Ολα τα παιδια που θα πετυχουν και θα βρισκονται εδω να τα λεμε θα συνενοηθουμε. Θα σας κρατω επαφη με τον εξω κοσμο οταν σας εχουν παρει τα κινητα και θα σας εχουν αφησει με μια τηλεκαρτα. Θα σας φερνω τσιγαρα οτι γουσταρετε.George_Trls έγραψε:Κατι για καβατζες ακούω. Εμείς τίποτα;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
anonymous19970 έγραψε:Μονο σε τεφαα μοριοδοτουνται τα αθληματα στο στρατο ειναι απλα παιρνας ή κοβεσαι χωρις να μετρανε οι επιδοσειςNIkooolas έγραψε:Εαν οι οπλιτες βραχειας ανακαταταξης παρουν πριμ μοριων επειδη ειναι πιο εκπαιδευμενοι, δεν θα ηταν αξιοκρατικο και δικαιο οι επιδοσεις των αθληματων να μοριοδοτουνται;
ναι στις στρατιωτικες σχολες ομως μοριοδοτουνται ολοι με την ιδια βαση ενω εδω υπαρχουν πολλοι τροποι να παρει καποιος μορια... Παιρνουν μορια επειδη θεωρουνται πιο εκπαιδευμενοι αρα δεν θα ειναι και πιο καλοι στις αθλητικες επιδοσεις;
-
- Συνταγματάρχης
Μην σας τρωει η μοριοδοτηση απο τωρα παιδια ειναι κριμα να αγχωνεστε ακουστε με...NIkooolas έγραψε:anonymous19970 έγραψε:Μονο σε τεφαα μοριοδοτουνται τα αθληματα στο στρατο ειναι απλα παιρνας ή κοβεσαι χωρις να μετρανε οι επιδοσειςNIkooolas έγραψε:Εαν οι οπλιτες βραχειας ανακαταταξης παρουν πριμ μοριων επειδη ειναι πιο εκπαιδευμενοι, δεν θα ηταν αξιοκρατικο και δικαιο οι επιδοσεις των αθληματων να μοριοδοτουνται;
ναι στις στρατιωτικες σχολες ομως μοριοδοτουνται ολοι με την ιδια βαση ενω εδω υπαρχουν πολλοι τροποι να παρει καποιος μορια... Παιρνουν μορια επειδη θεωρουνται πιο εκπαιδευμενοι αρα δεν θα ειναι και πιο καλοι στις αθλητικες επιδοσεις;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Σε ευχαριστούμε ηλεκτρολόγε για τις ενημερώσεις που μας κάνεις
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Χαχαχαχα και καμμία καρτα να παίζουμε κάνα στοίχημα να βγάζουμε το ψωμάκι μας🤣🤣🤣🤣
Μην αγχώνεστε παιδια για να καθυστερήσω η προκήρυξη σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη και στα κριτήρια και στις ανάγκες.
-
- Συνταγματάρχης
Να στε καλα και να περασετε οσοι το αγαπατε κ το θελετε!Politis1994 έγραψε:Σε ευχαριστούμε ηλεκτρολόγε για τις ενημερώσεις που μας κάνεις
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Καλό βράδυ σε όλους κύριοι υπομονή δύναμη και υγεία στις οικογένειες σας... Αύριο παλι
-
- Συνταγματάρχης
Καλη ξεκουραση!Scott1926 έγραψε:Καλό βράδυ σε όλους κύριοι υπομονή δύναμη και υγεία στις οικογένειες σας... Αύριο παλι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Lefteris 2αμαλ έγραψε:XristosMP έγραψε:Πλεον ειναι αδυνατο να παρακολουθησεις το φορουμ. Λυπαμαι πραγματικα που εχει γεμισει τρολλ και ψυχοπαθεις. Κριμα γιατι μεχρι και πριν λιγες μερες ηταν μια χαρα λεγαμε τα νεα που υπαρχουν ερωτησουλες κτλπ. Τωρα ορισμενοι εχουν φτιαξει 50 προφιλ ο αλλος απο χθες που εκανε εγγραφη και εχει γραψει 130 μηνυματα. Απογοητευση. Τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να ειναι μελλοντικος μου συναδελφος καποιος απο αυτους.
O " Δημητρα " πιο πανω ειναι ενας πιτσιρικας, οπου ειχε φτιαξει το 2015 προφιλ ως Δημητρης98, μετα το αλλαξε σε Στελιος, μετα το αλλαξε σαν Galaxy μετα το αλλαξε σαν Vania μετα το αλλαξε σε Αιμιλιος και τωρα σαν Δημητρα.
Πεφτει ban καθε φορα οταν τον βλεπουν οι διαχειριστες, διοτι ανεκαθεν ηταν κουραστικος διοτι ρωταει τα ιδια και τα ιδια και συγκεκριμενα τον ειχα βαλει μαζι με τον Διασωστη σε μια δικη μου ομαδικη το 19 στο φεισμπουκ για να μαθαινει νεα, και τραμπουκιζε τους ΕΠΟΠ με σχολια τυπου (τεμπεληδες θελετε να μπειτε δημοσιο να παρετε λεφτα κτλπ) , τον εδιωξα απο εκει Και τωρα απλα θελει να κουρασει το νημα με αλλα προφιλ που φτιαχνει καθε μερα σχεδον.
Με τις υγειες σας οποιος ασχοληθει μαζι του.
έλα ρε η μορφη ο Στελάρας ο κλαψας
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Τον εζησες κι εσυ; 

-
- Συνταγματάρχης
παντα υπάρχουν τετοιοι...Lefteris 2αμαλ έγραψε:Τον εζησες κι εσυ;
Papercut μην στέλνεις προσωπικά μυνήματα γελώντας επειδή δεν με πιάνει το όριο ηλικιας. Να είσαι σίγουρος ότι διαθετω 3 χιλιάρικα να προσφύγω για τους προσωπικούς μου λόγους και να τσιμπήσω αναδρομικά όλα τα επιδατα και τους μισθούς που θα έχω χάσει.Διότι έχω λύσει το βιοποριστικο μου ζήτημα εδώ και πολλά χρόνια.
Σε αντίθεση με εσένα που φοβάσαι ότι θα μείνεις έξω και δεν ξέρεις ούτε Πως μιλάς ούτε Και πως φέρεσαι.
Μάθετε να ζείτε με ενσυναίσθηση με σεβασμό προς τους όλους.
Παρ όλα αυτά εγώ σου εύχομαι να πετύχεις!
Σε αντίθεση με εσένα που φοβάσαι ότι θα μείνεις έξω και δεν ξέρεις ούτε Πως μιλάς ούτε Και πως φέρεσαι.
Μάθετε να ζείτε με ενσυναίσθηση με σεβασμό προς τους όλους.
Παρ όλα αυτά εγώ σου εύχομαι να πετύχεις!
Πότε είσαι γεννημένος φίλε και λες ότι δεν σε πιάνει το όριο ηλικίας; Ούτε και εμένα με πιάνει αν δεν αλλάξει
B.G.L έγραψε:Πότε είσαι γεννημένος φίλε και λες ότι δεν σε πιάνει το όριο ηλικίας; Ούτε και εμένα με πιάνει αν δεν αλλάξει
Το 1993.
Είμαι γυναίκα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες