Kalwstous έγραψε:Εν δεινο οβα οτι δεν τν παίρνει να κάνει για μάγειρας που θέλει πτυχίο θα δηλώσει μία ειδικότητα μαχητή που θέλει μόνο λύκειο και θα έχει παλι τα μόρια... Επίσης είναι μέσα και γράφει λόγια ο δκτς του οπότε ειναι ενα συν προς τν οβα
Αστοχο το σχόλιο σου...
Αν ήταν Μάγειρας ώς ΟΒΑ και δεν έχει το απαιτούμενο ΠΡΟΣΟΝ για μάγειρας όταν βάλει τα χαρτιά του για ΕΠΟΠ σε ειδικότητα άλλη και ΌΧΙ μάγειρας ... Δηλαδή να βάλει σε μάχιμη ειδικότητα θα χάσει τα μόρια της προυπηρεσίας του και αυτό κάνει την κατάσταση δύσκολη λόγο του ανταγωνισμού που θα έχει απο άτομα που έκαναν την θητεία τους στην μάχιμη αυτή ειδικότητα.
Και τα λόγια του διοικητή είναι μία τυπική διαδικασία η οποία δεν ΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ υπόψην αν ΉΤΑΝ σωστός ώς ΟΒΑ, απεναντίας θα ληφθεί υπόψην αρνητικά αν δεν ηταν σωστός ΩΣ ΟΒΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Σάβ Δεκ 12, 2020 1:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EΛαχιστες ειναι αυτες. Κατα πασα πιθανοτητα ο φιλος θα παει σε νησι η Εβρο, και απ'οτι φαινεται απο τωρα δεν του αρεσει (να οι χαμενες θεσεις που λεγαμε)
Για αυτό τον λόγο δίνουν έξτρα μορια στην εντοπιότητα από τον εβρο. Γιατι οι περισσότεροι εβριτες θέλουν να μπουν εποπ και να κάτσουν στον Έβρο. Ενω ο φίλος μας νομίζει ότι θα παει Αθήνα. Υποχρεωτικό ειναι για κάποια χρόνια να εισαι στον Έβρο.
Οποιος δεν έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα οτι δεν θα είναι σπίτι του, είναι το λιγότερο ανίκανος και ανώριμος. Θα αφήσετε γκομενες, γονείς, αδέρφια, κολλητους και θα ζησετε αλλη ζωή. Μην δηλώσει κάποιος με το σκεπτικό οτι θα παει στην πόλη του καποια στιγμή. Αυτη η στιγμή μπορεί να ειναι 20 χρόνια μετα κ αυτο παιζετε.
Καλά αυτός που δεν θέλει να παει Έβρο, νομίζει ότι θα είναι σαν την εφορία ο στρατός να ξυνετε όλοι μέρα, ρε φίλε πήγαινε καλύτερα στην εφορία, ξέρετε τι γυρισε και μου είπε ένας γνωστός μου, σκέψου το καλά πριν κάνεις τα χαρτιά σου γτ δεν είναι 9 και 15 μήνες και απολύθηκες είναι ολόκληρη ζωή! Είναι χρόνια θα αντέξεις κάθε 2 χρόνια μετάθεση;
George_Trls έγραψε:Οποιος δεν έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα οτι δεν θα είναι σπίτι του, είναι το λιγότερο ανίκανος και ανώριμος. Θα αφήσετε γκομενες, γονείς, αδέρφια, κολλητους και θα ζησετε αλλη ζωή. Μην δηλώσει κάποιος με το σκεπτικό οτι θα παει στην πόλη του καποια στιγμή. Αυτη η στιγμή μπορεί να ειναι 20 χρόνια μετα κ αυτο παιζετε.
Φίλε με πρόλαβες, γτ νομίζεις ότι οι εβριτες θα πάνε στον Έβρο; Σε νησί θα τους στείλουν!
Original21 έγραψε:Καλά αυτός που δεν θέλει να παει Έβρο, νομίζει ότι θα είναι σαν την εφορία ο στρατός να ξυνετε όλοι μέρα, ρε φίλε πήγαινε καλύτερα στην εφορία, ξέρετε τι γυρισε και μου είπε ένας γνωστός μου, σκέψου το καλά πριν κάνεις τα χαρτιά σου γτ δεν είναι 9 και 15 μήνες και απολύθηκες είναι ολόκληρη ζωή! Είναι χρόνια θα αντέξεις κάθε 2 χρόνια μετάθεση;
Πες στον φίλο σου ότι δεν ξέρει τι του γίνεται μετάθεση τουλάχιστον μετά από 10-15 αναλόγως ειδικότητας και εάν.
Να κανω μια ερώτηση άσχετη. Απο την πρώτη μέρα που μπαίνεις σαν εποπ, νοικιάζεις; Αν οχι, πότε ξεκινάς; Και αν ναι, ποσο χρόνο εχεις για να βρεις σπιτι; Πληροφοριακά τελείως απο περιέργεια
Original21 έγραψε:Καλά αυτός που δεν θέλει να παει Έβρο, νομίζει ότι θα είναι σαν την εφορία ο στρατός να ξυνετε όλοι μέρα, ρε φίλε πήγαινε καλύτερα στην εφορία, ξέρετε τι γυρισε και μου είπε ένας γνωστός μου, σκέψου το καλά πριν κάνεις τα χαρτιά σου γτ δεν είναι 9 και 15 μήνες και απολύθηκες είναι ολόκληρη ζωή! Είναι χρόνια θα αντέξεις κάθε 2 χρόνια μετάθεση;
Πες στον φίλο σου ότι δεν ξέρει τι του γίνεται μετάθεση τουλάχιστον μετά από 10-15 αναλόγως ειδικότητας και εάν.
Γνωστός όχι φίλος, επίσης είναι μέσα στο στράτευμα και για να το διευκρινίσω μου είπε το λιγότερο κάθε δυό χρόνια! Επίσης όταν εγώ ήμουν ΔΕΑ μου είχε πει ένας ΕΜΘ ότι έπαιρνε μετάθεση κάθε 2-5 χρόνια στην αρχή!