Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Στρατολογος »

Καλημερα σε ολο το φόρουμ βλεπω εδω και καιρό τ γράφετε και είπα να δας δωσω μερικές πληροφορίες μιας και είμαι στην στρατολογια...
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Οκ αφού το εξήγησε ο Μαρκ και ο george trls Δεν το συνεχίζω είναι μέχρι τα 27 και τέλος
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Scott1926 έγραψε:Άμα δεις και τις προηγούμενες μέρες τι σχολιάζω θα καταλάβεις ότι δεν με καίει ο κωλος μου όπως λες γιατί έχω ήδη καλή δουλειά με αρκετά χρήματα και έχω λύσει το βιοποριστικό μου... Εξαρχής λέω μην συγκρίνετε με βάση την προκήρυξη του 2009 εσείς συνεχίζεται να λέτε για την προκήρυξη του 2009... Και πόσω χρονών είσαι εσύ ρε φίλε για να το τελειώνουμε το θεμα
Καλα δεν θα κατσω να βλεπω τι γράφει ο καθε ενας εδω μεσα. Το αν μιλαω εγω και ο καθε ενας εδω μέσα για κακο, δεν θα το κρινεις εσυ. Μπορει να μιλήσει μονος του ο Μαρκ και ο καθε Μαρκ και να κρινει αν τα λεμε για να σας τραμπουκησουμε. Μήπως να δεις εσυ σαν νεος στο φορουμ τα προηγούμενα μηνύματα;

Που κολλάει η ηλικία μου με αυτα που λέμε; Αντε να στην πω να δω την συνέχεια σου.22 είμαι

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά δυστυχώς έτσι υπολογίσει η στρατολογια την ηλικία σου τρωει μια χρονιά ούτε καν 28 δηλ... Είναι όντως άδικο. Για τα παιδιά του 93... Ομως πάλι ένα άρθρο λέει που διάβασα πριν λίγο έως το τέλος του έτους η προκυρηξη. Θα μας μουρλανουν αυτοί... Μακάρι να βγει Δεκέμβριο
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Scott1926 έγραψε:Οκ αφού το εξήγησε ο Μαρκ και ο george trls Δεν το συνεχίζω είναι μέχρι τα 27 και τέλος

Δεν είναι ο Μαρκ. Είναι τι γράφει η τελευταία προκηρυξη. Αν στην καινουρια αλλάξει οκ όλους μας συμφερει να αλλάξει

Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Μπορείτε να μπείτε στο νομο 3421/2005 στην ηλικία να δείτε πως λογίζεται η ηλικία στρατολογικά... Στην αστυνομία λιμενικο κλπ λογίζεται διαφορετικά και ένας 93 μεχρι 31 Δεκεμβρίου 2021 μπορεί να κάνει τα χαρτιά του για στρατό ειναι μέχρι 1994
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Στρατολογος έγραψε:Καλημερα σε ολο το φόρουμ βλεπω εδω και καιρό τ γράφετε και είπα να δας δωσω μερικές πληροφορίες μιας και είμαι στην στρατολογια...
Διαφωτισε μας

Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Επίσης οφείλω να σας ενημερώσω οτι το ηλικιακο όριο έχει παραμείνει το ίδιο και εχει περάσει στην εφημερίδα της κυβέρνησης
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Στρατολογος έγραψε:Επίσης οφείλω να σας ενημερώσω οτι το ηλικιακο όριο έχει παραμείνει το ίδιο και εχει περάσει στην εφημερίδα της κυβέρνησης

Δώσε το απόσπασμα απο την εφημερίδα της κυβέρνησης αν σου ειναι εύκολο

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Scott1926 έγραψε:

Οκ αφού το εξήγησε ο Μαρκ και ο george trls Δεν το συνεχίζω είναι μέχρι τα 27 και τέλος

Θα πρέπει να λαμβάνουμε πάντα υπόψη όταν δεν υπάρχει ακόμη νέο ΦΕΚ, το ήδη υπάρχον.

Και το ισχύον ΦΕΚ αναφέρει ότι οι υποψήφιοι ΔΕΝ θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους. Αυτό ορίζεται με βάση την 01/01 της εκάστοτε χρονολογίας.

Εάν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι, και το ΦΕΚ παραμένει αμετάβλητο, και η προκήρυξη βγεί φέτος, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι υποψήφιοι έχουν γεννηθεί από 01/01/1993 και μεταγενέστερα.

Αν βγεί το 2021 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι υποψήφιοι έχουν γεννηθεί από 01/01/1994 και μεταγενέστερα.

Ξέχνα τις άλλες προκηρύξεις. Είναι απλό.

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στρατολογος έγραψε:Επίσης οφείλω να σας ενημερώσω οτι το ηλικιακο όριο έχει παραμείνει το ίδιο και εχει περάσει στην εφημερίδα της κυβέρνησης

Ε εντάξει αν έμεινε το ίδιο ας ετοιμάσουν οι 93αρηδες τους δικηγόρους να τελειώνει το. Θέμα τόσα άτομα δε μπορεί κάποιος να μην έχει έναν δικηγόρο Ένα βυσμα κάτι να το φτάσει ως το ΣτΕ να τους παει πιπα κωλο αντε γτ κουρασαν εκεί στο υπουργείο

Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Μπορείτε να μπείτε στο φεκ α166 2001 ειναι ολα τα κριτήρια για τν επιλογή για εποπ και όλες η τροποποίησης... Επίσης αν δείτε το φύλλο της εφημερίδας που βγήκε τώρα για τους νέος εποπ τν έχει πανω αυτο τν νόμο
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Εγώ θα πω κάτι για να τελειώνει το θέμα μια και καλή... Ας περιμένουμε όλοι την τελική προκήρυξη και μετά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του... Εγώ δεν έχω να χάσω κάτι από μια προκήρυξη είτε είμαι μέσα είτε δεν είμαι αυτό έλειπε να φτάσω 27 χρονών και να περιμένω μια προκήρυξη. Απλά το λέω γιατί αποτρέπεται κάποια παιδιά με τα λεγόμενά σας που δεν έχουν και βάση... Και είναι κρίμα δηλαδή γιατί κάποιοι νομιζεται ότι μια προκήρυξη ισούται με μια θέση στο δημόσιο άρα τελείωσαν τα προβλήματα...
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δεν μπορεί να κάνει κατινο δικηγόρος ουτε το στε δεν το κάνει κάποιος επίτηδες έτσι λογίζεται ο νόμος οπως μπορείτε να δείτε παλιές προκήρυξης είτε και προκήρυξης οβα να υπολογίσετε πως βγαίνει το ηλικιακο
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στρατολογος έγραψε:Μπορείτε να μπείτε στο φεκ α166 2001 ειναι ολα τα κριτήρια για τν επιλογή για εποπ και όλες η τροποποίησης... Επίσης αν δείτε το φύλλο της εφημερίδας που βγήκε τώρα για τους νέος εποπ τν έχει πανω αυτο τν νόμο

Άλλο σου ζήτησαν εδώ στρατολόγε δώσε μας το συγκεκριμένο κομμάτι από την εφημερίδα της κυβέρνησης που γράφει οτι τα όρια των νέων εποπ είναι τα 27

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες