Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Καλά αφού από το 2007 παίρνουν γυναίκες σε προκηρυξη ΕΠΟΠ. Πως γίνεται το 2002 να υπήρχε γυναίκα ΕΠΟΠ;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλά αν ο άλλος έχει κάψα να μπει στρατό, θα δούλευε αλλού και αν τον καλούσαν μετά από χρόνια θα έμπαινε αν ήθελε. Αλλά υπομονη ξαναλέω για την προκήρυξη
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Στρατολογος »

Είναι κάτι αντίστοιχο όπως οι εθελοντές πυροσβέστες έτσι και ο θέλοντες οπλιτες βραχειας ανακαταταξης αν λέει μέχρι 31 μέχρι 31 και νομικά να το πάει από τη στιγμή που έχει ψηφιστεί και έχει περάσει αυτό το ηλικιακό όριο δεν θα μπορεί να κάνει κάτι
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Ναι αλλά πως το εξηγείς ότι σε άλλες προκηρυξεις όπως λέμε εδώ, ενώ ήταν αλλά τα όρια ηλικίας δικαιώθηκαν; Και κει είχαν ψηφιστεί αλλά όρια αλλα δικαιώθηκαν. Όπως δικαιώθηκαν και για ύψος,tattoo κλπ ενώ ήταν αλλά κριτήρια ψηφισμενα
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σίγουρα αν δεν βγει κάτι δεν μπορούμε να ξέρουμε Απλά επειδή είμαι Ήδη μέσα στο σώμα από του 2010 ακούω πολλά τηλέφωνα Και ακούω πολλή συζήτηση ότι θα γίνει 31 χρόνων για τους οβα για αυτό και το ανέφερα
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δεν ξέρω με ποιο τρόπο δικαιώθηκαν Αλλά αυτό που έχω να σας πω η ηλικία είναι 27 + Μπορείς να κάνεις στο κομπιουτεράκι σου τη χρονολογία που είσαι γεννημένος συν 27 Μέχρι 31 Δεκέμβρη θα μπορείς να δηλώσεις που θα λογίζεται 27 και αυτό γίνεται από το 2001 έως και σήμερα όσες προκηρύξεις έχουν βγει ισχύει αυτό
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Ναι αλλά δεν γίνεται να λες πως αν πάει 31 δεν θα δικαιωθούν αφού θα το έχουν ψηφίσει το όριο στα 31. Νομικος δεν είμαι για να ξέρω, αλλά εφόσον και σε άλλες προκηρυξεις δικαιώθηκαν για ηλικία, ύψος,tattoo, θεωρητικά θα μπορούσαν και εδώ. Γιατί και τότε ψηφισμενα ήταν κάποια πράγματα δηλαδή ηλικία κλπ αλλά δικαιωθηκαν
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν χρειάζεται να αποθαρρυνεις κόσμο με το να λες ότι δεν θα δικαιωθούν αν πάει στα 31 εφόσον ψηφιστεί κάτι τέτοιο. Γιατί τα άλλα (ηλικία, ύψος,tattoo) δεν ήταν ψηφισμενα; Ε ήταν αλλά δικαιώθηκαν.

Όλα αυτά δεν τα λέω για μένα αλλά για αλλά παιδιά που μπορεί να καίγονται να το τρέξουν.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Βρε παίδες σβήστε το τελευταίο μήνυμα αν μπορείτε γιατί έγραψα σχεδόν το ίδιο και είμαι από κινητό και δεν μπορώ να το αλλαξω
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Μπορεί να έχει αλλάξει ο νόμος για το tattoo Και να μην το είχαν προβλέψει και να γράψαν στην προκήρυξη ότι απαγορεύεται το tattoo και να το έτρεξε κάποιος και να μπόρεσε να μπήκε έτσι όπως μου το λες και στην Πυροσβεστική που έλεγε 33 για τους εθελοντές πυροσβέστες Πολλοί από τους εθελοντές θα πήγανε δικαστικός που ήταν 35 38 και 40 ετών Δηλαδή θα δικαιωθούν όλοι δεν αποθαρρύνω κάποιον
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Απλά λέω τη γνώμη μου υπηρετώ στη στρατολογία Ξέρω κάποια πράγματα και επίσης θα τα κοιτάξουν πολύ καλά πριν τα βγάλουν ακόμα κι αν λέει 31 για τους οβα θα έχει περάσει από το ΣτΕ κάποιος που είναι 32 δεν θα μπορεί να κάνει κάτι γνώμη μου Τώρα θέλει να το διεκδικήσει και να περάσουν 15 χρόνια για να δικαιωθεί αυτό είναι άλλο
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Με αυτά π λέει ο παναγιωτοπουλος για τα όρια ηλικίας μου φαίνεται ότι μέχρι κ ο Καμμένος ήταν καλυτερος ΥΠΕΘΑ Απ αυτόνΕικόναΕικόνα Συμφωνα με. Τον παναγιωτοπουλο

Είσαι 27 θες να γίνεις εποπ μπορείς άνετα

Είσαι 28 δε μπορεις γιατί δε θα τα βγάζεις περα λόγω ηλικίας είσαι μεγάλος

Μπορώ να τα βγάλω περα Θα του το αποδεικνυεις και στα αθλήματα και θα σ λέει αποκλείεται ρε είσαι πανω από 27. Και το λέω αυτό επειδή στην ανακοίνωση τ δν μίλησε για συντάξεις όταν αναφερόταν στο όριο ηλικίας αλλά για νεότητα κλπ

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλά αν πάει η προκήρυξη βάση τα λεγόμενα του Παναγιωτοπουλου. Με, δεν θα αλλάξει κάτι γιατί μέχρι πρόσφατα έλεγε για 28ετων.

Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ναι για το όριο ηλικίας Καλά τα λέει γιατί ο πιο νέος ΕΠΟΠ αυτή τη στιγμή είναι 36 37 χρόνων εάν θα πάρει άτομα 22-25 28 ρίχνει το μέσο όρο ηλικίας
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Στρατολογος έγραψε:Ναι για το όριο ηλικίας Καλά τα λέει γιατί ο πιο νέος ΕΠΟΠ αυτή τη στιγμή είναι 36 37 χρόνων εάν θα πάρει άτομα 22-25 28 ρίχνει το μέσο όρο ηλικίας

Αν ανεβάσει τα όρια όμως στα 32 δε σημαίνει ότι και οι 1600 θα είναι 32 ετών... Δρ νομίζω ότι είναι πάρα πολλοι 30 και 32 π θα τρέξουν να γίνουν εποπ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες