους. Εχω φιλους που ειναι η 6η και η 7η συνεχομενη φορα που εχουν χριστουγεννα η πρωτοχρονια βαρδια το καταλαβαινεις;

Θα πατησουν οι νεοι και θα πουνε τι; Θελω ρεπο; Εχω παιδια; Εχω νεα για ολους! Εχουνε κι αλλοι παιδια που δεν τα εχουν δει γορτες σαν ανθρωποι. Θα ειναι δυσκολο παρα πολυ λογω της μεγαλης διαφορας σε χρονια. Αλλα σορρυ που το λεω καποια ατομα να δεν εχουν καταλαβει καποια πραγματα καλα θα περασουν παρα πολυ ασχημα.

Καλά έτσι νομίζεις, μερικοί πάλι θα φεύγουν δεν παν να έχετε και 30 χρόνια διαφορά υπηρεσίας! Βλέπεις ότι συνεχίζεις να βγάζεις κομπλεξ αποθαρρύνοντας κόσμο περιμενεις πως και πως να μπουν οι νέοι, πρόσεχε μην την πατήσεις όμως!

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Καλα θα πανε βροχη οι παραιτησεις απο πολλους. Μερικοι νομιζουν οτι επιασαν την καλη και μπηκαν δημοσιο και θα παιρνουν 800-900 ευρο. Οταν ομως θα πανε πανω εβρο και μετα τους πρωτους μηνες θα καταλαβουν οτι θα ειναι εκει για 10-15 χρονια (ουσιαστικα τα καλυτερα χρονια της ζωης) και θα βλεπουν παντου τριγυρω μονο κυκλο στρατιωτικων και Θα τους μενουν απο αυτα 200-300 ευρο τοτε πολλοι θα φυγουν. Σε καλυτερη μοιρα ειναι βεβαια στις Ειδ Δ οπου συνηθως ειναι σε νησια και ηπειρωτικη χωρα Οπου ειναι σαφως καλυτερα απο εβρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Τετ Δεκ 16, 2020 1:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

XristosMP έγραψε:Αυτο λεω κι εγω Κυριε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ. Οτι θα ταλαιπωρησουν τον ιδιο τους τον ευατο πρωτα και μετα θα παρει η μπαλα τους συναδελφους τους και ολο αυτο γιατι; Γιατι δεν ψαχτηκαν πριν μπουν και κοιτουσαν αν θα εχουν τον Κουγια δικηγορο η ποιος θα τους βαλει να περασουν τα αθληματα.
Μη με λες κυριε σε παρακαλω δε μ αρεσει. Θα σου πω κατι εμπειρικα. Οσοι εχουνε βυσμα φιλε δε πολυμιλανε. Αυτοι που ειναι ολο λογια θα κανω θα ρανω θα τους δειξω ξερω εγω κτλ μια ζωη στην απ εξω ειναι και θα ειναι. Αυτοι που εχουν βυσμα βαζου το τηλεφωνο μπροστα και μαθαινουν. Δεν ασχολουνται. Ασχολουνται αλλοι γι αυτους. Εμενα η Αδερφη μου ξερω απο τωρα οτι θα μπει και δεν εχει μπει καν εδω να γραψει. Και θα σου στειλω μηνυμα να σου πω οταν θα περασει.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

GiorgosM82 έγραψε:Καλα θα πανε βροχη οι παραιτησεις απο πολλους. Μερικοι νομιζουν οτι επιασαν την καλη και μπηκαν δημοσιο και θα παιρνουν 800-900 ευρο. Οταν ομως θα πανε πανω εβρο και μετα τους πρωτους μηνες θα καταλαβουν οτι θα ειναι εκει για 10-15 χρονια (ουσιαστικα τα καλυτερα χρονια της ζωης) και θα βλεπουν παντου τριγυρω μονο κυκλο στρατιωτικων και Θα τους μενουν απο αυτα 200-300 ευρο τοτε πολλοι θα φυγουν. Σε καλυτερη μοιρα ειναι βεβαια στις Ειδ Δ οπου συνηθως ειναι σε νησια και ειπηρωτικη χωρα Οπου ειναι σαφως καλυτερα απο εβρο.

Συμφωνω απολυτα, συγκεκριμενα οι Ε. Δ εχουν καλες μεταθεσεις.
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Για να μην παρεξηγηθω δεν θελω να θειξω κανεναν απλα θελει σκεψη το πραγμα γιατι πολλοι καταληγουν να βγαζουν τα ψυχολογικα τους μετα και να αλλαζουν συμπεριφορες απο πολλα στελεχη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Τετ Δεκ 16, 2020 1:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Μα κυριε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Σιγουρα αυτος που εχει βυσμα δεν θα το κανει βουκινο παντου. Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

HLEKTROLOGOS έγραψε:
XristosMP έγραψε:Αυτο λεω κι εγω Κυριε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ. Οτι θα ταλαιπωρησουν τον ιδιο τους τον ευατο πρωτα και μετα θα παρει η μπαλα τους συναδελφους τους και ολο αυτο γιατι; Γιατι δεν ψαχτηκαν πριν μπουν και κοιτουσαν αν θα εχουν τον Κουγια δικηγορο η ποιος θα τους βαλει να περασουν τα αθληματα.
Μη με λες κυριε σε παρακαλω δε μ αρεσει. Θα σου πω κατι εμπειρικα. Οσοι εχουνε βυσμα φιλε δε πολυμιλανε. Αυτοι που ειναι ολο λογια θα κανω θα ρανω θα τους δειξω ξερω εγω κτλ μια ζωη στην απ εξω ειναι και θα ειναι. Αυτοι που εχουν βυσμα βαζου το τηλεφωνο μπροστα και μαθαινουν. Δεν ασχολουνται. Ασχολουνται αλλοι γι αυτους. Εμενα η Αδερφη μου ξερω απο τωρα οτι θα μπει και δεν εχει μπει καν εδω να γραψει. Και θα σου στειλω μηνυμα να σου πω οταν θα περασει.

Και εγώ πέρασα ! Απλά περιμένω το χαρτί κατάταξης απλά είμαι σε σκέψη να πάω στο ΣΞ ή αεροπορία; Δεν ξέρω είναι λίγο δύσκολο να αποφασίσω

Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Στρατολογος »

Παιδιά αφήστε τα βύσματα στην άκρη και τη σίγουρη εσείς γιατί αυτές οι συμβουλές θα μας φάνε κι άλλοι ήταν σίγουροι και την πάτησαν Εάν η προκήρυξη δεν έχει Συνέντευξη που δεν θα έχει λογικά θα πάνε ακριβώς τα μόρια του καθενός Γιατί να φανταστείς θα γίνουν πολλές ενστάσεις και όσον αφορά ηλεκτρολόγοι για την αδερφή σου που είσαι σίγουρος να είσαι και σίγουρος ότι μπορεί όπως θα μπει έτσι να βγει αν δεν έχει μόρια τονίζω
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Panos 1995 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:

Και εγώ πέρασα ! Απλά περιμένω το χαρτί κατάταξης απλά είμαι σε σκέψη να πάω στο ΣΞ ή αεροπορία; Δεν ξέρω είναι λίγο δύσκολο να αποφασίσω

αν ειχες βυσμα δε θα αναρωτιωσουνα μεταξυ σξ και αεροποριας.

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Στρατολογος έγραψε:Παιδιά αφήστε τα βύσματα στην άκρη και τη σίγουρη εσείς γιατί αυτές οι συμβουλές θα μας φάνε κι άλλοι ήταν σίγουροι και την πάτησαν Εάν η προκήρυξη δεν έχει Συνέντευξη που δεν θα έχει λογικά θα πάνε ακριβώς τα μόρια του καθενός Γιατί να φανταστείς θα γίνουν πολλές ενστάσεις και όσον αφορά ηλεκτρολόγοι για την αδερφή σου που είσαι σίγουρος να είσαι και σίγουρος ότι μπορεί όπως θα μπει έτσι να βγει αν δεν έχει μόρια τονίζω

Εγώ λέω να μην την αδερφή του να μην κάνει καθόλου χαρτιά, αφού είναι περασμένη ήδη! Ααα να σαι πω ρε ηλεκτρολογε πρώτη μετάθεση που τη πήγαν;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατολογος έγραψε:Παιδιά αφήστε τα βύσματα στην άκρη και τη σίγουρη εσείς γιατί αυτές οι συμβουλές θα μας φάνε κι άλλοι ήταν σίγουροι και την πάτησαν Εάν η προκήρυξη δεν έχει Συνέντευξη που δεν θα έχει λογικά θα πάνε ακριβώς τα μόρια του καθενός Γιατί να φανταστείς θα γίνουν πολλές ενστάσεις και όσον αφορά ηλεκτρολόγοι για την αδερφή σου που είσαι σίγουρος να είσαι και σίγουρος ότι μπορεί όπως θα μπει έτσι να βγει αν δεν έχει μόρια τονίζω
η συνεντευξη εχει καταργηθει χρονια. Οσο για την αδερφη μου δε το λεω για κακο Μιλαω γαι απνω απο 700 μορια και προσεχε Με θειο αραβωνιαστικο και αδερφο στο ναυτικο. Ασε με λοιπον φιλε μεσα ειναι.

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Panos 1995 έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:
Μη με λες κυριε σε παρακαλω δε μ αρεσει. Θα σου πω κατι εμπειρικα. Οσοι εχουνε βυσμα φιλε δε πολυμιλανε. Αυτοι που ειναι ολο λο οκγια θα κανω θα ρανω θα τους δειξω ξερω εγω κτλ μια ζωη στην απ εξω ειναι και θα ειναι. Αυτοι που εχουν βυσμα βαζου το τηλεφωνο μπροστα και μαθαινουν. Δεν ασχολουνται. Ασχολουνται αλλοι γι αυτους. Εμενα η Αδερφη μου ξερω απο τωρα οτι θα μπει και δεν εχει μπει καν εδω να γραψει. Και θα σου στειλω μηνυμα να σου πω οταν θα περασει.

αν ειχες βυσμα δε θα αναρωτιωσουνα μεταξυ σξ και αεροποριας.

Εε αεροπορία παρά είναι χαλαρά θέλω λίγο λάσπη και Έβρο

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Μόνο ο Αβραμίδης θα μπει. Και ούτε αίτηση δεν θα κάνει!

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Αεροπορία μη σας πω θα δηλώσουν μόνο βισματα... Ούτε οβα ούτε τπτ μόνο βισματα θα περάσουν... ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν αλλάζουν κάποιες καταστασεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης