Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Στον στρατό αν θυμάμαι καλά μόνο τα μόρια πρώτου τελευταίου ανέβηκαν. Σορρυ αν κάνω λάθος. Γ ναυτικό και αεροπορια δεν είμαι σίγουρος
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Panos 1995 έγραψε:Δεν νομίζω ρε φίλε, τα έχεις αυτά; Νομίζω μόνο ΣΞ αναρτήθηκαν

Ναι γράφτηκαν σε φύλλο εφημερίδας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 14, 2020 5:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Mark26 έγραψε:Στον στρατό αν θυμάμαι καλά μόνο τα μόρια πρώτου τελευταίου ανέβηκαν. Σορρυ αν κάνω λάθος. Γ ναυτικό και αεροπορια δεν είμαι σίγουρος

Και εγώ αυτό ξέρω!Thallasa αμα έχεις το έγγραφο που λες στείλτο μια, αν σου είναι εύκολο

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Panos 1995 έγραψε:
Mark26 έγραψε:Στον στρατό αν θυμάμαι καλά μόνο τα μόρια πρώτου τελευταίου ανέβηκαν. Σορρυ αν κάνω λάθος. Γ ναυτικό και αεροπορια δεν είμαι σίγουρος

Και εγώ αυτό ξέρω!Thallasa αμα έχεις το έγγραφο που λες στείλτο μια, αν σου είναι εύκολο

Παιδιά το βρήκα με πολύ πρόχειρη αναζήτηση στο γκουγκλ από εφημερίδα και είναι αρχείο Excel με καμία 10 σελίδες.

Και φυσικά δεν πρόκειται να ανεβάσω ονόματα και μόρια με αριθμούς ταυτότητας κτλ

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Όντως μη το βάζεις εδώ, καλά σκέφτηκες
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Μετά από όλα αυτά τα σχόλια που έγιναν έπειτα από την ανακοίνωση του υπουργού πιστεύω ότι θα αφήσουνε τα όρια ηλικίας ως εχουνε. Κακώς βγάζουνε την προκήρυξη Δεκέμβρη/ Ιανουάριο μήνα, ποσά ακόμα λάθη θα κάνει αυτή η κυβέρνηση...
Dimi99
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Dimi99 »

Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε τι ειδικοτητα θα ήταν κατάληλη για γυναικα; Καποιος μου ανέφερε Υλικού πολέμου και εφοδιασμού μεταφορών.
Sof1999
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sof1999 »

Αυτός ο mark26 σε κάθε σχόλιο του αν έχετε προσέξει τα ίδια λέει... Ο Παναγιωτόπουλος το είπα καθαρά και ο Παναγιωτόπουλος το είπε καθαρά. Και θα κάνουν πρόσφυγες και ο Παναγιωτόπουλος το είπε καθαρά και ο Παναγιωτόπουλος το είπε καθαρά. Αυτός πρέπει να κοιμάται και να βλέπει στον ύπνο του τον Παναγιωτόπουλο να λέει ότι το όριο ηλικίας δεν θα πάει 31 για τους ΟΒΑ χαχαχα έχετε χάλια εδώ μέσα γιωτομπαλα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί. Μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του υγιούς διαλόγου και των γενικότερων κανονισμών του φόρουμ και της ευπρέπειας.

Εάν συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο, το θέμα θα κλειδωθεί για άγνωστο χρονικό διάστημα και φυσικά θα απενεργοποιηθούν λογαριασμοί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Καλημέρα σε όλους... Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω σήμερα κάτι γιατί έβλεπα εχθές το τι γραφόταν...sof ο καθένας πιστεύει εδώ μέσα αυτό που τον βολεύει ο Μαρκ μέχρι στιγμής τεκμηριώνει κάθε απάντηση άσχετα αν δεν αρέσει ακόμα και σε εμένα... Το ποιος είναι γιωτομπαλο θα φανεί στην πορεία... Και έχω ξαναπεί ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ... Μέχρι τότε όλα είναι εικασίες και ιστορίες για άγριους είτε πρόκειται για την ηλικία είτε πρόκειται για τα μόρια
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Dim δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να σου πει κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζουμε ικανότητες πράττεις ανάλογα της ικανότητες σου χωρίς να επιρεαζεσαι από κανέναν
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Άσε τους άλλους ο καθένας πιστεύει αυτό που τον βολεύει... Εσύ έχεις κάτι να μας πεις.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Scott ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Εδώ ολοι/ες λέμε συνέχεια τα ίδια σχετικά με αυτά που πιστεύουμε. Το αν δεν αρέσουν σε κάποιον αυτά που λέω συγνώμη. Δεν παίρνω κανενός το μέρος. Λέω την γνώμη μου και όπως είπε και ο Scott, τεκμηρίων πάντα αυτά που λέω.

Αν δεν σαρεσουν όσα είπα τα παράπονα μου στον Παναγιωτοπουλο και τον κάθε Παναγιωτοπουλο. Αυτος τα έλεγε για την ηλικία, δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου. Και δεν είπα σιγουρα ότι δεν θα αλλάξει η ηλικία για οβα. Είπα απλά δεν πιστεύω να αλλάξει. Ολοι/ες λέμε την προσωπική μας άποψη, χωρίς να προσβάλλουμε κανεναν-καμια. Τώρα μερικοί αν δεν συμφωνείτε με κάποιους από εμάς και βγάζετε χολή, δεν φταίμε εμείς για τα νεύρα σας. Εγώ τουλάχιστον δεν θα πέσω σε τέτοιο επίπεδο να τσακωθω. Τώρα μόνο υποθέσεις κανουμε, οπότε περιμένουμε την προκήρυξη.

Καλημέρα σε ολους/ες.

Άβαταρ μέλους
Scott1926

Όσο και δεν με αρέσουν οι απαντήσεις σου φίλε μου Μαρκ η μάλλον όσο και αν δεν με βολεύουν τουλάχιστον τα τεκμηριώνεις και το σέβομαι δεν μιλάς στον αέρα... Γενικά έχουμε διαφορετική άποψη στο έχω ξαναπεί όπως στο θέμα της ηλικίας αλλά... Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά... Επειδή πέρασα τα ίδια στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών... Βαρέθηκα να διαβάζω αερολογιες... Πράγματα χωρίς ουσία και βρισιές και μαλώματα χωρίς λόγω γιατί κάθονται μαλώνουν και χάνεται η μπάλα... Ένας να πει κάτι σωστό εδώ θα χαθεί μέσα σε εκείνα τα μυνηματα
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Εσύ φίλε Scott μιλάς πολύ σωστά όπως και άλλα παιδιά εδώ. Το θέμα πχ της ηλικίας δεν είναι ότι το υποστηρίζω να μείνει 28, ειμαι του 94 και αν δεν αλλάξει κάτι θα είναι η τελευταία μου προσπάθεια τώρα το 2021. Λεω απλά τι πιστεύω βάση τα λεγόμενα του υπουργου.

Δεν σημαίνει ότι θέλω να μείνει το όριο στα 28. Απλα όπως είπες και συ, αλλο τι πιστεύω άλλο τι βολεύει. Και εμένα και εσένα και πολλά παιδιά εδώ τους βολεύει να ανέβει το όριο. Υπομονη ως την προκήρυξη 😎

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης