Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Τωρα τα τρολλ το πηγαν σε π. Μ; Κοιτα εξελιξη.
B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από B. G. L »

Α μάλιστα και εγώ το 93 είμαι. Θα δούμε τι να πω μέχρι να βγει η προκήρυξη έχουμε ελπίδες γιατί εγώ που ρώτησα μου είπαν για την ηλικία ακόμα δεν ξέρουν κάτι
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Thalassa έγραψε:Papercut μην στέλνεις προσωπικά μυνήματα γελώντας επειδή δεν με πιάνει το όριο ηλικιας. Να είσαι σίγουρος ότι διαθετω 3 χιλιάρικα να προσφύγω για τους προσωπικούς μου λόγους και να τσιμπήσω αναδρομικά όλα τα επιδατα και τους μισθούς που θα έχω χάσει.Διότι έχω λύσει το βιοποριστικο μου ζήτημα εδώ και πολλά χρόνια.

Σε αντίθεση με εσένα που φοβάσαι ότι θα μείνεις έξω και δεν ξέρεις ούτε Πως μιλάς ούτε Και πως φέρεσαι.

Μάθετε να ζείτε με ενσυναίσθηση με σεβασμό προς τους όλους.

Παρ όλα αυτά εγώ σου εύχομαι να πετύχεις!

Μην απαντας σε προσωπικα μυνηματα. Και μην δινεις βάση στο καθεναν που πεταγετε εδω. Αν δεν σου κανουν αυτα που διαβαζεις ψαχνεις παρακατω και τελειωσε η υποθεση.

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Thalassa έγραψε:Papercut μην στέλνεις προσωπικά μυνήματα γελώντας επειδή δεν με πιάνει το όριο ηλικιας. Να είσαι σίγουρος ότι διαθετω 3 χιλιάρικα να προσφύγω για τους προσωπικούς μου λόγους και να τσιμπήσω αναδρομικά όλα τα επιδατα και τους μισθούς που θα έχω χάσει.Διότι έχω λύσει το βιοποριστικο μου ζήτημα εδώ και πολλά χρόνια.

Σε αντίθεση με εσένα που φοβάσαι ότι θα μείνεις έξω και δεν ξέρεις ούτε Πως μιλάς ούτε Και πως φέρεσαι.

Μην απαντας σε προσωπικα μυνηματα. Και μην δινεις βάση στο καθεναν που πεταγετε εδω. Αν δεν σου κανουν αυτα που διαβαζεις ψαχνεις παρακατω και τελειωσε η υποθεση.

Προφανώς και δεν απαντάω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που μπαίνει ένας άνθρωπος στην διαδικασία να στείλει μύνημα κακίας σε κάποιον που δεν το πείραξε.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Thalassa, γραψτους! Άστους να λένε. Θα δεις πολλά κομπλεξικα τυπακια εδώ. Άλλο να διαφωνούμε ή να συμφωνούμε με κάποιον και άλλο να αποθαρρύνουν, να ειρωνευομαστε και να κοροϊδεύουμε τους άλλους. Μην δίνεις σημασία σε ανθρώπους χωρίς επιπεδο
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Ηλεκτρολ, δηλαδή η ψήφιση του προϋπολογισμού ποτέ γίνεται συνήθως;

Μήν ειρωνεύεσαι φίλε μου τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ λέγοντας τον ``ΗΛΕΚΤΡΟΛ... `` σε παρακαλώ δηλαδή...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Thalassa έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:

Προφανώς και δεν απαντάω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που μπαίνει ένας άνθρωπος στην διαδικασία να στείλει μύνημα κακίας σε κάποιον που δεν το πείραξε.

Σε ζηλεύουνε Θάλασσα για το πάθος σου να πετύχεις. ``ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΙΑ``

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

kanenas έγραψε:
Dimi99 έγραψε:Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε τι ειδικοτητα θα ήταν κατάληλη για γυναικα; Καποιος μου ανέφερε Υλικού πολέμου και εφοδιασμού μεταφορών.

Υπαρχουν ειδικοτητες που ειναι λουκουμια γενικα για αντρες και γυναικες απλα μην περιμενεις να σου πουν αυτοι που γνωριζουν Για ευνοητους λογους. Εγω θα σου προτεινω μια ιδικοτητα η οποια εαν εισαι απο εβρο η νησι Δεν κανει για σενα γιατι δεν θα πας ποτε.

ειδικοτητα χειριστη εξυγιανσης υδατος Στο μηχανικο, υπαρχουν μονο 1 η 2 σε ολη την ελλαδα Ειναι κεντρικα Εικόνα. Δεν υπαρχουν μεταθεσεις παρα μονο αν χρειαστει κλιμακιο μαζι με το μηχανημα, αυτο καθαριζει το νερο, περνει θαλασσινο μην πω μεχρι τι αλλο και το κανει ποσιμο, σε περιπτωσεις λοιπον μεγαλου σεισμου Η οποιαδηποτε αλλης καταστροφης που θα υπαρχει ελειψη νερου στον πλυθησμο θα γινει κλιμακιο Για οσο χρονο χρειαστει μπορει και 1 -2 μηνες

κΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Είσαι λάθος αρχικά αυτή η ειδικότητα υπάρχει σε αρκετές μονάδες ΜΧ και δεν είναι ο χειρίστης του μηχανήματος που λες άλλα χειρίστης αντλίας νερού

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Pyr έγραψε:
Mark26 έγραψε:Ηλεκτρολ, δηλαδή η ψήφιση του προϋπολογισμού ποτέ γίνεται συνήθως;

Μήν ειρωνεύεσαι φίλε μου τον ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ λέγοντας τον ``ΗΛΕΚΤΡΟΛ... `` σε παρακαλώ δηλαδή...

δεν εδωσα βαση και ειλικρινα δε το καταλαβα οτι ειχε αυτην την προθεση. Παντως δε τρολλαρω.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Sefis έγραψε:Για ποιο λόγο βγάζει κάποιος προκήρυξη Δεκέμβριο- Ιανουάριο μήνα; Το σκέφτομαι και θέλω να πηδήξω από το μπαλκόνι, είναι κρίμα για εμάς τους 93αρηδες να μην μπορούμε να δηλώσουμε! Σορρυ που κουράζω αλλά μου βγαίνει το παράπονο...

Αφού το όριο ηλικίας είναι έως 28 πως λες ότι δεν μας πιάνει (και εγώ του 93). Έχω την πεποίθηση ότι αν δεν έχεις κλείσει τα 29 είσαι εντός.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

REDMAN316 έγραψε:
Sefis έγραψε:Για ποιο λόγο βγάζει κάποιος προκήρυξη Δεκέμβριο- Ιανουάριο μήνα; Το σκέφτομαι και θέλω να πηδήξω από το μπαλκόνι, είναι κρίμα για εμάς τους 93αρηδες να μην μπορούμε να δηλώσουμε! Σορρυ που κουράζω αλλά μου βγαίνει το παράπονο...

Αφού το όριο ηλικίας είναι έως 28 πως λες ότι δεν μας πιάνει (και εγώ του 93). Έχω την πεποίθηση ότι αν δεν έχεις κλείσει τα 29 είσαι εντός.

φιλε και γω αυτο πιστευω! Καληνυχτα σε ολα τα παιδια τα λεμε αυριο! Καλη ξεκουραση!

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

REDMAN316 έγραψε:

Όχι δυστυχώς δεν μας πιάνει.

Ουσιαστικά θα πιάσεις τους 27+ μόνο

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Θαλασσα, χωρις ιχνος ειρωνιας, πως θα το κυνηγησεις δικαστικως; Μαλλον θα εννοεις αν αυξησουν το οριο ηλικιας για τους ΟΒΑ μονο
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Στην προκήρυξη των ΕΦ που βγήκε το 2019 ειχανε όριο ηλικίας από 1991 κ μετά, άλλος διαγωνισμός απλά το τονίζω! Το φυσιολογικό και νορμαλ είναι ότι επειδή είχε να βγει προκήρυξη για ΕΠΟΠ από το 2009 να αφήσουνε και εμάς που είμαστε στα όρια και δεν θα έχουμε δικαίωμα συμμετοχής. Είμαι του 93 και θέλω έστω να συμμετέχω και ας μην πετύχω, απλά θέλω να ξέρω ότι είχα το δικαίωμα να προσπαθήσω! Αυτά
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

XristosMP έγραψε:Θαλασσα, χωρις ιχνος ειρωνιας, πως θα το κυνηγησεις δικαστικως; Μαλλον θα εννοεις αν αυξησουν το οριο ηλικιας για τους ΟΒΑ μονο

Όταν βγει η προκήρυξη και δεν θα μπορούν οι 93 να είναι μέσα θα φτιάξω τοπικ ώστε να μαζευτούν ολοι μαζί.

Κάπου βρήκα μια προσφυγή που δικαιώθηκε και μπήκε μετά από 2.5 χρόνια.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης