Αν μεινουν ετσι, τοτε Κυριοι οι βασεις θα πανε παρα πολυ πανω σε σχεση με το 2009.
Μοριοδοτήται μόνο η υποχρεωτική θητεία μήνες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ Χ5, δηλαδή ένας βόα με θητεία 9 μήνες και ως ΟΒΑ 34 θα ΟΒΑ μόνο για την υποχρεωτική του θητεία σαν στρατιώτη δηλαδή το ενιάμηνο
Οι πολυτεκνοι γιατι παιρνουν μορια; Γνωριζει κανεις αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος ή σκεψη καλυτερα;Τυπου μια οικογενεια με πολλα παιδια, ας βολευτει ενα στο δημοσιο;
Ειναι πολυ αστειο φιλε... Εγω ορφανος απο τα 12 μου με 2 αδερφια δεν παιρνω μορια και καποιος πολυτεκνος παιρνει. Την βγαζω με 4200 τον χρονο και ξερω πολυτεκνους που παιρνουν 50000 χιλιαρικα. Οτι πιο χαζο υπαρχει
George_Trls έγραψε:Οι πολυτεκνοι γιατι παιρνουν μορια; Γνωριζει κανεις αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος ή σκεψη καλυτερα;Τυπου μια οικογενεια με πολλα παιδια, ας βολευτει ενα στο δημοσιο;
Στα πλαισια της γενικοτερης διευκολυνσης των πολυτεκνων παρεχουν και στις προκηρυξεις δειυκολυνσεις. Εγω το βρισκω σωστο ειδικα με το δημογραφικο προβλημα που εχουμε να στηριζονται οι οικογενειες πολυτεκνων γενικα. Δεν ειμαι ουτε ουτε απο πολυτεκνη ουτε απο τριτεκνη οικογενεια για να μην με παρεξηγησετε.
Τα 100 μορια της εντοπιοτητας ωστοσο δεν μου φαινονται τοσο λογικα.
Που ειναι η στηριξη σε ανθρωπους που την βγαζουν με 300 ευρω τον μηνα; Και ναι αν ειναι δυνατον να εχουν εξτρα μορια για την εντοπιοτητα :) και πραγματικα συγγνωμη αν φαινεται οτι βγαζω κομπλεξ μπορει και να βγαζω αλλα πραγματικα βρισκω τα μεχρι τωρα νεα τρομερα αδικα. Μακαρι να παρουν αυτους που το αξιζουν περισσοτερο και ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια σε ολους σας
nikollaoos έγραψε:Ειναι πολυ αστειο φιλε... Εγω ορφανος απο τα 12 μου με 2 αδερφια δεν παιρνω μορια και καποιος πολυτεκνος παιρνει. Την βγαζω με 4200 τον χρονο και ξερω πολυτεκνους που παιρνουν 50000 χιλιαρικα. Οτι πιο χαζο υπαρχει
Ευχομαι τα καλυτερα ειτε μπεις ειτε δεν μπεις στο Στρατευμα. Το να παλευεις με τοσα λιγα λεφτα καθημερινα ειναι αθλος, ολοψυχα καλη επιτυχια !
nikollaoos έγραψε:Ειναι πολυ αστειο φιλε... Εγω ορφανος απο τα 12 μου με 2 αδερφια δεν παιρνω μορια και καποιος πολυτεκνος παιρνει. Την βγαζω με 4200 τον χρονο και ξερω πολυτεκνους που παιρνουν 50000 χιλιαρικα. Οτι πιο χαζο υπαρχει
Ευχομαι τα καλυτερα ειτε μπεις ειτε δεν μπεις στο Στρατευμα. Το να παλευεις με τοσα λιγα λεφτα καθημερινα ειναι αθλος, ολοψυχα καλη επιτυχια !
ευχαριστω πολυ αδερφε μου το ιδιο ευχομαι και σε σενα!
Που πάτε να βγάλετε άκρη με τον στρατό ή με το κράτος βρε παιδιά; Έχω πάει φαντάρος 9μηνο στον Έβρο και είδα τα χάλια και την αδικία που είχα σαν στρατεύσιμος... Ο στρατός είναι χειρότερο και από το δημόσιο από άποψης γραφειοκρατίας και αξιοπρέπειας... Όσοι κοπείτε στα αθλήματα και δείτε τα βύσματα να μπαίνουν μην σας κακοφανεί.
Διασωστης31 έγραψε:Είναι αντισυνταγματικη η μοριοδότηση.Αυτα τα μόρια όσοι ήταν πάνω από 3 χρόνια απολυμένοι, που δεν είχαν συγκεκριμένη ειδικότητα, ΔΕΑ και γυναίκες, δεν μπορούν να τα μαζέψουν.
ΔΕΑ οι πιο πολλοί πτυχιούχοι οπότε ας μπούνε σε θέσεις που απαιτεί πτυχίο[αντισυνταγματική δεν είναι όταν παίρνουν μόρια για ειδικοί φρουροί, Λιμενικό κ. Τ. Λ βάζοντας μέσον για γίνουν ΔΕΑ ειδικά Ε. Δ ] Τα μόρια Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες άλλωστε μόνο για θέσεις γραφείου κάνουν και όχι σε μάχιμες ειδικότητες οποίος πιστεύει το αντίθετο απέχει από την πραγματικότητα.