Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Μόλις ακούσουν σύνορα θα λακισουν πόλοι πιστεύω
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
KΑι που πιστευεις θα πανε οσοι προσληφθουν; Οι κυριοτεροι λογοι που βγαινει η προκηρυξη ειναι για το μεταναστευτικο και για επεισοδεια με την Τουρκια μαντεψε σε ποιες περιοχες ειναι αυτα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
Να προσπαθεις στη ζωη σου να διαμωρφωνεις αποψη απο αυτα που βλεπουν τα ματια σου. Οι 200 μερες εχουν σταματησει απο το 2011-12. Δεν παιζει καραβι με πανω απο 85 μερες πλευσιμες εκτος απο τα ξηφιοπλοια. Οι νατοικες ειναι 45ημερες και αυτες με το σταγονομετρο. Επισης ο στολος αυτη τη στιγμη τον πινει μετριο λογω του ουρουτς ρεις αλλα τι να κανουμε ολος ο στρατος το ιδιο ειναι τωρα, Δεν εχει καμια σχεση το πν με το εν εχεις δικιο. Αλλα να μην ακους πολλα.Mark26 έγραψε:Πιο στυλ μου; Μα δεν σου είπα κάτι.Σου είπα όσα έχω διαβάσει εδώ που έλεγαν ότι τους φέρονται χάλια και ότι οι πιο πολύ φεύγουν.
Επίσης σου είπα έχω ακούσει από γνωστούς μου και λέμε τα χειρότερα. Τρίτον σου εξήγησα εγώ δεν θα πήγαινα για κανένα λόγο για να λείπω πχ 200μερες το χρόνο στην θάλασσα, αν ήταν έτσι θα πήγαινα εμπορικό ναυτικό να παίρνω πολύ καλά λεφτά τουλάχιστον. Το κακό πιο είναι δηλαδή σε όλα αυτά; Αλλά οκ.
Στο ναυτικό είναι πολύ πιο δύσκολα όλα και πρέπει να το αγαπάς για να μπεις. Άτομα εδώ όπως ο Navy, φαίνεται ότι το λατρεύουν και θέλουν να μπουν. Γενικοτερα είναι πιο δύσκολα στο ναυτικό.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 62
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεν ειναι το τι πιστευω ειναι το τι χρειαζεται και η ομοσπονδια απλα θα αναφερει ποια στρατωπεδα πονανε πιο πολυ κα θα προτεινει τα αναλογα. Το επιτελειο θα κανει τις ενεργειες του οπως αυτο κρινει. Υπηρετησα στο 508 στα ριζια μκτπ και ξερω τι παει να πει σουβλακι.anonymous19970 έγραψε:KΑι που πιστευεις θα πανε οσοι προσληφθουν; Οι κυριοτεροι λογοι που βγαινει η προκηρυξη ειναι για το μεταναστευτικο και για επεισοδεια με την Τουρκια μαντεψε σε ποιες περιοχες ειναι αυτα
Epop, δεν στο λέω να τσακωθούμε. Εννοείται δεκτή η γνώμη σου απλά σου λέω τι πιστεύουν 9 στους 10. Αυτο που δεν είχα ακούσει ποτέ, είναι το 85μερες το πολύ θάλασσα. Πολύ λίγο μου φαίνεται για ναυτικο
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Και εγω στην μοναδα μου εβλεπα υπαξιωματικους 15-20 χρονια υπηρεσιας στα συνορα και περιμεναν ακομα μεταθεση για τον τοπο τους... Γι αυτο εθεσα το ερωτημα ειναι σοβαρο για οποιον σκεφτεται εποπ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Θα σου πω και το αλλο να το μαθεις. Τωρα πλεον σε μερικα πλοια που ταξιδευουν πολυ δε πας ευκολα γιατι καποιοι που εχουν 3 παιδια πχ, η θελουν να ταξιδεψουν πολυ για να μαζεψουν παραδακι πανε με βυσμα. Οι φρεγατες που εκτελουν σκοπουν 1 εβδ ανα μηνα η 2 εβδ ανα 2μηνο και να βαλεις και κανα 20 μερο ασκησεων βαρια 90 μερες το χρονο. Εκτος απο κανα δυο που θα πανε και 45 μερες λιβανο πχ να κονομησουν τα 1800-2000 ευρουδακια (χωρια του μισθου). Και παλι σε αυτα που πανε λιβανο την τελευταια εβδομαδα το μισο πληρωμα θα παρει αποσπαση για να ερθουν με αποσπαση 45ημερων αυτοι που εχουν βαλει θειτσα για να πανε.Mark26 έγραψε:Epop, δεν στο λέω να τσακωθούμε. Εννοείται δεκτή η γνώμη σου απλά σου λέω τι πιστεύουν 9 στους 10. Αυτο που δεν είχα ακούσει ποτέ, είναι το 85μερες το πολύ θάλασσα. Πολύ λίγο μου φαίνεται για ναυτικο
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Η αποσταση μεταξυ του τακτοποιω τις ειδικοτητες και αναγνωριζω τις αναγκες σε αριθμο με το να βγαλω προκυρηξη ειναι τεραστια παντως και μεχρι στιγμης δεν ξερανε κατι στην ομοσπονδια. Δεν ξερουν το ποτε. Αν ηταν να βγει τωρα κοντα θα το ξεραμε παντως. Αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epopPN2010 την Πέμ Δεκ 10, 2020 2:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα παιδιά εγώ με την σειρά μου θα θέσω 2 ερωτήσεις αν ξέρετε μου απαντάτε 1) οι τριτεκνοι δικαιούνται μοριοδοτηση στην προκήρυξη όπως οι πολύτεκνοι;
2) οι φοιτητές των ΙΕΚ από ότι μας λέει μοριοδοτουνται, οι φοιτητές όμως ΤΕΙ και ΑΕΙ όχι; Και αν το βρίσκεται δίκαιο;
Ευχαριστώ
2) οι φοιτητές των ΙΕΚ από ότι μας λέει μοριοδοτουνται, οι φοιτητές όμως ΤΕΙ και ΑΕΙ όχι; Και αν το βρίσκεται δίκαιο;
Ευχαριστώ

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Οχι, οι 3τεκνοι δεν έπαιρναν ποτέ μόρια στους εποπ. Οι φοιτητές ΙΕΚ παίρνουν τα μόρια μόνο σε ειδικότητες που ζητάνε το πτυχίο τους, όχι σε αυτές που ζητάει λύκειο.
Γιατι να μην παιρνουν και οι σπουδαστες αει στις ειδικοτητες που σπουδαζουν;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Γιατί θέλουν πτυχιούχο ηλεκτρολόγο πχ τι να τον κάνουν τον φοιτητή; Σ αυτές τις θέσεις θα μπουν με πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ έτσι και αλλιώς, με τα 460.
Με 250-350 δεν έχουν ελπίδες τα ΙΕΚ.
Με 250-350 δεν έχουν ελπίδες τα ΙΕΚ.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Γιατι ρε φιλε ισα και ομοια ειναι ενας με πτυχιο με εναν που χρωσταει 30 μαθηματα;NIkooolas έγραψε:Γιατι να μην παιρνουν και οι σπουδαστες αει στις ειδικοτητες που σπουδαζουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης