Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Αν ο πιο νέος εποπ τωρα είναι 36-37, τότε δηλαδή μπήκαν 14-15ετων; Κατι δεν κατάλαβα καλα
Βρε papercut Κάποιος που ειναι -28 ή είχε τατούαζ ή τον έκοψαν για μισό πόντο ή τον έκοψαν στα αθλήματα ενώ πέρασαν άλλους και διαθέτει χρόνο και χρήμα με μια-δυο πρόσφυγες από καλό δικηγορο άνετα δικαιώνεται.Και το καλύτερο είναι ότι στο τέλος θα χει τα ίδια ένσημα και τα ίδια χρήματα με κάποιον που μπήκε στην ώρα του.papercut έγραψε:Εσενα σε βλεπω εδώ και ποσες μερες να χτυπιεσαι ότι δεν θα δικαιωθεί κανένας αν παει σε δικηγόρους κλπ και ποιος σ είπε εσένα αν έχει δικαιωθεί κάποιος η όχι; Ρωτα τον ΔΥΚ αν έχουν δικαίωθει με δικηγόρους άτομα όπως δικαιώθηκαν και οι Ε. Φ Με τα τατουάζ. Αν θέλει κάποιος να πάει σε δικηγόρο για οποιοδήποτε θέμα θα πάει οτι κ να λέει ο νόμος και η προκήρυξη και ο κάθε Παναγιώτοπουλος Και ας μη δικαιωθεί και ποτε
Στο λέω γιατί και εγώ βλέπω εσένα να χτυπιέσαι και να χαίρεσαι ότι μείναμε έξω λόγο ηλικίας χωρίς να έχει βγει προκήρυξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 15, 2020 2:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Αν κάποιος μπήκε 19 ειναι 30 31 αν μπήκε 28 ειναι 39
Ρε παιδες αν μπει ο αλλος τωρα 31 σε 4-5 χρονια θα λενε οτι ειναι γηρασμενο το προσωπικο παλι. Δεν συμφωνω βεβαια σε αυτο αλλα προσπαθω κι εγω με το φτωχο μου μυαλο να μπω στο σκεπτικο τους.
Ναι σορρυ στρατολογε μπερδεύτηκα εγω στα αριθμητικά από βιασυνη
Thalassa έγραψε:Βρε papercut Κάποιος που ειναι -28 ή είχε τατούαζ ή τον έκοψαν για μισό πόντο ή τον έκοψαν στα αθλήματα ενώ πέρασαν άλλους και διαθέτει χρόνο και χρήμα με μια-δυο πρόσφυγες από καλό δικηγορο άνετα δικαιώνεται.Και το καλύτερο είναι ότι στο τέλος θα χει τα ίδια ένσημα και τα ίδια χρήματα με κάποιον που μπήκε στην ώρα του.
Στο λέω γιατί και εγώ βλέπω εσένα να χτυπιέσαι και να χαίρεσαι ότι μείναμε έξω λόγο ηλικίας χωρίς να έχει βγει προκήρυξη.
Καλά. Αυτό είδες εσυ; Τόση ώρα λέω ότι πρέπει να ανέβουν τα όρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 15, 2020 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χρησταρα και εγώ αυτό λέω. Χωρίς να σημαίνει ότι ο 35αρης είναι μεγάλος, απλά βάση τα λεγόμενα των ανωτέρων. . Αν πάει η προκήρυξη βάση τα λεγόμενα του υπουργου θα μείνει στα 28. Αν αλλάξει μόνο για τους ήδη εγώ θεωρώ ότι θα δημιουργηθούν πολλές εντάσεις από όλους, πόσο μάλλον από οβα που είναι άνω των 30.
Αλλα οκ άποψη μου αυτή μην παρεξηγηθώ, απλά γιαυτό πιστεύω πως είτε το αλλάζεις για όλους είτε για κανεναν
Αλλα οκ άποψη μου αυτή μην παρεξηγηθώ, απλά γιαυτό πιστεύω πως είτε το αλλάζεις για όλους είτε για κανεναν
Paper απλά μάλλον η Thalassa μπερδεύτηκε με ρα πολλά μηνύματα και νόμιζε ότι είσαι ο panos που τα είπε αυτά.
Thalassa εσύ που είσαι το 93, αν δεν αλλάξει κάτι και πάει η προκήρυξη το 21, θα το πας δικαστικώς;
Thalassa εσύ που είσαι το 93, αν δεν αλλάξει κάτι και πάει η προκήρυξη το 21, θα το πας δικαστικώς;
papercut έγραψε:Καλά. Αυτό είδες εσυ; Τόση ώρα λέω ότι πρέπει να ανέβουν τα όρια
Χτες μου έστειλες μύνημα ότι θα βγει το 21 και θα μείνω έξω ενώ στον τέλος είχες φατσούλες που γελάνε
Άλλαξες γνώμη σήμερα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 15, 2020 2:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26 έγραψε:Ναι σορρυ στρατολογε μπερδεύτηκα εγω στα αριθμητικά από βιασυνη
Μάλιστα... ΟΒΑ και πάλι ΟΒΑ αν ειναι να έχουμε τέτοιους πτυχιούχους

Φιλικά φιλαράκι. Πλάκα κάνω να σπάσει ο πάγος.
Thalassa έγραψε:Χτες μου έστειλες μύνημα ότι θα βγει το 21 και θα μείνω έξω ενώ στον τέλος είχες φατσούλες που γελάνε
Άλλαξες γνώμη σήμερα;
Στο στειλα επειδή ήμουν σε κάποιο νημα που δε μπορουσα και δν το βρίσκω ουτε τώρα και ρωτουσες για ηλικίες και θυμώνουν το Nick σ κ στ στειλα εκεί το ότι χαίρομαι απ τις φάτσες το κατάλαβες; Συχνά τις Βάζω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 15, 2020 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26 έγραψε:Paper απλά μάλλον η Thalassa μπερδεύτηκε με ρα πολλά μηνύματα και νόμιζε ότι είσαι ο panos που τα είπε αυτά.
Εγώ είμαι 27+ και αν βγει Δεκεμβρη θα είναι η τελευταία χρόνια που θα κάνω.
Αίτηση θα καταθέσω μόνο στο π. Ν και αυτό διότι προσπάθησα μέσω πανελληνίων 2 φορές και απέτυχα στην βαθμολογία.
Δουλειά δόξα το θεό έχω και πάει και καλά απλά για εμένα αποτελεί όνειρο και σίγουρα δεν τα το αφήσω έτσι.
Thalassa έγραψε:Εγώ είμαι 27+ και αν βγει Δεκεμβρη θα είναι η τελευταία χρόνια που θα κάνω.Αίτηση θα καταθέσω μόνο στο π. Ν και αυτό διότι προσπάθησα μέσω πανελληνίων 2 φορές και απέτυχα στην βαθμολογία.
Δουλειά δόξα το θεό έχω και πάει και καλά απλά για εμένα αποτελεί όνειρο και σίγουρα δεν τα το αφήσω έτσι.
Και ίσα ίσα πολλους μας συμφέρει να τους πας στα δικαστήρια και να σ δικαιωσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 15, 2020 2:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όριο ηλικίας για προκηρύξεις εποπ ή αύξηση ορίου ηλικίας σε σώματα ασφαλείας.Ένα από τα δύο νήματα αυτά είναι.
Αυτός που κάνει προσφύγει αυτος δικαιώνεται όχι όλοι.
Και για το ύψος το εχουν παει πολλοί και δικαιώθηκαν μόνο αυτοί όχι όλοι
Ούτε η προκήρυξη άλλαξε ούτε κατέβασαν το όριο ηλικιας
Thalassa έγραψε:Όριο ηλικίας για προκηρύξεις εποπ ή αύξηση ορίου ηλικίας σε σώματα ασφαλείας.Ένα από τα δύο νήματα αυτά είναι.
Το όριο ύψους ήθελα να γράψω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες