Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Έχω να μπω από χτες και γέμισαν σελίδες κλασσικά με κράξιμο οβα. Τι λες βρε μπαγλαμά που καθόμασταν υποτίθεται σπίτι μας τόσα χρόνια; Σπούδαζαμε φίλε και δουλεύαμε κάποιοι σε πράγματα που θα βοηθούσαν το μέλλον μας. Τι θα κάναμε δηλαδη, να μπούμε οβα που δεν θα βοηθούσε πουθενά αλλού; Συν ότι όλοι σχεδόν πιστεύαμε ότι δεν θα ξαναεβγαιναν εποπ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Dyk, αν ξέρεις λύσε μου μια απορία. Στέλνουμε πχ τα δικαιολογητικά μας, και μετά από κάποιο διάστημα καλούν επιλαχοντες για να συνεχίσουν για τεστ ψυχολογικά, ιατρικές εξετάσεις και στο τέλος αθλήματα.
Απλά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται η αρχική επιλογή των επιτυχοντων.
Πχ θέλουν να δηλώσουν για βοηθός νοσηλευτη. Από αυτούς καλούν πχ τους 100 πρώτους με τα μεγαλύτερα μόρια ή καλούν όσους έχουν τα σωστά δικαιολογητικά,
έπειτα γίνονται όλα τα άλλα, περιμένουν να περάσουν και τα υπόλοιπα να δουν που θα κοπουν κλπ
Απλά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται η αρχική επιλογή των επιτυχοντων.
Πχ θέλουν να δηλώσουν για βοηθός νοσηλευτη. Από αυτούς καλούν πχ τους 100 πρώτους με τα μεγαλύτερα μόρια ή καλούν όσους έχουν τα σωστά δικαιολογητικά,
έπειτα γίνονται όλα τα άλλα, περιμένουν να περάσουν και τα υπόλοιπα να δουν που θα κοπουν κλπ
Λοιπόν για να μην τσακωνόμαστε συνέχεια προτείνω συνάντηση ΟΒΑ- πολιτών για διαγωνισμό στις κάμψεις, ταυτόχρονα θα γυμναστουμε κιόλας
Οι ΟΒΑ του πεζικου αμφιβαλλω αν ξερουν τι ειναι αυτο
Παιδιά αθλήματα και ψυχοτεχνικες διαδικασίες δίνουν όλοι άπαντες; Ή όσοι περάσουν στην επόμενη φάση και έχουν ήδη μαζέψει πολλά μόρια... ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Mark26 ενδιαφέρεσαι όντως για νοσηλευτης;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
George το αν οντως θα βγουν προκηρυξεις τα επομενα χρονια με απασχολει και εμενα, μονο για του χρονου βασικα γιατι μετα δεν με πιανει το οριο. Δεν εχω δει κατι επισημο που να δεσμευει την κυβερνηση περα απο τις δηλωσεις για βαθος πενταετιας. Πιστευω ομως θα παρει αλλες 2 χρονιες αφου ειναι δυσκολο απο την πενταετια που ειπε στην αρχη να πεσει στον εναν χρονο οσο ειναι κυβερνηση μαλιστα. Μετα τις εκλογες δεν εχω ιδεα.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ε την βολευει να βγάλει σε θέμα ψηφοφόρων. Σε θέμα οικονομικών δεν εχω ιδέα, ας βγει με το καλό η πρώτη και τα συζητάμε μεταtethoras355 έγραψε:George το αν οντως θα βγουν προκηρυξεις τα επομενα χρονια με απασχολει και εμενα, μονο για του χρονου βασικα γιατι μετα δεν με πιανει το οριο. Δεν εχω δει κατι επισημο που να δεσμευει την κυβερνηση περα απο τις δηλωσεις για βαθος πενταετιας. Πιστευω ομως θα παρει αλλες 2 χρονιες αφου ειναι δυσκολο απο την πενταετια που ειπε στην αρχη να πεσει στον εναν χρονο οσο ειναι κυβερνηση μαλιστα. Μετα τις εκλογες δεν εχω ιδεα.
Το θέμα είναι να μην γεμίσουν πάλι με βισματα... Αλλά να υπάρχουν και άτομα που θα μπουν αξιοκρατικά
Andri όχι δεν ενδιαφέρομαι για νοσηλευτης. Για παράδειγμα το ανεφερα
Καλησπέρα, ελπίζω να είστε καλά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, αν ο πρωταθλητισμός σε κάποιο άθλημα μοριοδοτείται πχ Πανελλήνιες νίκες, βαλκανικές, συμμετοχή με εθνική ομάδα κτλπ. Είμαι καινούργια σε αυτό, όποτε δεν γνωρίζω αν το έχετε συζητήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 43
Δυστυχώς όχι Άννα
Οχι τιποτα απο ολα αυτα
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Καλησπερα σε ολους... Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογω για τον οποιο μαλωνετε... Πρωτον απο που προκυπτει οτι οι οβα δεν αξιζει να μπουν ως ΕΠΟΠ (δεν ανηκω στους οβα). Δευτερον απο που προκυπτει οτι αν κανεις χιλιες καμψεις και χιλιες ελξεις εισαι πιο ετοιμος απο καποιον αλλον που απλα πιανει τα ορια με σχετικα καλη φυσικη κατασταση... Και τριτον αφηστε να βγει η προκυρηξη αναλυτικα να δουμε τα μορια αναλυτικα και το τι ακριβως ζητανε αναλυτικά και βλεπουμε...
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Και κατι τελευταιο χωρις να εχουν βγει ακριβως τα μορια επισημα καθεσται και συζητατε και μαλωνετε με υποθεσεις... Οσοι δωσαμε για Ειδικους Φρουρους και δεν περασαμε πληροφοριακα να σας πω οτι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι πεσαμε εξω οσων αφορα την μοριοδοτηση και ποσο μαλλον οταν βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης