Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

THALASSA ΚΑΙ εμένα μου αρέσει αυτή η δουλειά... Μακάρι να γίνει κάτι και να μπεις εσύ και πολλοί άλλοι
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Κουβέντα κάνουμε.Ούτε να θίξω κανέναν θέλω αλλά ούτε και να δώσω ελπίδες σε καποιον που είναι 1.50.

Η σελίδα δεν έχει ενημερωθεί.

Κάλεσε το πρωί στο ΓΕΝ και θα δεις ότι είσαι λάθος.

Γιατί και εγώ το είδα κάλεσα και μου είπαν ότι δεν άλλαξε κάτι.

Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Αυτό σου εξηγώ θάλασσα γιατί κι εμένα μου την είπαν το πρωί... Είπα κι εγώ ότι έχω λύσει το βιοποριστικό μου δόξα τον Θεό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσω το όνειρο μου... Κι εγώ του 93 είμαι και σε καταλαβαίνω και αυτό προσπαθώ να εξηγήσω σε κάποιους όπου λένε πως γίνεται να έχεις λύσει το βιοποριστικό και να θες να μπεις ΕΠΟΠ... Με λίγα λόγια γιατί είναι η γκαυλα μου αυτό που θέλω να κάνω από μικρός και για πολλούς άλλους λόγους που προφανώς δεν θα τους εξηγήσω εδώ μεσα
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Προς Yandr και D.Y.K : Παρότι εχουμε μιλησει σε μηνυματα επειδη δεν θελω να δημιουργω αμφιβολίες μπορειτε να μου στειλετε ενα μηνυμα να ανταλαξουμε facebook να ξερετε ποιος ειμαι. Δεν μπορω να δηλωνω εποπ στο ναυτικο να λεω πληροφοριες και να με αμφισβητουνε.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν αμφισβητούμε ότι είσαι εποπ ναυτικό απλά για το ύψος μια λες 1,50 μια 1,55 κλπ. Το site που μας έστειλες είναι η σελίδα του ναυτικού που νομίζω δεν έχει ανανεωθεί και που λέει 1,60 και 1,55 άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα. Η προκήρυξη έλεγε 1,65, και ακόμη και τώρα όλοι για 1,65 λένε.

Σου εξηγώ πολύ απλά, πως αν ισχύει η αλλαγή του ύψους δείξε μας την απόφαση, γιατί πουθενά δεν έχω βρει να λέει για αλλαγή ύψους.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Scott και thalassa εννοείτε κυνήγησε το αφού το αγαπάτε και δεν θα ακούσετε και κανέναν. Εγώ λέω και μπράβο ειδικά σε όσους θέλουν ναυτικό γιατί είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να το αγαπάς.
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από GreekGod »

Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχει κανείς πληροφορίες για το πότε θα βγεί το ΦΕΚ;
The only easy day was yesterday.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Δεν αμφισβητούμε ότι είσαι εποπ ναυτικό απλά για το ύψος μια λες 1,50 μια 1,55 κλπ.Το site που μας έστειλες είναι η σελίδα του ναυτικού που νομίζω δεν έχει ανανεωθεί και που λέει 1,60 και 1,55 άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα. Η προκήρυξη έλεγε 1,65, και ακόμη και τώρα όλοι για 1,65 λένε.

Σου εξηγώ πολύ απλά, πως αν ισχύει η αλλαγή του ύψους δείξε μας την απόφαση, γιατί πουθενά δεν έχω βρει να λέει για αλλαγή ύψους.

Αν ειπα 150 τοτε εκανα ορθογραφικο. Δεν ειμαι τη μια λεω ετσι την αλλη λεω αλλιως. Σας παρακαλω να μην λαβετε καθολου υποψη οσα εχω πει σαν να μην εχω γραψει τιποτα και ποτέ. Δεν θελω πια να συμμετεχω. Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια και καλη σταδιοδρομια σε ολους τους επιτυχοντες.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Μα δεν σου είπε κανεις να μην μιλάμε όλοι εδώ. Απλά προσωπικά για το υψος και εγώ και η θάλασσα σου εξηγούμε ότι μάλλον δεν έχει ενημερωθεί απλά η σελίδα. Η προκήρυξη έλεγε 1,65 η τελευταία και για τώρα 1,65 λένε. Αν όντως ισχύει αυτό που λες για 1,55-1,60για το ναυτικό στείλε μας την ανακοίνωση γιατί μπορεί να έχουμε άτομα που ενδιαφέρονται.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Μα δεν σου είπε κανεις να μην μιλάμε όλοι εδώ. Απλά προσωπικά για το υψος και εγώ και η θάλασσα σου εξηγούμε ότι μάλλον δεν έχει ενημερωθεί απλά η σελίδα. Η προκήρυξη έλεγε 1,65 η τελευταία και για τώρα 1,65 λένε. Αν όντως ισχύει αυτό που λες για 1,55-1,60για το ναυτικό στείλε μας την ανακοίνωση γιατί μπορεί να έχουμε άτομα που ενδιαφέρονται.
Οπως σου ειπα παραπανω θα σου φερω τα χαρτια. Αν διαβαζες τι εγραφα θα το εβλεπες. Δεν τα εχω τωρα εχουμε εορταστικα γκρουπ. Μεχρι τοτε μην ασχολησε μαζι μου σε παρακαλω πολυ. Αγνοειστε παρακαλω ολα μου τα μηνυματα σα να μην υπαρχουν. Δε θελω να συμμετεχω αλλο σ ευχαριστω.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

MΑ δεν είναι ότι ασχολουμαι μαζί σου γενικότερα. Μόνο με το θέμα του ύψους που δεν με νοιάζει κιόλας απλά αν δεν ισχύει κάτι μην δίνουμε ελπίδες άδικα.

Τόσο εγώ όσο η θάλασσα, σου εξηγούμε ότι η προκήρυξη ήταν 1,65 τελευταία φορά και τώρα λένε το ίδιο. Μάλλον το site απλά δεν ανανεωθηκε. Αλλα και γω από περιέργεια το έψαξα και δεν λέει πουθενά για την αλλαγή πάλι σε 1,55. Για να μην κουράζουμε, οποιος/α ενδιαφέρεται για το ναυτικο, ας πάρει τηλ για πληροφορίες στο υπουργείο λογικά.

Sof1999
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sof1999 »

Hlekrologe μην ασχολείσαι εδώ μέσα με τα παιδάκια που ξύπνησαν ένα πρωί είδαν ότι με τα πτυχία που έχουν δεν πάνε πουθενά και αποφάσισαν να γίνουν ΕΠΟΠ. Ας πάνε και στον Άρειο πάγο. Άμα το αγαπούσαν όπως λένε θα έμπαιναν ΟΒΑ. Αλλά είδαν ότι έξω δεν υπάρχουν δουλειές και είπαν να ντυθούν στα χακί... Τα χρόνια άλλαξαν και αυτοί που το αγάπησαν πράγματικα φάνηκαν Οι εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν πλέον
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Αρχικά sof αν αναφέρεσαι σε μένα και σε όσους έχουμε πτυχία, μας προσβάλεις με το να λες ότι διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο. Ποιος σου είπε ότι το να στρώσεις κωλο να διαβάσεις και μετά να πας για μεταπτυχιακά κλπ είναι ο εύκολος δρόμος; Με αυτο το σκεπτικό και εγώ μπορώ να πω ότι το να πας οβα, να μην κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου και να θες να μονιμοποιηθεις με το έτσι θέλω είναι η εύκολη λύση.

Άλλοι σπούδασαμε, άλλοι μπήκαν οβα γιατί αυτό ήθελαν. Που το κακό; Ο καθένας επιλέγει αυτό που θέλει. Και στο κάτω κάτω κάνεις δεν είπε τίποτα στον ηλεκτρολόγο, παρά μόνο για το ύψος που δεν είδαμε πουθενά να λέει ότι άλλαξε πάλι

το όριο σε 1,55 για ναυτικό, οποτε γ αυτό αναρωτήθηκα με που είναι αυτή η απόφαση.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Sof1999 έγραψε:Hlekrologe μην ασχολείσαι εδώ μέσα με τα παιδάκια που ξύπνησαν ένα πρωί είδαν ότι με τα πτυχία που έχουν δεν πάνε πουθενά και αποφάσισαν να γίνουν ΕΠΟΠ. Ας πάνε και στον Άρειο πάγο. Άμα το αγαπούσαν όπως λένε θα έμπαιναν ΟΒΑ. Αλλά είδαν ότι έξω δεν υπάρχουν δουλειές και είπαν να ντυθούν στα χακί... Τα χρόνια άλλαξαν και αυτοί που το αγάπησαν πράγματικα φάνηκαν Οι εύκολοι δρόμοι δεν υπάρχουν πλέον
Ναι λογικά. Οσοι οβα μπηκανε ηταν επειδή το αγαπούσαν, οχι επειδη δεν είχαν δουλειά εξω (χωρις να τους τσουβαλιαζω) και λενε ας μπουμε 6 χρόνια σύμβαση και βλέπουμε. Γελαω

Sof1999
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sof1999 »

Και ποιος σου είπε εσένα ότι οι οβα δεν διάβασαν και δεν έχουν πτυχίο. Από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα δεν έχω καταλάβει ακόμα... Εσύ με αυτά που λες προσβάλεις τους ΟΒΑ και τους θεωρείς αμόρφωτους. Παιδιά με Πτυχία είναι... Που από αγάπη μπήκαν στον θεσμό και πλέον είναι η δουλειά τούς
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες