Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Να σε κάψω Γιάννη να σ αλείψω μέλι είμαστε εδώ. Από την μία ειρωνεία από την άλλη μια χαρά συζήτηση. Το αν υπηρέτησα κάπου ή όχι δεν παίζει ρόλο σε αυτό που λέω τώρα. Το θέμα είναι ότι σίγουρα θα πάρουν 2-3μονο άτομα στην ειδικότητα μου και λες πας για πιο σίγουρα πράγματα (που και πάλι πολύ λίγα μόρια έχω) ή το ρισκάρεις για πτυχιο

Κοίταξε αν κάνεις με το λύκειο θα σε φάνε οι ΟΒΑ στο ρελαντί μή σου πώ με σβηστή μηχανή.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Πέμ Δεκ 10, 2020 12:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Raftis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Raftis »

Είναι αυτά τα παληκαρακια η οβα θα φαν πολλές θέσεις οντως
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Pyr έγραψε:
Mark26 έγραψε:Φίλε anonymous αν δεν έχεις εσύ πιθανότητες με 800μορια που λες είναι λίγες θέσεις, τι να πω εγώ με 510 που αντε να είναι 2-3θεσεις😆

Να πήγαινες ΟΒΑ να μη κλαίγεσαι τώρα.

Κλάψε και άλλο μικρέ ΟΒΑ που υπέγραψες μια σύμβαση αορίστου χρόνου και έχεις απαίτηση να σε κάνουν μόνιμο, αλλά Μην χαίρεσαι πολύ γιατί ο θεσμός του ΟΒΑ μπάζει Κύριος Σε θέμα αξιοκρατίας, τα άλλα Αφήνω να στα εξηγήσει πιο αναλυτικά Το ΣΤΕ

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Pyr έγραψε:
Mark26 έγραψε:Να σε κάψω Γιάννη να σ αλείψω μέλι είμαστε εδώ. Από την μία ειρωνεία από την άλλη μια χαρά συζήτηση. Το αν υπηρέτησα κάπου ή όχι δεν παίζει ρόλο σε αυτό που λέω τώρα. Το θέμα είναι ότι σίγουρα θα πάρουν 2-3μονο άτομα στην ειδικότητα μου και λες πας για πιο σίγουρα πράγματα (που και πάλι πολύ λίγα μόρια έχω) ή το ρισκάρεις για πτυχιο

Κοίταξε αν κάνεις με το λύκειο θα σε φάνε οι ΟΒΑ στο ρελαντί μή σου πώ με σβηστή μηχανή.

Ναι φιλε μου τι να σου πω ολοι του ΟΒΑ φοβομαστε χαχαχα η μοναδα μου 17 οβα ειχε και ουτε ενας δεν ειχε profiecency που δινει 150

Raftis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Raftis »

Πολύ φοβάμαι θα τα υπερμοριοδοτισουν
Raftis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Raftis »

Καταδρομείς πιστεύετε αξίζει;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Κοίτα στην προκήρυξη του 2009 σ αυτά που κοιτούσα οι τελευταίοι μπήκαν με 100-130μορια, και δεν μιλάμε για 30χρονια πίσω να πεις ότι δεν σπούδαζαν και τότε, οποτε ακόμη και με 239 θα είχα ελπίδες αν είναι όπως τοτε. Απλά θα μπουν πιο πολλοί οβα.

Το πτυχίο μου θα ήθελα να αξιοποιήσω σίγουρα, και είδα πως και το 2009 σε Καλές ειδικότητες με λίγα άτομα έμπαιναν

Με 360-380 μόρια πχ οι τελευταίοι. Το θέμα είναι όμως ότι σίγουρα θα μπουν 2-3μονο στην ειδικότητα μου, και εγώ μαζεύω απλά 510μορια.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Raftis έγραψε:Καταδρομείς πιστεύετε αξίζει;

Τι εννοεις αν αξιζει;
Raftis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Raftis »

Σαν επ οπ Μισθολογικα για 2 συντηρήσεις τόσο τρεξιμο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ειδικες Δυναμεις, δεν θα παει καποιος για τις συντηρησεις. Αν δεν εχεις καψα, δεν εχεις τρελα, δεν εισαι πειθαρχημενος και προπαντων δεν εισαι τοσο αθλητικος, θα φυγει απτον πρωτο μηνα ή το πιο σιγουρο ειναι οτι αυτοι θα σε κοψουν διοτι δεν θα τραβας μαζι με την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Pyr έγραψε:

είσαι απλά άσχετος μάγκες μην διαβάζετε των μυρωδιά τον τρολ ένα ΟΒΑ με χαμηλό απολυτήριο και αγγλικά Β2 υποθετικά ΟΒΑ πεζικού με ειδικότητα ΤΦ με 12 απολυτήριο μαζεύει από μόρια τα έξης (12*12=144μορια) +100 μόρια όβα+100 προϋπηρεσία+β2 αγγλικά =394, ένας απλός στρατιώτης ΠΖ με ειδικότητα τ με 14 λύκειο Αγγλικά c2 που έχει κάνει θητεία μαζεύει τα εξής μόρια (14*12=168) +100 προϋπηρεσία + 150 αγγλικά C2 =418 μόρια συνεπώς ένας ΟΒΑ με χαμηλό απολυτήριο δεν έχει καμία ελπίδα μπροστά σε έναν απλο στρατιώτη που έχει πιο πολλά προσόντα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Δεκ 10, 2020 1:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Raftis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Raftis »

Ρε παιδιά η προιπηρεσια άνω τον 12 μηνών 250 δεν έδινε το 09?
Konstantin

Δημοσίευση από Konstantin »

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα! Να ήμαστε καλά με υγεία! Έχω τελειώσει πανεπιστήμιακη σχολή για την ακρίβεια τμήμα μουσικών σπουδών και ενδιαφέρομαι για οποιαδήποτε ειδικότητα για εποπ. Από αγγλικά έχω lower. Λογικά τους πρώτους θα τους πάρουν μέσα 2021. Πόσες πιθανότητες με αυτά τα προσόντα έχω να με πάρουν; Πότε θα αρχίσουν οι αιτήσεις; Γενικά οποίος γνωρίζει λεπτομέρειες καλοδεχουμενες! Είμαι παντελώς άσχετη με το θέμα. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Raftis έγραψε:Ρε παιδιά η προιπηρεσια άνω τον 12 μηνών 250 δεν έδινε το 09;
Ναι το αλλαξαν τωρα προυπηρεσια 6 μηνες και ανω δινει 100

Raftis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος