μπες εκει που λεει υπολογισμος μοριωνScott1926 έγραψε:Οχι θελω να μετρησω πρωτα τα μορια αυτο ηθελα να πω... Να τα υπολογισω πανω κατω να δω και απο μονος μου πως βγαζουν καποιοι τοσα μορια
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Scott1926 έγραψε:Οχι θελω να μετρησω πρωτα τα μορια αυτο ηθελα να πω... Να τα υπολογισω πανω κατω να δω και απο μονος μου πως βγαζουν καποιοι τοσα μορια
http://www.ellinikos-stratos.com/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=2
Καλησπερα Παιδια. Για γυναίκες σε ποια ειδικότητα θεωρείτε ότι ειναι καλύτερο να δηλώσω; Να αναφέρω ότι εχω και δίπλωμα κατηγορίας C
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Ωραια ευχαριστω
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ναι,32 χρονών οι οβα και οι πολιτες 28. Α ρε αστειε, δωσε το όνομα αυτουνου που σε πηρε τηλέφωνο στο dm μου να τον ψαξω. Τα φιλια μου
Dimi99 έγραψε:Καλησπερα Παιδια. Για γυναίκες σε ποια ειδικότητα θεωρείτε ότι ειναι καλύτερο να δηλώσω; Να αναφέρω ότι εχω και δίπλωμα κατηγορίας C
Απο πτυχία έχεις κάτι;
το δίπλωμα κατηγορίας C δεν σε βολεύει σε κάτι.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Κοιτάξτε μάγκες, Αρχικά το όριο ηλικίας συζητιέται μόνο για τους ΟΒΑ ! Έτσι ήταν οι επιστολές τον Αρχηγών. Δεν είπε κανείς ότι θα ανέβει και για τους πολίτες! Αν αλλάξει κάτι θα είναι μόνο για τους ΟΒΑ, το αν είναι αντισυνταγματικό ή όχι και άδικο μπορεί να είναι... Αλλά να είστε βέβαιοι και το λέω με σιγουριά ότι αν αλλάξει θα είναι μόνο για τους ΟΒΑ. Ευχαριστώ
Panos 1995 έγραψε:Κοιτάξτε μάγκες, Αρχικά το όριο ηλικίας συζητιέται μόνο για τους ΟΒΑ ! Έτσι ήταν οι επιστολές τον Αρχηγών. Δεν είπε κανείς ότι θα ανέβει και για τους πολίτες! Αν αλλάξει κάτι θα είναι μόνο για τους ΟΒΑ, το αν είναι αντισυνταγματικό ή όχι και άδικο μπορεί να είναι... Αλλά να είστε βέβαιοι και το λέω με σιγουριά ότι αν αλλάξει θα είναι μόνο για τους ΟΒΑ. Ευχαριστώ
Αυτά είναι αλληλένδετα.
Ξέρεις πόσοι θα πατήσουν πάνω σε αυτή την αλλαγή κάνοντας πρόσφυγες και δικαστήρια;
Και πολύ απλά θα μπουν μετά από 2-3 χρόνια περνώντας τους Μισθούς όλων των χρόνων αναδρομικά.
Δεν μπορεί να γίνει εκ των πραγμάτων αυτό.
-
- Συνταγματάρχης
Μην τσιμπας θαλασσα ειναι τρολThalassa έγραψε:Panos 1995 έγραψε:Κοιτάξτε μάγκες, Αρχικά το όριο ηλικίας συζητιέται μόνο για τους ΟΒΑ ! Έτσι ήταν οι επιστολές τον Αρχηγών. Δεν είπε κανείς ότι θα ανέβει και για τους πολίτες! Αν αλλάξει κάτι θα είναι μόνο για τους ΟΒΑ, το αν είναι αντισυνταγματικό ή όχι και άδικο μπορεί να είναι... Αλλά να είστε βέβαιοι και το λέω με σιγουριά ότι αν αλλάξει θα είναι μόνο για τους ΟΒΑ. Ευχαριστώ
Αυτά είναι αλληλένδετα.
Ξέρεις πόσοι θα πατήσουν πάνω σε αυτή την αλλαγή κάνοντας πρόσφυγες και δικαστήρια;
Και πολύ απλά θα μπουν μετά από 2-3 χρόνια περνώντας τους Μισθούς όλων των χρόνων αναδρομικά.
Δεν μπορεί να γίνει εκ των πραγμάτων αυτό.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Μην κρυφτείς και συ Πανουλη μετά. Αν ισχύσει αυτο που υποστηρίζεις, πρώτος εγω θα βγω και θα πω οτι ειχες δικιο
Και εγώ συμφωνώ με την θάλασσα. Θα είναι ηλιθιοι αν ανεβάσουν το όριο μόνο για οβα, γιατί ολοι/ες μετά θα πάνε δικαστικώς και θα τρέχουν να τους πληρώνουν μετά. Τώρα τι να πω μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτό πιστεύω. Ειδικά με όσα έλεγε ο Παναγιωτοπουλος για την ηλικία.
-
- Αρχιλοχίας
Μη τσιμπας όντως είμαι τρολ! Άρα τι τους συνεφέρει; Τους συμφέρει να μην ανεβάσουν καθόλου το όριο ηλικίας δλδ να το αφήσουν στα 28 ΟΒΑ - πολίτες, Γτ αν το ανεβάσουν μηδενίζει όλα τα προηγούμενα που είπαν περί γερασμένο προσωπικό και τα σχετικά, δεν νομίζω ο υπουργός όπου κατέθεσε τέλη του Νοέμβρη ότι δεν θα αλλάξει το όριο ηλικίας, να το αλλάξει τώρα, θα τον περάσουν για... Μη πω, βλέπουμε στη πορεία
-
- Αρχιλοχίας
George_Trls έγραψε:Μην κρυφτείς και συ Πανουλη μετά.Αν ισχύσει αυτο που υποστηρίζεις, πρώτος εγω θα βγω και θα πω οτι ειχες δικιο
Γιατί να κρυφτώ; Εγώ απαντάω σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού
-
- Αρχιλοχίας
Απλά δεν ανέφερε κανένας ποτέ για αύξηση ορίου ηλικίας για πολίτες, αν το έβγαλε αυτό κάποια επίσημη ανακοίνωση δείξτε τη μου
-
- Συνταγματάρχης
Και οι δυο εχετε δικιο. Τα μορια όντως αν ανεβουν θα ανεβουν για ολους. Το πριμ των οβα θα ειναι στην θητεια δηλ αν καποιος με 12 μηνο θα παρει χ μορια ο οβα θα παρει παραπανω και ετσι ειναι το σωστο για μενα. Αλλα μην σας χαλαει μερικους διοτι αναγνωριζεται και η προυπηρεσια στον ιδιωτικο. Υπαρχει κ ο παραγοντας πολυτεκνειας οπως η δικη μ περιπτωση που πηρα 250 μορια μονο απ αυτο. Γενικα θα παιξουν πολλα ρολο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες