Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Επίσης ηλεκτρολόγε γιατί να πούμε συγνώμη; Όπως είπε και ο Χρήστος την γνώμη μας λέγαμε όλοι εδώ, εγώ προσωπικά βασιζομουν στην παλαιότερη προκηρυξη και σε όσα λένε για το ύψος για την προκήρυξη που έρχεται. Τώρα αν εσένα σου φάνηκε να σε προσβάλλουν σορρυ, απλά λογικό είναι να πιστεύουν οι πιο πολλοί εδώ ότι έχουν δει σε προκηρύξεις πάρα εσένα ή οποιοδήποτε αλλον (δεν το λέω ειρωνικά, εννοώ ότι έχουν δει γραπτώς).

Παρ όλα αυτά αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει προσωπικώς το φεκ μπας και μπορέσω να το από περιέργεια, ας μου στείλει. Η αν το διαβάσει και κάποιος άλλος εδώ ας πει.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Μα δεν συνεχίζω κάτι. Απορώ γιατί αρπάζεσαι. Λέω δεν μπορώ να το δω μάλλον λόγω κινητού. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει ότι διάβασε εδω
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Mark26 έγραψε:Δεν μου το εμφανίζει εμένα. Αν μπω υπολογιστή θα το δω αλλιώς οποίος το έχει ας μου το στείλει σε προσωπικό μήνυμα μπας και μπορέσω να το δω
το συνεχιζεις;

ηλεκτρολόγε σου στέλνω προσωπικό μνμ πατώντας παράθεση Η απάντηση διότι στο κίτρινο βελάκι κάτω δεξιά δε μου βγάζει κάτι
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Mark26 έγραψε:Επίσης ηλεκτρολόγε γιατί να πούμε συγνώμη; Όπως είπε και ο Χρήστος την γνώμη μας λέγαμε όλοι εδώ, εγώ προσωπικά βασιζομουν στην παλαιότερη προκηρυξη και σε όσα λένε για το ύψος για την προκήρυξη που έρχεται. Τώρα αν εσένα σου φάνηκε να σε προσβάλλουν σορρυ, απλά λογικό είναι να πιστεύουν οι πιο πολλοί εδώ ότι έχουν δει σε προκηρύξεις πάρα εσένα ή οποιοδήποτε αλλον (δεν το λέω ειρωνικά, εννοώ ότι έχουν δει γραπτώς).

Παρ όλα αυτά αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει προσωπικώς το φεκ μπας και μπορέσω να το από περιέργεια, ας μου στείλει. Η αν το διαβάσει και κάποιος άλλος εδώ ας πει.

Το προβλημα ειναι οτι υπεκφευγεις. Δεν ειναι δυνατον να αφηνεις τετοιες αιχμες και να μην εχεις την τιμη του παντελονιου σου να ζητησεις ενα αντρικιο συγνωμη. Μεινε σε αυτην την αποψη. Δε με πειραζει καθολου.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Lefteri ευχαριστώ πολύ που το έστειλες αλλά πάλι δεν μου το εμφανίζει. Όταν μπω από υπολογιστή λογικά θα μπορω
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Γιατί υπεκφεγω; Για καυγά ψάχνεις; Προφανώς και θα πιστεύω μόνο όταν δω κάτι για το οτιδήποτε αν το δω κάπου γραμμένο και όχι οποιοδήποτε εδώ. Δεν είπα κάτι κακό. Προσωπικά δεν γνωριζόμαστε οπότε λογικό να πιστεύω πάντα όταν βλέπω κάτι σε φεκ κλπ πάρα οποιοδήποτε άλλο. Δεν είπα κάτι κακό. Όταν μπω από υπολογιστή λογικά θα μου το εμφανίζει

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Γιατί υπεκφεγω; Για καυγά ψάχνεις;Προφανώς και θα πιστεύω μόνο όταν δω κάτι για το οτιδήποτε αν το δω κάπου γραμμένο και όχι οποιοδήποτε εδώ. Δεν είπα κάτι κακό. Προσωπικά δεν γνωριζόμαστε οπότε λογικό να πιστεύω πάντα όταν βλέπω κάτι σε φεκ κλπ πάρα οποιοδήποτε άλλο. Δεν είπα κάτι κακό. Όταν μπω από υπολογιστή λογικά θα μου το εμφανίζει

Ναυτικο θελω να μπεις. Θα περασουμε μουρλια.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αρθρο 2.

Προσοντα Επαγγελματιων Οπλιτων

1. Οι Επαγγελματιες Οπλιτες πρεπει:

α. Να εχουν Ελληνικη ιθαγενεια.
β. Να εχουν συμπληρωσει το 18ο ετος της ηλικιας και να μην εχουν υπερβει το 26ο ετος κατα την ημερα καταταξης τους στις Ενοπλες Δυναμεις.
γ.Να εχουν αναστημα τουλαχιστον 1,60μ. Οι ανδρες και 1,55μ. Οι γυναικες.

Και αλλα πολλα, αλλα για το αναστημα λεει αυτο.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Από 10 σελίδες ορίου ηλικίας πηγαμε σε 10 σελίδες υψους. Που στ κάτω κάτω είστε και όλοι πανω απο 1.50 σγρ. Τι κολλήσατε στα. Υψη ξαφνικά;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν θα το συνεχίσω γιατί έχεις ειρωνικό ύφος. Εγώ δεν ειρωνευτηκα εσένα. Είπα απλά αυτά που έβλεπα στις προκηρύξεις. Αφού είναι 1,55 έχει καλώς. Από κει και έπειτα δεν θα πήγαινα ναυτικό ακόμη και αν με έκαναν χρυσό. Μόνο στρατό θα κάνω αίτηση και ίσως αεροπορια
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Αυτό είναι ένα ΦΕΚ του οποίο τον αριθμό δεν μπορώ να δω και στο άρθρο 2 αναφέρει το ύψος ακριβώς όπως το λες απλά στο όριο ηλικίας αναφέρετε το 26ο.Στο ΓΕΝ ναι μου είπαν για άντρες και γυναίκες 1.65.

Συγγνώμη γιατι;

Κάνουμε διάλογο και λέμε τις απόψεις και τις γνώσεις μας πάνω σε ένα θέμα.

Στείλε μου τον αριθμό του ΦΕΚ για να τον πω αν μου ξανά πουν ότι το όριο ύψους είναι 1.65

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αρθρο 2.

Προσοντα Επαγγελματιων Οπλιτων

1. Οι Επαγγελματιες Οπλιτες πρεπει:

α. Να εχουν Ελληνικη ιθαγενεια.
β. Να εχουν συμπληρωσει το 18ο ετος της ηλικιας και να μην εχουν υπερβει το 26ο ετος κατα την ημερα καταταξης τους στις Ενοπλες Δυναμεις.
γ.Να εχουν αναστημα τουλαχιστον 1,60μ. Οι ανδρες και 1,55μ. Οι γυναικες.

Και αλλα πολλα, αλλα για το αναστημα λεει αυτο.
Λεφτερη εχει δεχθει τροποποιηση για το οριο ηλικιας θα βαλω τις επομενες μερες και τα υπολοιπα εγγραφα και στα ατομα που νιαζονται πραγματικα και το ονομα δικηγορου για παν ενδεχομενο.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Thalassa έγραψε:Αυτό είναι ένα ΦΕΚ του οποίο τον αριθμό δεν μπορώ να δω και στο άρθρο 2 αναφέρει το ύψος ακριβώς όπως το λες απλά στο όριο ηλικίας αναφέρετε το 26ο.Στο ΓΕΝ ναι μου είπαν για άντρες και γυναίκες 1.65.

Συγγνώμη γιατι;

Στείλε μου τον αριθμό του ΦΕΚ για να τον πω αν μου ξανά πουν ότι το όριο ύψους είναι 1.65

Δε θελω κανενος την συγνωμη απλα ανεφερα το πρεπον κατα την δικη μ αποψη. Το φεκ περιεχετε στο εγγραφο. Επισης ειχα γραψει πιο πανω οτι εχει δεχθει τροποποιηση το οριο ηλικιας. Θα εχω και αλλα εγγραφα τις επομενες μερες.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και για να μην υπεκφευγετε γιατι δε θα σας βγει σε καλο. Οταν λες οτι... Μην δινουμε τζαμπα ελπιδες στο κοσμο. Και αλλα τετοια τοτε δεν λες την γνωμη σου αλλα κατηγορεις τον αλλον οτι διασπειρει φρουδες ελπιδες και ανακριβειες.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Thalassa έγραψε:Αυτό είναι ένα ΦΕΚ του οποίο τον αριθμό δεν μπορώ να δω και στο άρθρο 2 αναφέρει το ύψος ακριβώς όπως το λες απλά στο όριο ηλικίας αναφέρετε το 26ο.Στο ΓΕΝ ναι μου είπαν για άντρες και γυναίκες 1.65.

Συγγνώμη γιατι;

Δε θελω κανενος την συγνωμη απλα ανεφερα το πρεπον κατα την δικη μ αποψη. Το φεκ περιεχετε στο εγγραφο. Επισης ειχα γραψει πιο πανω οτι εχει δεχθει τροποποιηση το οριο ηλικιας. Θα εχω και αλλα εγγραφα τις επομενες μερες.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες. Το ύψος γενικά είναι ένα πράγμα που δεν με αφορά γιατί είμαι κατά πολύ πάνω από 1.65 απλά αν μπορούμε να βοηθήσουμε και άλλους ανθρώπους ας τα κάνουμε.

Δυστυχώς δεν την βλέπω ούτε από υπολογιστή ολόκληρη την εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες