Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Χωρίς να δούμε προκηρυξη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για μόρια ούτε ηλικία ούτε ειδικότητες. Αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι αναδημοσιευση γιατί λέει ακριβώς τα ίδια με τα άλλα. Απλά για τα κλικ είπαν να το ανεβάσουν τωρα
B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από B. G. L »

Ναι έχεις δίκαιο σίγουρα έτσι είναι
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Καλησπέρα σε όλους. Μαρκ και πυρ χαλαρωστε παιδακια δε τρεχει κατι. Αλλά απο τις τελευταιες σελιδες επαθαν κραμπα τα ματια μου. Είμαστε τελικά πολύ μπροστά οι Ελληνες. Προσβάλουμε την προκυρηξη νομικά πριν ακομα καλα καλα βγεί ετσι για να ειματε έτοιμοι. Μωρε μη χαλάτε τη ψυχη σας. Αφηστε πρώτα πρώτα να βγει να δουμε τι γραφει, τι ζηταει ακομα μαγειρευεται το πραμα. Μη καταδικάζετε τον εαυτο σας ουτε τα αλλα παιδια. Οποιος μπει μπηκε ετσι ειναι ετσι ηταν ετσι θα ειναι για παντα. Απο κει και περα να χαμε να λεγαμε...
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα που θα κάνω την ερώτηση μου. Ειχα μια ειδοποίηση που θα την παραλαβω αύριο στα ΕΛΤΑ από το στρατόπεδο που θα έπρεπε να πάρουσιαστω σε περίπτωση επιστράτευσης/μετεκπαιδευσης. Ειχε ξαναγίνει κ παλιότερα 10 χρόνια πριν κάτι παρόμοιο γιατί αρχικά όταν είχα απολυθεί ήταν αλλού να πάρουσιαστω σε τέτοια περίπτωση με το αρχικο φύλλοπορεείαςς και ενα χρόνο αργότεραα έγινε πάλι αλλαγή που γνωρίζω έως κ σήμερα. Το πιο πιθανον να αφορά η ειδοποίηση κάποιου τέτοιου είδους αλλαγή αλλά δεν αποκλείω και την επιστράτευση για μετεκπαίδευση λόγο των καταστάσεων. Γνωριζει Κάποιος πως γινεται απαλλαγή σε τέτοια περίπτωση γιατί πλέον είμαι 30+ με σταθερή εργασία με βάρδιες κ δεν είναι εύκολο να απουσιάσω.
2009 δ εσσο 309 σειρα
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Ηλεκτρολόγε γιατί να ηρεμήσω; Ήρεμος ήμουν και είμαι. Εδώ συζήτηση κάνουμε. Και ούτε είπε κανείς ότι προσβάλει την προκήρυξη πριν καν βγει. Λέμε ότι λογικά θα μπορούσε κάποιος να το πάει δικαστικώς όπως το έκαναν και άλλοι παλαιότερα και δικαιώθηκαν. Εγώ προσωπικά αν δεν περάσω, δεν θα χαραμισω χρόνια και χρήματα για κάτι στο οποιο μπορεί να μην δικαιωθω, οπότε θα κάνω μεταπτυχιακό.

Από κει και έπειτα όλοι κάνουν υποθέσεις, εκφράζουμε την γνώμη μας απλά και τους προβληματισμούς μας. Χωρίς να δούμε την προκήρυξη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάτι. Οπότε υπομονή γιατί λογικά πάει για αρχές του χρόνου η προκήρυξη βάση όσων είπε και ο Παναγιωτοπουλος τις προάλλες.

Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

Κύριοι ότι είναι να γίνει θα γίνει... Αυτό θα το ξέρουμε σε λίγο καιρόΑπό εκεί και πέρα όσοι δεν περάσουμε δεν πειράζει η ζωή συνεχίζεται

Και αν δεν περάσουμε κάθε εμπόδιο και καλό!

Υπομονή και ότι ειναι να γίνει ας γίνει!

Φιλικά!

Ελεανα7
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

Δεν περνάνε οι μερες!
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Μωρέ περνάν οι μέρες αλλά βασανιστικά λόγω αγχους
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Ηλεκτρολόγε γιατί να ηρεμήσω; Ήρεμος ήμουν και είμαι. Εδώ συζήτηση κάνουμε. Και ούτε είπε κανείς ότι προσβάλει την προκήρυξη πριν καν βγει. Λέμε ότι λογικά θα μπορούσε κάποιος να το πάει δικαστικώς όπως το έκαναν και άλλοι παλαιότερα και δικαιώθηκαν. Εγώ προσωπικά αν δεν περάσω, δεν θα χαραμισω χρόνια και χρήματα για κάτι στο οποιο μπορεί να μην δικαιωθω, οπότε θα κάνω μεταπτυχιακό.

Από κει και έπειτα όλοι κάνουν υποθέσεις, εκφράζουμε την γνώμη μας απλά και τους προβληματισμούς μας. Χωρίς να δούμε την προκήρυξη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάτι. Οπότε υπομονή γιατί λογικά πάει για αρχές του χρόνου η προκήρυξη βάση όσων είπε και ο Παναγιωτοπουλος τις προάλλες.

Δε το ειπα κακοπροαιρετα το χαλαρωστε. Οι μονοι που γνωριζω οτι δικαιωθηκαν δικαστικα ειναι 2 ατομα απο το ΠΝ που τους κοψανε για υψος (1,65-1,60) ενω υπηρχε διαταξη για το ναυτικο να ειναι για τους εθελοντες 1,60-1,55. Δικαιωθηκαν δηλαδη γιατι υπηρχε νομος. Ειπωθηκαν ανακριβειες (δε Το λεω κακοπροαιρετα) οσον αφορα τις δικαιωσεις οτι και καλα μονο οσοι προσφευγουν. Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Δηλαδη Ναι αυτοι οι 2 δικαιωθηκαν ΑΛΛΑ το υψος για τους εποπ του Ναυτικου αλλαξε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ειναι 1,60 για ανδρες και 1,50 για τις γυναικες και υπαρχει στις πληροφοριες στη επισημη ιστοσελιδα του ΠΝ.

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Mark26 έγραψε:Ηλεκτρολόγε γιατί να ηρεμήσω; Ήρεμος ήμουν και είμαι. Εδώ συζήτηση κάνουμε. Και ούτε είπε κανείς ότι προσβάλει την προκήρυξη πριν καν βγει. Λέμε ότι λογικά θα μπορούσε κάποιος να το πάει δικαστικώς όπως το έκαναν και άλλοι παλαιότερα και δικαιώθηκαν. Εγώ προσωπικά αν δεν περάσω, δεν θα χαραμισω χρόνια και χρήματα για κάτι στο οποιο μπορεί να μην δικαιωθω, οπότε θα κάνω μεταπτυχιακό.

Δε το ειπα κακοπροαιρετα το χαλαρωστε. Οι μονοι που γνωριζω οτι δικαιωθηκαν δικαστικα ειναι 2 ατομα απο το ΠΝ που τους κοψανε για υψος (1,65-1,60) ενω υπηρχε διαταξη για το ναυτικο να ειναι για τους εθελοντες 1,60-1,55. Δικαιωθηκαν δηλαδη γιατι υπηρχε νομος. Ειπωθηκαν ανακριβειες (δε Το λεω κακοπροαιρετα) οσον αφορα τις δικαιωσεις οτι και καλα μονο οσοι προσφευγουν. Η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Δηλαδη Ναι αυτοι οι 2 δικαιωθηκαν ΑΛΛΑ το υψος για τους εποπ του Ναυτικου αλλαξε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ειναι 1,60 για ανδρες και 1,50 για τις γυναικες και υπαρχει στις πληροφοριες στη επισημη ιστοσελιδα του ΠΝ.

Ηλεκτρελογε μου από μέρους μου καμία ανακρίβεια δεν υποθηκε.

Κάνουμε υποθέσεις γιατι η προκήρυξη όπως και οι άλλες που βγαίνουν κατά καιρούς είναι copy paste.

Σε αυτές τις προσφυγές δικαιώνονται μόνοι όσοι το κυνήγησαν νομικά.

Σε ποια προκήρυξη του πολεμικού ναυτικού ήταν το όριο για τις γυναίκες 150;

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Αρχικά δεν λέμε μόνο για εποπ. Και σε άλλες προκηρυξεις αστυνομία, σχολές, ειδ φρουροι κλπ έχουν δικαιωθεί. Από κει και έπειτα σορρυ δεν κατάλαβα ότι ήταν καλοπροαιρετα το "χαλαρώστε" οπότε όλα κομπλέ.

Όσο για το ύψος που λες για το ναυτικό, εγώ ήξερα ότι όλοι στους εποπ είναι 1,65. Η επίσημη σελίδα του ναυτικού λέει 1,60 άνδρες 1,55 γυναίκες.

Ωστόσο αυτό μπορεί να έχει ξεμείνει στην σελίδα και να μην έχει γίνει αλλαγή απλά στο site, διοτι ακόμη και στην τελευταία προκηρυξη το ύψος ήταν άνδρες γυναίκες 1,65

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θαλασσα ειπες οτι δικαιωνονται μόνο οσοι προσφευγουν. Οταν Προσφυγανε τα 2 ατομα καλεσαν ολους τους κομμενους απο υψος αναλογως των μοριων. Οποτε το σχολιο σου ηταν ανακριβες. Παιδια η προκυρηξη του ναυτικου το 2009 βγηκε με οριο 165 και αλλαξε σε 160 κ 155.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Μόνο όπως είπα στο site του ναυτικού λέει άνδρες γυναίκες 1,60 και 1,55 αντίστοιχα, απλά μάλλον δεν έχουν ενημερώσει την σελίδα. Όπως ξαναείπα η τελευταία προκηρυξη ήταν 1,65 για όλους τους εποπ άνδρες-γυναίκες και ακόμη και τα site για την προκήρυξη που είναι να βγει, λένε για 1,65. Το 1,50 που λες δεν ξέρω καν αν το είχα ποτέ ως όριο γιατί μου φαίνεται υπερβολικά κοντό. Αλλά προσπάθησα να δω στο ίντερνετ για την αλλαγή στο 1,50-1,55που λες για γυναίκες στο ναυτικό. Πουθενά δεν λέει κάτι τέτοιο αν εξαιρέσουμε το site του ναυτικού.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Μια λες 1,50 μια λες 1,55. Μπορείς να μας πεις που λέει για την αλλαγή; Ξαναλέω μόνο στο site του ναυτικού λέει για 1,55 απλά μπορεί να μην το άλλαξαν το site. Η προκήρυξη έλεγε 1,65. Αν ισχύει αυτό που λες ότι άλλαξε δειξτο μας.

Όσο για την θάλασσα, δεν είπε ότι δικαιώνονται όλοι. Είπε ότι δικαιώνονται όσοι το κυνηγήσουν. Άλλωστε αν δεν το πας δικαστικώς, δεν ξέρεις αν θα δικαιωνοσουν. Εννοειται όλα αυτά, αν έχουν τα μόρια. Δεν είπε κάποια ανακρίβεια νομιζω

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Αυτό το ότι κάλεσαν όλους τους κομμένους στο ύψος, ενώ άλλοι πλήρωναν και πήγαν δικαστικώς, πρώτη φορά το ακουω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες