Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Eidikon apostolon »

Εγώ λέω να αφήσετε Τις αντιπαλότητες και να αρχίσετε να ετοιμάζεστε σε όλους τους τομείς. Τα δύσκολα αρχίζουν μόλις πάτε στις μονάδες εκεί θέλει επαγγελματισμο...
Sof1999
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sof1999 »

Γενικά το δημόσιο αρχίζει να αλλάζει πόσο μάλλον ο στρατός. Παντού με συμβάσεις θα είναι. Θα κρινεσαι πρώτα αν είσαι καλός και κατάλληλος στην δουλειά σου και μετά θα σε κάνει μόνιμο... Το πτυχίο δεν λέει τίποτα και ή Κουτσι Μαρία πλέον έχει πτυχίο. Δεν σημαίνει κάτι αυτό...
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Αρχικά οι περισσότεροι οβα ειδικά οι πιο παλιοί έχουν βγάλει το λύκειο. Εγώ από αυτά που ξέρω, αυτό γνωριζω. Προφανώς όμως οι πιο νέοι όλο και κάτι θα σπουδάζουν. Εγώ προσωπικά δεν υποβιβαζω κανέναν, εσύ όμως λες ότι όλοι οι άλλοι διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο.

Πιο εύκολο δρόμο μου λες; Που δεν πιστεύαμε ότι θα ξαναβγεί εποπ, οπότε κάναμε κάτι άλλο για το μέλλον μας;

Δεν μπορούσαμε να βασίζουμε τις ζωές μας μόνο σε μια προκηρυξη που δεν ξέραμε αν θα ξαναβγεί. Εγώ προσωπικά δεν πήγα οβα γιατί πουθενά δεν θα με βοηθούσε στον ιδιωτικό τομέα. Αν πάλι σου φαίνεται τόσο εύκολο, διάβασε, τελειώσε αει-τει (που ήδη μπορεί να έχεις πτυχίο) και μετά πλήρωνε και στρώσε κωλο για μεταπτυχιακό. Εκεί να δεις την γλυκα.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Επίσης δεν είναι παντού με συμβάσεις. Απλά στις συμβασεις μπαίνεις πιο εύκολα και μαζεύεις μόρια. Επίσης γίνονται αλλαγές στον ασεπ και από του χρόνου θα γίνονται γραπτό διαγωνισμοί για μόνιμες προσληψε εις νομίζω, που θα μετράνε και τα πτυχία και οι εξετάσεις που θα δίνεις. Αλλά αυτό δεν το αναλύω εδώ γιατί είναι άλλο θέμα, απλά το λέω διότι λες ότι το πτυχίο δεν λέει κάτι.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Γιατι η πλειοψηφια των οβα ετσι ειναι βοσκοι απο τα χωραφια που εκαναν μια αιτηση και μπηκαν χωρις κανενα απολυτως κρητηριο
Sof1999
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sof1999 »

Δεν ξανά γράφω εδώ μέσα υποβιβάζεται η νοημοσύνη... Καλή επιτυχία σε όλους
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Η νοημοσυνη μου υποβιβασθηκε οσο εκανα θητεια και αναγκαστικα εκανα παρεα και μιλουσα με οβα
Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

Mark26 έγραψε:Δεν είπε κανείς ότι σίγουρα θα δικαιωθούν. Λένε όμως ότι έχουν ελπίδες. Αν δεν το πανε δικαστικώς δεν ξέρουν τι μπορεί να γινει. Δεν το λέω για να υπερασπιστώ κάτι τέτοιο, απλά δεν κατάλαβα να λένε ότι 100% θα δικαιωθούν. Απλά λενε: Εφόσον και άλλοι δικαιώθηκαν για ηλικία, ύψος,tattoo κλπ θεωρητικά και εκείνοι ίσως μπορουσαν

Ορισμένοι απλά γράφουν Απλά για Να γράψουν κάτι, εσείς γνωρίζεται επακριβώς τον ακριβή λόγο της προσφυγής για τις παραπάνω περιπτώσεις και εάν πραγματικά ήταν λάθος ή αδικία και έπρεπε Τότε να διορθωθεί καλός Δικαιώθηκαν αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιος που νιώθει αδικημένος επειδή γεννήθηκε τους τελευταίους μήνες του έτους και δεν μπορεί να πάρει μέρος στην προκύρηξη ότι θα κάνει προσφυγή και θα δικαιωθεί.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Αnonymous δεν υποβιβαζω τους βοσκους κλπ ξέρω τι πάει να πει σκατα κλπ διότι οι παππούδες μου ήταν αγρότες-κτηνοτρόφοι. Απλά απ όσο ξέρω οι περισσότεροι που είναι οβα έτσι είναι. Που ναι μεν με το ζορυ έβγαλαν το σχολείο αλλά θέλουν και μόνιμο μισθό. Οι πιο νέοι που μπαίνουν όλο και κάτι έχουν σπουδάσει.

Απλά άτομα όπως εγώ που σπούδασαμε και θέλουμε να κάνουμε και μεταπτυχιακό, δεν πήγαμε οβα γιατί δεν θα μας βοηθούσε στο επαγγελματικό τομέα. Ενώ κάποιος που δεν έχει να βασιστεί σε πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ πάει πολύ πιο εύκολα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα άτομα οβα ή αξιόλογοι πολίτες που θέλουν να μπουν εποπ

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Γερολυκε εγώ προσωπικά συζήτηση έκανα όπως όλοι. Δεν είπα πουθενά ότι ντε και καλά θα δικαιωθούν. Άλλωστε εγώ δεν πρόκειται να κυνηγήσω κάτι δικαστικως
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Συμφωνω mark και εγω στην ιδια θεση ειμαι. Δεν μπηκα οβα διοτι δεν υπηρχε νομοθεσια που να εγγυαται οτι μετα τα 6 χρονια θα με κρατουσαν και κατα δευτερον οι προυποθεσεις των οβα ειναι μηδαμινες με αποτελεσμα να εχουν μπει πολλα χαμμενα κορμια και λιγοι καλοι
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού, απλά δεν γίνεται μονίμως να λένε ότι όσοι σπούδασαν διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο. Για πήγαινε εσύ αύριο μεθαύριο στον ασεπ για θέση διοικητικου ή στον ιδιωτικό τομέα και πες έχω προϋπηρεσία οβα. Πουθενά δεν θα με βοηθούσε οπότε χαμένα 6χρονια θα πήγαιναν από την στιγμή που δεν πιστεύαμε να ξαναβγεί εποπ.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Γενικότερα ας κάνουμε υπομονή γιατί αρχές του χρόνου θα βγει λογικά η προκήρυξη, οποτε ότι λέμε τώρα υποθέσεις είναι.
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Στρατολογος »

Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάθεστε και μαλώνετε Nova με πολίτες και φαίνεται τόσο αντίρρηση Όποιος έχει ρε παιδιά τα περισσότερα μόρια σε κάποιες ειδικότητες θα περάσει οι οβα έχουνε μπει σε άλλου είδους ειδικότητες και σίγουρα από ότι θυμάμαι και εγώ από το 2010 στην προκήρυξη τη δική μου ένας μεγάλος αριθμός πολύ μεγάλος θα έλεγα ήταν ο βα γιατί τους θεωρούν έτοιμους
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Στρατολογος »

Να σας ενημερώσω κιόλας ότι κάποιες ειδικότητες δεν μπορούσα να τους πάρει από οβα επειδή σώζει τους αρκετά πτυχία και γενικά δεν τους έπαιρνε δεν έβγαζε η θητεία ειδικότητα ώστε να μπορεί κάποιος να δηλώσει εκεί θα έχουν ελπίδες μόνο οι πολίτες σε κάποιο άλλου είδους ειδικότητα όπως μαχητή που ζητάει μόνο απολυτήριο λυκείου ή κάποιο ΙΕΚ μπορεί και ο ΒΑ Να έχει γραφτεί σε ένα ΙΕΚ για να πάρει τα μόρια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες