Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

Ξέρει κάποιος πόσα μόρια παίρνω από την στρατιωτική μου θητεία 6 μήνες στο Πεζικό;Ευχαριστώ

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

XristosMP έγραψε:
Navy έγραψε:
XristosMP έγραψε:Να και ο Αβραμιδης απο το ΓΕΑ.
Κακαλος ενόψει

Κομαντο, πιο πολυ τον Χλαπατσα μου θυμιζει να σου πω την αληθεια ΕικόναΕικόνα

Χωρίς να παρεξηγηθω, χρειάζομαι για βυσμα τον πατέρα του Αβραμιδη αλλά δυστυχώς είναι στο ΓΕΑ και δεν μου κάνει.

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Εγω ξαναλεω την αποψη μου Το βρισκω λιγο απιθανο να εχεις μια ενιαια προκηρυξη με οριο ηλικιας 28 αλλα να αφηνεις καποιους αλλους με οριο 31 να κανουν αιτηση. Ειναι αιτησεις στην ιδια προκηρυξη Δε γινεται να εχεις 2 διαφορετικα κριτηρια για την ιδια θεση. Αλλα σ περιπτωση π συμβει δωστε κανα 50αρι σε εναν δικηγορο 4-5 ατομα κ πηγαιντε τους στο ΣτΕ να τελειωνουμε
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Γνώμη μου ότι αφού θα πάει για 21 θα αυξηθεί και το όριο ηλικίας! Ειδικά για τους 93αρηδες είναι κρίμα, ας πάει μέχρι 31 και ας γίνει ότι είναι να γίνει! Όλοι άνθρωποι είμαστε, είτε είμαστε οβα είτε απλοί πολίτες...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Εγω ενα ξερω, οταν βγει η προκηρυξη θα παρω μια πιτσα και μια κοκα κολα, θα ανοιξω τον Η/Υ και θα αραξω να δω τα σχολια, διοτι θα γινει ενας ωραιος χαμουλης.Εικόνα
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Navy έγραψε:
XristosMP έγραψε:
Navy έγραψε:
Κακαλος ενόψει

Χωρίς να παρεξηγηθω, χρειάζομαι για βυσμα τον πατέρα του Αβραμιδη αλλά δυστυχώς είναι στο ΓΕΑ και δεν μου κάνει.

Θα βάλει τον γιο στην αεροπορία.

Του χρόνου εσύ!

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Navy οσο ειναι ο πατερας του στο ΓΕΑ αλλο τοσο κανω κι εγω αλμα ΗΑΗΟ απο το μπαλκονι μου τωρα ΕικόναΕικόνα (λεμε και καμια μ... Α να περασει η ωρα γιατι εχουν καει τα ματια μας με αυτα που βλεπουμε)
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

XristosMP έγραψε:Λευτερη φαινεται ο τυπος απο χιλιομετρα. Οπως και κατι υδραυλικοι οικοδομοι δεν ξερω τι. Αδυνατω να συμμετεχω, δεν εχει καμια ουσια πλεον. Μαλλον θα περιοριστω στο τοπικ σου ωστε να λεμε καμια κουβεντα πανω στο θεμα. Εφοσον το θελετε μπορω να φτιαξω μια ομαδικη ωστε να μπουμε 5-6 ατομα να λεμε καμια κουβεντα της προκοπης διοτι εδω ανοιγεις να διαβασεις τιποτα καινουριο και παθαινεις γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση απο αυτα που βλεπουν τα ματια σου.

Χρηστάρα, συμφωνώ κι επαυξάνω!

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Thalassa έγραψε:
Navy έγραψε:
XristosMP έγραψε:
Navy έγραψε:
Κακαλος ενόψει

Θα βάλει τον γιο στην αεροπορία.

Του χρόνου εσύ!

Thalassa, να πουμε στο θείο του τοτε.

Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

Ρε μάγκες συγνωμη κιόλας... Αφήστε τον Αβραμίδη από την αρχή φάνηκε ότι είναι ένας ψεύτης και καλώς ή κακώς πρέπει να βγει από το φόρουμ γιατί λέει πράγματα χωρίς να έχει αποδείξεις και χωρίς να έχει βγει το επίσημο ΦΕΚ της κυβέρνησης... Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει σε αυτό...

ΠΟΣΑ ΜΌΡΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΙΚΟ;

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Αυτό ρε μάγκες που λέτε για προσφυγές για το όριο ηλικίας αν ανέβει μόνο για τους ΟΒΑ τι εννοείτε; Γιατί θα τρελαθώ... Θα πάτε στο δικαστήριο , θα σας πετάξουν οι ΟΒΑ ήταν ήδη στελέχη τών ενόπλων δυνάμεων, οπότε κάντε τουμπεκί, σπίτι σας ! Άντε τζάμπα και τα λεφτά στους δικηγόρους. Να είστε σίγουροι παιδιά ότι ένα από τα δύο θα γίνει:1. Θα παραμείνει το ίδιο το όριο ηλικίας 28

2. Θα αλλάξει μόνο για ΟΒΑ (γτ θα πατήσουν ότι είναι ήδη στελεχοι των ενόπλων δυνάμεων, ούτε πρόσφυγες ούτε τίποτα δε θα χαμπαριασουν, έχουν μεγάλο πάτημα)

Γτ με την λογική σας πρέπει να κάνετε προσφυγή για όλα τα κριτήρια όχι μόνο για την ηλικία; Γτ κανένας δε κάνει παράπονα για το ύψος πχ;

Εμένα η άποψη μου είναι κάι την έχω ξανά πει ότι θα παραμείνει 28 για όλους, γτ από την στιγμή που μέχρι και σήμερα λέει ο υπουργός θα γίνει " ηλικιακή ανανέωση προσωπικού" εννοεί ότι δεν θα ανέβει το όριο διαφορετικά φάσκει και αντιφάσκει. Μην μου λέτε ότι και ο 35 νέος είναι, ναι οκ, θα έλεγε "ανανέωση προσωπικού" τότε ο υπουργός!

Με εκτίμηση κρατάτε μικρό καλάθι!

GiannisAvramidis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από GiannisAvramidis »

Τζάμπα σάλιο χαλάς Θα δουν το ΦΕΚ στην μάπα τους και θα κάνουν τουμπεκί!

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

GiannisAvramidis έγραψε:Τζάμπα σάλιο χαλάς Θα δουν το ΦΕΚ στην μάπα τους και θα κάνουν τουμπεκί!

Τάδε έφη ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ!

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Δεν υπαρχει λογος να γινει για κατι αλλο προσφυγη. Αν ηταν για τους μεν 1.60 το υψος και για αλλους 1.55 θα μπορουσε να γινει και εκει. Ελπιζω να επιασες το νοημα.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Panos 1995 έγραψε:Αυτό ρε μάγκες που λέτε για προσφυγές για το όριο ηλικίας αν ανέβει μόνο για τους ΟΒΑ τι εννοείτε; Γιατί θα τρελαθώ... Θα πάτε στο δικαστήριο, θα σας πετάξουν οι ΟΒΑ ήταν ήδη στελέχη τών ενόπλων δυνάμεων, οπότε κάντε τουμπεκί, σπίτι σας ! Άντε τζάμπα και τα λεφτά στους δικηγόρους. Να είστε σίγουροι παιδιά ότι ένα από τα δύο θα γίνει:1. Θα παραμείνει το ίδιο το όριο ηλικίας 28

2. Θα αλλάξει μόνο για ΟΒΑ (γτ θα πατήσουν ότι είναι ήδη στελεχοι των ενόπλων δυνάμεων, ούτε πρόσφυγες ούτε τίποτα δε θα χαμπαριασουν, έχουν μεγάλο πάτημα)

Γτ με την λογική σας πρέπει να κάνετε προσφυγή για όλα τα κριτήρια όχι μόνο για την ηλικία; Γτ κανένας δε κάνει παράπονα για το ύψος πχ;

Εμένα η άποψη μου είναι κάι την έχω ξανά πει ότι θα παραμείνει 28 για όλους, γτ από την στιγμή που μέχρι και σήμερα λέει ο υπουργός θα γίνει " ηλικιακή ανανέωση προσωπικού" εννοεί ότι δεν θα ανέβει το όριο διαφορετικά φάσκει και αντιφάσκει. Μην μου λέτε ότι και ο 35 νέος είναι, ναι οκ, θα έλεγε "ανανέωση προσωπικού" τότε ο υπουργός!

Με εκτίμηση κρατάτε μικρό καλάθι!

Οι ΟΒΑ είναι προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Όταν υπογράφεις σύμβαση ορισμένου χρόνου σημαίνει ότι μετά την λήξη της συμβασης απολύεσαι.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες