Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Μπορούμε κάπου να το μάθουμε για σίγουρα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλημερα σε ολους. Εγώ στη θητεία μου ημουν ΔΒ και ειχα ειδικοτητα Χειριστης Ψηφιακών Τερματικών Συσκευων. Για τις ειδικότητες που βλεπω στο ΦΕΚ 1. Χειριστης Ασυρματων Επικοινωνιακων συστηματων και 2. Χειριστης Τερματικων Επικοινωνιακων συστηματων και δικτυων ΔΒ, τα 100 μορια της προϋπηρεσίας τα παίρνω;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Καλημερα τα μορια προυπηρεσιας τα παιρνεις αν δηλωσεις την ειδικοτητα που ειχες κανει και στη θητεια εχω τις επιφυλαξεις μου για το αν ενας με 6μηνη θητεια παιρνει τα ιδια μορια με εναν 9μηνο
Καλημέρα εμείς που είμαστε τελειόφοιτοι σε ΑΕΙ δικαιούμαστε καθόλου μόρια ή αίτηση σε συγκεκριμένες ειδικότητες ή αναγκαστικά θέλει το πτυχίο. Επίσης αν ένας μπει εποπ μετά μπορεί να κάνει την πρακτική του για να πάρει το πτυχίο ενώ είναι εποπ ή δεν γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Στην αποφαση του ΣτΕ δεν αναφερει πουθενα για τελειοφοιτους ΑΕΙ μονο για αποφοιτους αλλα κανεις δεν ξερει τι θα λεει στην προκηρυξη τωρα για την πρακτικη αν σε παρουν εποπ φιλε δυσκολο.
Κάτι είχα ακούσει για άδεια άνευ αποδοχών και έτσι μπορείς να την κάνεις, ξέρει κανείς κάπου να ρωτήσω;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Μόνο ο δυκ θα ξέρει λογικα, αν το δει θα σου απαντήσει.
Μακάρι να το δει να με πει ευχαριστώ πάντως παιδιά
- Tasosliar
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples-dynameis/koine-upourgike-apophase-ph-400-34-292616-s-4753-2016.html Αν δεις αυτό λέει για αδεια ανευ αποδοχων μόνο για σοβαρούς λόγουςVar έγραψε:Κάτι είχα ακούσει για άδεια άνευ αποδοχών και έτσι μπορείς να την κάνεις, ξέρει κανείς κάπου να ρωτήσω;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Καλημέρα var.Επειδή έχω πολλές φιλες στον στρατό που παράλληλα κάνανε δεύτερη σχολή μπορεις να τα συνδιασεις. Αυτές τελείωναν την δουλειά τους και πήγαιναν μετα στην πρακτική. Εξαρταται πάντα απο το πλαίσιο πρακτικής που θα διαλέξεις και το ποσο ελαστικό ειναι.
Ευχαριστώ πολύ ελεανα μακάρι αν τύχει κ μπω να μπορέσω να σαι καλά :)
-
- Posts in topic: 88
Τιποτα, να σαι καλα!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Καλημερα αδερφια. Εχω μια απορια, υπηρετησα ως πληρωμα αρματος (παμα) στα ΤΘ σε M60. Στο Φεκ απο οτι διαβασα ομως, ζητανε πληρωματα αρματος για leo και M48molf. Λετε να φαω ακυρο γιαυτο το λογο ή απλα ειναι λεπτομερεια χωρις λογο ανησυχιας μιας και m60 και m48 ειναι παρομοια αρματα και το 1ο ειναι ουσιαστικα εξελιξη του 2ου
Μετραει η προυπηρεσια σου.
- ArmyOfficer
- Posts in topic: 73
Παιδιά γνωρίζει κάποιος για το Μηχανικό Σ. Ξ. Είναι Καλή επιλογή να δηλώσω για εκεί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες