Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Αποκλείετε να μοριοδοτουνε μόνο ως 6 μηνες
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Και εγω αυτο πιστευω ενα με 3 μηνες προυπηρεσια να παρει τα ιδια μορια με καποιον που εχει παραπανω απο 1 χρονο; Ποιος τα σκεφεται αυταRaftis έγραψε:Αποκλείετε να μοριοδοτουνε μόνο ως 6 μηνες

Ραφτες λέτε να κάνουν πόλοι χαρτιά;
Αν είσασταν ΟΒΑ δε θα ειχατε τέτοιο αγχος... Προϋπηρεσίας...
Οβα είσαι πυρ
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Εχει κολησει η βελονα στους στρατηγους-οβα 

- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Pyr έγραψε:Αν είσασταν ΟΒΑ δε θα ειχατε τέτοιο αγχος... Προϋπηρεσίας...
δεν πειράζει με το απολυτήριο μου τα αγγλικά την θητεία μου περνάω τους ΟΒΑ
Πλάκα πλάκα η οβα θα κινούν τα νήματα τις προκήρυξης
Raftis έγραψε:Πλάκα πλάκα η οβα θα κινούν τα νήματα τις προκήρυξης
Θα έχουν το πρώτο λόγο σε πολλές περιπτώσεις.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 122
Pyr έγραψε:Raftis έγραψε:Πλάκα πλάκα η οβα θα κινούν τα νήματα τις προκήρυξης
Θα έχουν το πρώτο λόγο σε πολλές περιπτώσεις.
να μας πεις σε ποιες περιπτώσεις αλλά με Μοριοδοτηση
re pate kala re έγραψε:να μας πεις σε ποιες περιπτώσεις αλλά με Μοριοδοτηση
Θα βγεί η προκήρυξη η επίσημη κ μετά τώρα δε βγήκε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 10, 2020 5:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris-96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Οβα 100 μόρια Και ιεκ Υ/Η Έχω καμία ελπίδα;Ευχαριστώ
Καλημερα σε ολους, ειμαι νεο μελος εδω, συγνωμη αν κανω καποια επαναλαμβομενη ερωτηση αλλα ειναι Παρα πολλες οι απαντησεις και οι ερωτησεις εδω μεσα που ειναι αδυνατον να τις διαβασω λογω χρονου.Σχετικα με την προκηρυξη, Προσωπικα εχω αποφοιτησει απο ιεκ (ΒΕΚ) Ως βοηθος οδοντοτεχνιτη απο το 2016.
Επισης το περασμενο χρονο δηλαδη απο ιουλιο του 2019 εως το περασμενο ιουνιο βρισκομουν αγγλια και εργαζομουν κατοπιν εκπαιδευσης θεωρητικης και πρακτικης ως βοηθος νοσοκομου σε κεντρο αποκαταστασης.
Φυσικα και εχω certification δηλαδη πιστοποιηση ως αποδικνυει πως εχω λαβει την απαραιτητη εκπαιδευση σε διαφορα αντικικειμενα θεωρητικα και πρακτικα. Πχ χειρισμο μηχανηματων μεταφορας ατομων.Manual and handling. Δηλαδη με ειδικο γερανο πως να μεταφερω ατομο με αναπηρια και να το τοποθετω με ασφαλεια απο το κρεβατι στο καρτοτσακι και το αντιστροφο. Οπως και αλλου τυπου certifications
Οι ερωτησεις μου ειναι αν θα μπορουσα με τις σπουδες μου στο ιεκ ως βοηθος οδοντοτεχνιτη να δηλωσω την ειδικοτητα του βοηθου οδοντιατρου.
Επισης αν θα μπορουσα με αυτη τη προυπηρεσια σε συνδιασμο τα χαρτια να δηλωσω αντιστοιχα βοηθος νοσηλευτη.
Επισης μια γενικοτερη ερωτηση, ποσες ειδικοτητες μπορω να δηλωσω και ποτε γινεται η επιλογη των ειδικοτητων μετα τα αθληματα η πριν ;
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.
Καλη επιτυχια σε ολους !
Επισης το περασμενο χρονο δηλαδη απο ιουλιο του 2019 εως το περασμενο ιουνιο βρισκομουν αγγλια και εργαζομουν κατοπιν εκπαιδευσης θεωρητικης και πρακτικης ως βοηθος νοσοκομου σε κεντρο αποκαταστασης.
Φυσικα και εχω certification δηλαδη πιστοποιηση ως αποδικνυει πως εχω λαβει την απαραιτητη εκπαιδευση σε διαφορα αντικικειμενα θεωρητικα και πρακτικα. Πχ χειρισμο μηχανηματων μεταφορας ατομων.Manual and handling. Δηλαδη με ειδικο γερανο πως να μεταφερω ατομο με αναπηρια και να το τοποθετω με ασφαλεια απο το κρεβατι στο καρτοτσακι και το αντιστροφο. Οπως και αλλου τυπου certifications
Οι ερωτησεις μου ειναι αν θα μπορουσα με τις σπουδες μου στο ιεκ ως βοηθος οδοντοτεχνιτη να δηλωσω την ειδικοτητα του βοηθου οδοντιατρου.
Επισης αν θα μπορουσα με αυτη τη προυπηρεσια σε συνδιασμο τα χαρτια να δηλωσω αντιστοιχα βοηθος νοσηλευτη.
Επισης μια γενικοτερη ερωτηση, ποσες ειδικοτητες μπορω να δηλωσω και ποτε γινεται η επιλογη των ειδικοτητων μετα τα αθληματα η πριν ;
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.
Καλη επιτυχια σε ολους !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VasPap την Πέμ Δεκ 10, 2020 10:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
Σε αυτό που λέει pyr έχει δίκιο οι ΟΒΑ θα κινουν τα νήματα, ένα φιλαράκι μου είναι ΟΒΑ και θα κόψουν πολυ κόσμο απ έξω πάρτε το χαμπάρι! Παράδειγμα ο φίλος μόρια:17,8απολυτήριο επαγγελματική λυκείου, πτυχίο ΤΕΕ Β κύκλου με γενικό βαθμό 16,8, μορια ΟΒΑ 100, ειδικες δυνάμεις 100 το λιγότερο, και lower! Για κάντε σουμα!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
Καλημέρα παρεπιπτόντως το ξέχασα 😋 επίσης η προκήρυξη έχει βγει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης