Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rambo No8
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rambo No8 »

Παιδάκια νομίζετε ότι είναι όλα ρόδινα... Κάποτε υπηρέτησα σε αμφίβια μοίρα... Όταν θα κοιμαστε πάνω στον βράχο στην Λέβιθα και θα σας τρώει το κρύο η υγρασία και θα την βγάζετε με 4β να δεις πώς θα φεύγει το κλάμα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Λοιπον, πρεπει καποιοι να καταλαβουν καποια πραγματα.

Οι ΟΒΑ, θα επρεπε κανονικα να περνανε μια α' αξιολογηση σε αθλητικες δοκιμασιες και καποια ισως γραπτα και να συνεχιζαν στο Σωμα σαν μονιμοι, ουτε απο προκηρυξη ουτε απο τιποτα.
Εφοσον αυτο δεν γινεται, ειναι λογικο να ειναι οι πρωτοι που θα μπουν μεσα, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Εχουν 6 χρονια πανω στην ειδικοτητα τους, εχουν φαει σκατα και το εννοω, πολυ σκατο στις Ε. Δ τουλαχιστον (για Π. Α δεν γνωριζω) .
Τα μορια ναι μεν δεν μαρεσουν και μενα, αλλα ειναι λογικο να τους δινει τοσα πολλα ειτε μας αρεσει ειτε οχι.

Υπαρχουν ΟΒΑ με πολλα χαρτια και ειναι λογικο. Καποιος τελειωνει στα 25 τη σχολη, κανει θητεια στα 26 και ειναι ΟΒΑ απο εκει και περα.
Λιγες σειρουλες μου στη ΜΑΛ εχουν και πτυχια και αγγλικα και διπλωματα, ευκολα γινεται.
Απο εκει και περα ομως οσο δικαιο ειναι για τους ΟΒΑ να μπουν αλλο τοσο ειναι και για τους Πολιτες.

Το λαθος που γινεται εδω περα, ειναι οτι βαζουν 2 διαφορετικους θεσμους στην ιδια, κοινη προκηρυξη οποτε και οι ΟΒΑ εχουν δικιο, μεγαλο κιολας αλλα και οι πολιτες που διεκδικουν μια θεση.

Καποιος ειπε για τσομπανος, δεν θυμαμαι ποιος.
Το να εισαι τσομπανος φιλε μου,ειναι απτις πιο δυσκολες ή αν θες, απτις πιο απαιτητικες Δουλειες .
Τιμη και καμαρι σου να βγαζεις ετσι το ψωμι σου διοτι καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη.
Τα πτυχια δεν θα σου μαθουν τροπους, τα ζωα ομως ναι.
Οσο για την ηλικια κανεις δεν ειναι σε θεση να γνωριζει ΤΙΠΟΤΑ.
Δικαιωμα να πει τη γνωμη του; Ναι εχει αλλα ως εκει. Ελευθερια λογου ειναι καλη αλλα σε σημειο οπου δεν προσβαλλει τον αλλον.
Αυτα τα λιγα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Δεκ 15, 2020 9:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

anonymous19970 έγραψε:Η νοημοσυνη μου υποβιβασθηκε οσο εκανα θητεια και αναγκαστικα εκανα παρεα και μιλουσα με οβα

Μάζεψε τα λόγια σου ...

Αν μπείς ΕΠΟΠ πάλι με ΟΒΑ θα κάνεις παρέα, οπότε γιατί θέλεις να μπείς και να αναγκάζεσαι να κάνεις παρεά με βοσκούς όπως λές;

Εκτός κ αν ηταν πόθος σου να γίνεις ΟΒΑ κ δεν έγινες ποτέ.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Mortar, για κάποιον που έχει σπουδάσει σε αει και θέλει και μεταπτυχιακό, είναι χαμένος χρόνος οι οβα. Θα πήγαινα δηλαδή στον ασεπ ή στον ιδιωτικό τομέα και θα έλεγα πάρτε με έχω προϋπηρεσία οβα; Πουθενά δεν θα με βοηθούσε αυτή η προϋπηρεσία όσο και αν θέλω να μπω στρατό, απλά δεν κατάφερα μέσω πανελληνίων. Οπότε λόγω σπουδών δεν θα με βοηθούσε το να πάω οβα

Άστοχο σχόλιο παλι απο εσένα ΜΑΡΚΟ.

Παράδειγμα...

ΟΔΗΓΟΣ ΟΒΑ 3 χρόνια προϋπηρεσία.

κάνει αίτηση οπουδήποτε με την προϋπηρεσία του σε θέσεις ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ και προσμετράτε η προυπηρεσία των 36 μηνών κανονικά.

μη πετάς άστοχα σχόλια σε παρακαλώ οταν κάτι δε γνωρίζουμε ρωτάμε.

Μιλάω εκ πείρας.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Καταρχας υποτιμησα εγω τους βοσκους επειδη ειπα οτι ηταν το κυριο επαγγελμα των οβα; Και ο πατερας μου αγροτης ηταν παλια σε ενα χωριο με 800 κατοικους και το χωραφι σε μενα θα περασει τα επομενα χρονια. Και παρεα θα κανω με καποιον που μπορω να συννενοηθω οτι βαθμο και αν εχει αυτος
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Για ποιο λογο λες οτι το επαγγελμα τους ειναι Βοσκος;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

anonymous19970 έγραψε:Καταρχας υποτιμησα εγω τους βοσκους επειδη ειπα οτι ηταν το κυριο επαγγελμα των οβα; Και ο πατερας μου αγροτης ηταν παλια σε ενα χωριο με 800 κατοικους και το χωραφι σε μενα θα περασει τα επομενα χρονια. Και παρεα θα κανω με καποιον που μπορω να συννενοηθω οτι βαθμο και αν εχει αυτος

διάβασε 10 φορές τι έγραψες με την πρώτη δε παίρνεις μπρός...

anonymous19970 Έγραψε:

Η νοημοσυνη μου υποβιβασθηκε οσο εκανα θητεια και αναγκαστικα εκανα παρεα και μιλουσα με οβα

* για να υποβιβάζεται η νοημοσύνη σου συμαίνει οτι ειναι κατώτερη η νοημοσύνη ενός ΟΒΑ απο την δική σου ... Μην ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ και την δική μας σε σχέση με την δική σου σε παρακαλώ...

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πολυ περιληπτικα εγω θα πω οτι ειμαι κατοικος νησιου στα συνορα εζησα και ειδα και τους παλιους οβα και αυτους που μπηκαν το καλοκαιρι αυγουστο νομιζω. Καλως ή κακως τα παιδια αυτα ζουσαν ηδη στο νησι αυτο και ετσι ειχαν και τα κτηματα τους και μπηκαν οβα γιατι μπορουσαν να συνδιασουν αυτα τα 2 επαγγελματα
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Pyr έγραψε:
anonymous19970 έγραψε:Καταρχας υποτιμησα εγω τους βοσκους επειδη ειπα οτι ηταν το κυριο επαγγελμα των οβα; Και ο πατερας μου αγροτης ηταν παλια σε ενα χωριο με 800 κατοικους και το χωραφι σε μενα θα περασει τα επομενα χρονια. Και παρεα θα κανω με καποιον που μπορω να συννενοηθω οτι βαθμο και αν εχει αυτος

διάβασε 10 φορές τι έγραψες με την πρώτη δε παίρνεις μπρός...

anonymous19970 Έγραψε:

Η νοημοσυνη μου υποβιβασθηκε οσο εκανα θητεια και αναγκαστικα εκανα παρεα και μιλουσα με οβα

* για να υποβιβάζεται η νοημοσύνη σου συμαίνει οτι ειναι κατώτερη η νοημοσύνη ενός ΟΒΑ απο την δική σου ... Μην ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ και την δική μας σε σχέση με την δική σου σε παρακαλώ...

Οσο για την νοημοσυνη των οβα φιλε μου δεν την εριξα εγω την εριξε η προκηρυξη που δεν θετει κανενα κριτιριο και μπαινει οποιοσδηποτε

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Το υφος σου Ανωνυμε, ηταν τελειως ειρωνικο οταν ειπες πως
α) ειναι βοσκοι
β) Η νοημοσυνη μου υποβιβασθηκε οσο εκανα θητεια και αναγκαστικα εκανα παρεα και μιλουσα με οβα.

Οσοι χαζοι ΟΒΑ υπαρχουν μεσα, αλλοι τοσοι πολιτες θα μπουν.

Εσυ δηλαδη εισαι το τερας μορφωσεως ας πουμε; Τι εχεις πετυχει στη ζωη σου που σε κανει να νιωθεις τοσο ανωτερος απο τους ΟΒΑ ή τον καθε ΟΒΑ;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μπορει να ακουστηκα κακος συμφωνω εχετε δικιο σε αυτο απλα εμεινα εκπληκτος οταν ειναι 2020 και για θεσεις στα γραφεια που πρεπει να γνωριζει καποιος τα βασικα σε εναν Η/Υ και γενικα να του κοβει εμπιστευονταν φανταρους που σε λιγους μηνες θα εφευγαν παρα ΄΄μονιμα΄΄ στελεχη οβα που αραζαν ολη μερα
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nikos521 »

Πολύ Σωστός ο Λευτέρης, εγώ ένα θα πω αν μπείτε Κάντε το επειδή το αγαπάτε και μην ακούτε κανέναν.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Ευλογια να εισαι βοσκος-αγροτης. Πιστεψε με η νοημοσυνη ενος κτηνοτροφου ειναι κατα πολυ ανωτερη και φανηκε απο τον τροπο που μιλησες για τους συναδελφους σου-οβα.
Αν θες τη γνωμη μου δεν θα περασεις καλα αν με το καλο μπεις μεσα με τετοια μυαλα. Φιλικα.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και γιαυτο ακριβως το λογο θα προσληφθουν πολλες ειδικοτητες που θα καλυπτουν καθε λογης ανθρωπο και αυτους που 'πιανουν' τα χερια τους και αυτους που τους κοβει. Αρκει να υπαρχει μια μιξη
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Λοιπόν προς αποκατάσταση της αλήθειας. Αυτό είναι το Φεκ στο οποιο αναφέρομαι και θα επανελθω και με άλλα έγγραφα όπως υποσχέθηκα. Στο Ναυτικό υπηρετώ 10 χρονια τωρα και δε δέχομαι ουτε αμφισβητησεις ουτε τιποτα. Δε θα μου πειτε εσεις για το Πολεμικο Ναυτικο, το ξερω καλυτερα απο εσας.Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες