Εχουμε ακομα Μ60; Νομιζα τα ειχαμε αποσυρει. Ποτε υπηρετησες; Λογικα θα μετραει η προυπηρεσια σου στην ειδικοτητα για Μ48.Gianniss95 έγραψε:Καλημερα αδερφια. Εχω μια απορια, υπηρετησα ως πληρωμα αρματος (παμα) στα ΤΘ σε M60. Στο Φεκ απο οτι διαβασα ομως, ζητανε πληρωματα αρματος για leo και M48molf. Λετε να φαω ακυρο γιαυτο το λογο ή απλα ειναι λεπτομερεια χωρις λογο ανησυχιας μιας και m60 και m48 ειναι παρομοια αρματα και το 1ο ειναι ουσιαστικα εξελιξη του 2ου
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Καλημέρα παρακαλώ μια ερώτηση μαζευω 370 μόρια, και με ειδικότητα Διαβιβαστής από (ΕΔ) πάω 470 θέλω να δηλώσω ΠΖ Η πυροβολικό μπορώ με την ειδικότητα και μόνο απολυτήριο ΕΠΑΛ να δηλώσω χωρίς πτυχίο ΕΠΑΛ και να τα πάρω τα μορια;(Η συγκεκριμένη ειδικότητα λέει (α. Δίπλωμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ΙΕΚ, επιπέδου 5, «Τεχνικός Συστημάτων Τηλεπικοινωνιών
και μετάδοσης πληροφορίας» ή «Τεχνικός κινητής
τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών».
β. Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής
ειδικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης ΕΠΑ. Λ. Είτε άλλος
ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας
δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή αλλοδαπής)
και μετάδοσης πληροφορίας» ή «Τεχνικός κινητής
τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών».
β. Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Απολυτήριο Γενικού Λυκείου ή πτυχίο επαγγελματικής
(Τι εννοεί παρακαλώ απολυτήριο Γενικού και απολυτήριο ΕΠΑΛ; Εγώ προσωπικά έχω μόνο το απολυτήριο πτυχίο δεν πήρα πχ οποίος μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστω πολυ.)
(Τι εννοεί παρακαλώ απολυτήριο Γενικού και απολυτήριο ΕΠΑΛ; Εγώ προσωπικά έχω μόνο το απολυτήριο πτυχίο δεν πήρα πχ οποίος μπορεί να με βοηθήσει ευχαριστω πολυ.)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Ευχαριστω φιλε μ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Εχουμε φιλαρακι και μπολικα μαλιστα παμπαλαια αλλα σκυλια του πολεμου. Υπηρετησα απο Μαιο 19 μεχρι Φεβρουαριο 20. Σειρα 361
Καλησπέρα μάγκες, μια ερώτηση θέλω να κάνω, μέσα στις ειδικότητες υπάρχει και εκείνη του κοινωνικού λειτουργού που θέλει πτυχίο κοινωνικής εργασίας, σαν κοινωνικός λειτουργός θα τους δώσω το πτυχίο μου και θα συναγωνιστω με όσους κοινωνικούς λειτουργούς κάνανε τα χαρτιά τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Παιδια το ποσα μορια συγκεντρωνει κανεις δεν μπορει να το γνωριζει χωρις να εχει βγει η προκηρυξη να αποσαφηνιζει το τι ισχυει και τι οχι. Αυτο που διαβασατε ολοι απο το ΣτΕ πριν λιγες μερες για τα μορια δεν σημαινει οτι θα ισχυει αυτο μονο και τελος. Για να γινει πιο κατανοητο γραψανε οτι οι ΟΒΑ θα παρουν 100 μορια προφανως ενα οβα που ειναι 6 χρονια στο στρατο δεν θα παρει τα ιδια μορια με εναν που ειναι 4 μηνες ολα αυτα θα ξεκαθαρισουν σε λιγες μερες
Ευχαριστώ πολύ φιλε. Να σαι καλα!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Vanko έγραψε:Καλησπέρα μάγκες, μια ερώτηση θέλω να κάνω, μέσα στις ειδικότητες υπάρχει και εκείνη του κοινωνικού λειτουργού που θέλει πτυχίο κοινωνικής εργασίας, σαν κοινωνικός λειτουργός θα τους δώσω το πτυχίο μου και θα συναγωνιστω με όσους κοινωνικούς λειτουργούς κάνανε τα χαρτιά τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ναι vanko, με όσους κάνανε τα χαρτια τους εκεί που τα έκανες και εσυ θα ανταγωνιστείς γ αυτό θέλει προσοχή στην επιλογή ειδικότητας, γιατί απ' ότι ξέρω μια φορά επιλέγουμε ειδικότητα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
anonymous19970 έγραψε:Παιδια το ποσα μορια συγκεντρωνει κανεις δεν μπορει να το γνωριζει χωρις να εχει βγει η προκηρυξη να αποσαφηνιζει το τι ισχυει και τι οχι. Αυτο που διαβασατε ολοι απο το ΣτΕ πριν λιγες μερες για τα μορια δεν σημαινει οτι θα ισχυει αυτο μονο και τελος. Για να γινει πιο κατανοητο γραψανε οτι οι ΟΒΑ θα παρουν 100 μορια προφανως ενα οβα που ειναι 6 χρονια στο στρατο δεν θα παρει τα ιδια μορια με εναν που ειναι 4 μηνες ολα αυτα θα ξεκαθαρισουν σε λιγες μερες
Πάνω κάτω μπορείς να ξέρεις ότι ΕΔ=100 Πολύτεκνια=100 βαθμός απολυτηρίου χ12 ...
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Εγω μιλησα με την σελιδα kranos που λογικα θα την γνωριζετε ειναι μια απο τις μεγαλυτερες που ασχολουνται με στρατιωτικα θεματα στην ελλαδα. Μου ειπαν οτι τα πτυχια μετρανε σε ολες τις ειδικοτητες οποτε αυτο αλλαζει πολλα. Το μονο συμπερασμα ειναι οτι ολοι εχουν μπερδευτει αυτο εχω καταλαβει...
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Anonymous στειλε σε σκριν σοτ την συνομιλία να γελασουμε
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Γινεται να ανεβασω φωτογραφια εδω?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
anonymous19970 έγραψε:Εγω μιλησα με την σελιδα kranos που λογικα θα την γνωριζετε ειναι μια απο τις μεγαλυτερες που ασχολουνται με στρατιωτικα θεματα στην ελλαδα. Μου ειπαν οτι τα πτυχια μετρανε σε ολες τις ειδικοτητες οποτε αυτο αλλαζει πολλα. Το μονο συμπερασμα ειναι οτι ολοι εχουν μπερδευτει αυτο εχω καταλαβει...
Μετράνε λογικά Σε συγκεκριμένες ειδικότητες, που ζητάνε το εκάστοτε πτυχία. Όπως και να έχει λίγο υπομονή ότι και να πούμε όλα είναι θεωρίες. Ναι ισχύει υπάρχει ένα μπέρδεμα αλλά φταίνε και τα site που γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους... Απλά υπομονή και αισιοδοξία φιλαράκι μου.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Τοτε αυτος που στα ειπε αυτα δεν ξερει τι του γινεται ή απλουστατα. Δεν ξερει να διαβαζει !Τα πτυχια πανε καθαρα στις θεσεις που ζηταει πτυχια. Οι θεσεις που ζητανε « Απολ. Λυκειου» βαζεις μονο το απολ.+ γλωσσα + θητεια+ μορια ειδικοτητας αν ειναι ιδια.
Αν δηλωσεις εσυ το πτυχιο σου εκει, αυτοματα η δηλωση σου παει στα σκουπιδια κα χανεις την ευκαιρια να μπεις στο Στρατευμα. Μη παραπληροφορεις τα παιδια εδω και κανουν καποιο λαθος με τα χαρτια τους. Μεχρι στιγμης αυτα ειναι τα δεδομενα, εκτος αν βγει η προκυρηξη και τα αλλαξει, πραγμα απιθανο!
Αν δηλωσεις εσυ το πτυχιο σου εκει, αυτοματα η δηλωση σου παει στα σκουπιδια κα χανεις την ευκαιρια να μπεις στο Στρατευμα. Μη παραπληροφορεις τα παιδια εδω και κανουν καποιο λαθος με τα χαρτια τους. Μεχρι στιγμης αυτα ειναι τα δεδομενα, εκτος αν βγει η προκυρηξη και τα αλλαξει, πραγμα απιθανο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Δεκ 09, 2020 2:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης