Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το ΦΕΚ που εστειλε ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ειναι το παρακατω:

https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples-dynameis/n-2936-2001.html?fbclid=IwAR2DV52kvalYSyNfD_hhowPHnE_yowtO1RUlbrQDcmgOoVIoGxFajlsJmIM

Απλα σταλθηκε μισο, δηλαδη δεν γραφει ημερομηνια κλτπ, οποτε το εψαξα και ειναι της πρωτης σειρας ΕΠΟΠ 2001.

Βεβαια μπορει ο ανθρωπος να εκανε καποιο λαθος, μη τον φαμε.

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Υπάρχει σαν κριτήριο ΕΠΟΠ να μην είσαι ρατσιστής; Δεν είπα ποτέ εδώ μέσα ότι έχω βύσμα στο ΣΞ και ΠΑ που ενδιαφέρομαι, ρωτά τους όλους εδώ μέσα! Τώρα στο ναυτικό αν περνούσα θα ήμουν αμεταθετος σε βουνό, αλλά δυστυχώς απεχθάνομαι τη θάλασσα, τώρα δεν έχει σημασία το τι έχει ο καθένας εδω μέσα, αν ήταν επίσημο το site με ονοματεπώνυμο - πιστοποιημένο θα σε έστελνα φωτογραφίες ! Το θέμα είναι ότι απειλήσες συνάνθρωπο, αυτό ο κύριος DYK και οι διαχειριστές πρέπει να πράξουν άμεσα...

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ναι ωραία τώρα σε πιο ακριβώς ΦΕΚ θα πατήσουν στο ίδιο; Αφού το παλιό άλλαξε... Άρα άκυρο, φρέσκα κουλούρια δώσε στο λαό
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ακου να δεις ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ.

Σου μιλαω ευγενικα με το σεις και με το σας απτη πρωτη μερα που μπηκες.
Παλι τωρα σου παραθεσα τον συνδεσμο που ανεβασες και ειπα " μη τον φαμε τον ανθρωπο " και εσυ μου μιλας με επιθετα τυπου " wannabe, σε γραφω στα παλια μου παπουτσακια ";

Εισαι 10 χρονια στο ΠΝ μαγκια σου, αλλα κι εμεις εχουμε παλικαρια με 25 χρονια μεσα, σε πολλα Σωματα, οποτε τι θες να βγαλουμε τις σειρες να τις μετρησουμε;
Μιλα ομορφα οπως σου μιλανε, αν εχεις νευρα πηγαινε μια βολτα.
Κανεις επιθεση σε ολους... Σοβαρεψου.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Λευτερη 3μαλ, εδω ειναι η ΕΠΙΣΗΜΗ απαιτηση προσοντων του ναυτικου που θα μου πεις οτι ψευδομαι ασυστολως. https://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/stadiodromia-sto-pn/kariera-ep-op.html

Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Χαλαρώστε παιδιά, δεν χρειάζονται απειλές και ειρωνικό υφάκι!

ΥΓ Ηλεκτρολόγε σαν καινούργιος που είμαι στο forum θα σε παρακαλούσα να μην μιλάς με τόσο ειρωνεία! Οκ εισαι εποπ στο ναυτικό η δεν ξέρω και εγώ τι εισαι αλλά μέχρι ένα σημείο... Ούτε αρχηγός του ΓΕΝ εισαι ούτε κάτι ανώτερο από εμάς!

Καληνύχτα

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Pano λες για αυτό που μου ειπε: Ναυτικό θέλω να περάσεις θα περάσουμε μούρλια. Εγώ δεν δίνω σημασία γιατί έχει νεύρα και ύφος απέναντι σε εμένα στον Λευτέρη και γενικότερα σε πολλούς.

Άρα Λευτέρη ισχύει λογικά αυτό που λέγαμε για 1,65 διότι το φεκ είναι του 2001, αν κατάλαβα καλά. Εκτός αν μπερδεύομαι εγώ.

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

HLEKTROLOGOS έγραψε:Λευτερη 3μαλ, εδω ειναι η ΕΠΙΣΗΜΗ απαιτηση προσοντων του ναυτικου που θα μου πεις οτι ψευδομαι ασυστολως. https://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/stadiodromia-sto-pn/kariera-ep-op.html

Ωραία και εγώ μόλις ανεβάσουν τα όριο ηλικίας θα πατήσω πάνω και θα πω Ώπα αλάνια 28 γράφει εδώ όχι 32 ... Θα δικαιωθώ; Σίγουρα θα δικαιωθώ

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

HLEKTROLOGOS έγραψε:Λευτερη 3μαλ, εδω ειναι η ΕΠΙΣΗΜΗ απαιτηση προσοντων του ναυτικου που θα μου πεις οτι ψευδομαι ασυστολως. https://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/stadiodromia-sto-pn/kariera-ep-op.html

Εγω σου ειπα οτι ψευδεσαι ασυστολως;
Δες καλυτερα τα δικα μου λογια γιατι μαλλον τα μπερδευεις με αλλον.
Οσο για το 3η ΜΑΛ, δεν θα πεσω στο επιπεδο σου.
Κατσε μαλωσε μονος σου.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Λευτερη εγω σου παραθετω τον ιστοτοπο του πολεμικου ναυτικου και συ μου λες οτι εχεις φιλους 25 χρονια σε ολα τα σωματα. Μετρα οτι θες τα λογια σου οταν δεν τα μετρας δεν οφειλω να τα μετραω ουτε γω... Αγαπητε
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Άρα παίζει να ισχύει και αυτο που είπε η θάλασσα, ότι επικοινώνησε με τους αρμοδιους (τώρα στο υπουργείο πήρε τηλ η κοπέλα, δεν θυμάμαι να πω σιγουρα) και της είπαν για 1,65 απλά δεν έχει ανανεωθεί το site.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Mark26 έγραψε:Pano λες για αυτό που μου ειπε: Ναυτικό θέλω να περάσεις θα περάσουμε μούρλια. Εγώ δεν δίνω σημασία γιατί έχει νεύρα και ύφος απέναντι σε εμένα στον Λευτέρη και γενικότερα σε πολλούς.

Άρα Λευτέρη ισχύει λογικά αυτό που λέγαμε για 1,65 διότι το φεκ είναι του 2001, αν κατάλαβα καλά. Εκτός αν μπερδεύομαι εγώ.

Ρε φίλε με ανέβασε την πίεση ο άνθρωπος, μετά κάθομαι και απορώ γιατί οι φαντάροι κράζουν τους ΕΠΟΠ, ε σμρ κατάλαβα, τέλος, εγώ θα περιμένω να επέμβουν οι διαχειριστές, αν δεν επέμβουν, γειά σας καλά να περνάτε και καλή επιτυχία

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Αυτό που έστειλες δηλαδή το ΦΕΚ του 2001 είναι ένα καλό πάτημα για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του ύψους. Πήγαινε αν θες και βάλτο και εκεί γιατί θα βοηθήσει πολύ κόσμο που θα κινηθεί με προσφυγές για το όριο του ύψους.

Τώρα αν αλλαξε η όχι θα το ξέρουμε στην προκήρυξη που θα βγει όταν βγει.

Δεν σημαίνει ότι επειδή μια προσφυγή βρήκε πάτημα και εν τέλει δικαιώθηκε ο αιτών ότι έχει αλλάξει και το όριο.

Οι προκηρύξεις δεν αλλάζουν τόσο εύκολα ούτε για ύψος ούτε για ηλικία γιατι πολύ απλά μετά όλο και περισσότεροι θα βρίσκουν πατήματα.

Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Στρατολογος »

Εσείς αν μπαίνατε αύριο εποπ και παίρνατε όπλο ο ένας θα καθάριζε τν αλλο σίγουρα... Ρε πάτε καλά ρε ακομα δεν έχει βγει και λετε για δικηγόρους και μόρια
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Άρα παίζει να ισχύει και αυτο που είπε η θάλασσα, ότι επικοινώνησε με τους αρμοδιους (τώρα στο υπουργείο πήρε τηλ η κοπέλα, δεν θυμάμαι να πω σιγουρα) και της είπαν για 1,65 απλά δεν έχει ανανεωθεί το site.
ναι εχουν ξεχασει να το ανανεωσουν 19 χρονια.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης