Μπορεί επειδή ήμασταν πολλά άτομα... Όσο για τις 2 βδομάδες και εμάς έτσι μας είπαν αλλά δεν είμαι σίγουρος... Τώρα είμαι Ρεντίνα για ΠΕΝ και καθόμαστε 3 βδομάδες αλλά η πρώτη ήταν (και καλά) εβδομάδα προσαρμογής, αν και στην ουσία κάναμε τα ίδια πράγματα με περισσότερη γυμναστική όμως και λιγότερες ασκήσεις.10κωστας50 έγραψε:Epilektos έγραψε:Στη σειρά μου (308) έγινε μεγάλο μπέρδεμα... Πολλοί που παρουσιάστηκαν Πεύκο και δήλωσαν πεζοναύτες έφυγαν για Βόλο μετά την ορκομωσία αλλά έστειλαν εκέι και πολλούς που είχαν δηλώσει να πάνε πεζικό αλλά ήταν από το Βόλο... Από την άλλη ήρθαν στο Πεύκο χωρίς να το δηλώσουν πολλά άτομα που είχαν παρουσιαστεί στο Βόλο σαν πεζοναύτες. Δε ξέρω τι ακριβώς παίζει.10κωστας50 έγραψε:Athan έγραψε:Epilektos έγραψε:Καλησπέρα! Χτές έφυγα από Πεύκο για Ρεντίνα και τα έχω όλα πολύ πρόσφατα οπότε ότι θέλετε ρωτάτε!
Καταρχάς το Πεύκο είναι το μεγαλύτερο μπου... Λο της Ελλάδας. Ίσως φταίει το ότι είμασταν 800 νέοι, αλλά η οργάνωση ήταν υπό το 0... Οι ανθυπολοχαγοί ήταν της αεροπορίας στρατού και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να φύγουν το μεσημέρι. Το φαγητό χάλια, πρόγραμμα ότι να'ναι κτλ... Γυμναστική κάναμε μόνο ΜΙΑ φορά στον 1 μήνα και αθλήματα για να διαλέξουν για Ειδ. Δυνάμεις δεν είχαμε καθόλου. Και πάλι περισσότεροι από τους μισούς έφυγαν... Και πήγαμε χτες στη Ρεντίνα χωρίς να ξέρουμε τίποτα και πάθαμε όλοι κοκομπλόκο...1 μήνα στο Πεύκο τα άρβυλα δε με χτύπησαν και στη Ρεντίνα σε 1 μέρα τα πόδια μου γέμισαν πληγές...
υπήρχε επιλογή για πεζοναυτες στο πευκο, ή παρουσιάζονται απ'ευθειας βόλο;
Φιλε απ οσο ξερω παρουσιαστηκαν κατευθειαν βολο.
Γυρω στα 400 ατομα.
Το ξερω γιατι ηρθαν στη 2ΜΑΛ 5-6 που επελεξαν απο εκει να γινουν αλεξιπτωτιστες.
Αυριο φευγουν για Τ/ΠΕΝ.
Ειναι πολυ απλο αδερφε.
Με τη σειρα σου εχουν παει ολα πισω και εχει γινει ενα μπου. Λο η κατάσταση.
Δεν ξερουν τι τους γινεται.
Ακουω πραγματα οπως πρασινο μπερε σε 2 εβδομαδες αντι για 3 και τετοια.
ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: Μαθητής
Παιδια μολις σημερα εμαθα οτι μπαινω τον Φεβρουαριο, ενω Πριν μηνες μου ειχαν πει οτι θα μπω αν οχι Αυγουστο τοτε Νοεμβρη σιγουρα. Ειμαι του 1990 εχω κλεισει τα 19 δεν εχω παρει καμια αναβολη. Μερικα ερωτηματα που εχω να κανω και οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη να μου απαντησει θα του ημουν υποχρεως, λοιπον:
1) Μπορω να μπω "εθελοντικα" (δεν ξερω αν χρησιμοποιω την σωστη λεξη) τον Νοεμβρη;
2) Εχω δηλωση στρατο ξηρας, το χω μετανιωσει, μπορω να μπω ειδικες δυναμης;(στο ΡΟΥΦ που ρωτησα μου ειπαν οτι μπορω να τ αλλαξω οταν μπω στρατο)
3) Μου εχουν πει φιλοι μου απο ε. Δ. Οτι δεν ειναι καλο να μπω απο πεζικο γτ εχει πολυ αγγαρια και εκμεταλευση (γιωτομπαλα απ το πεζικο κτλ), ισχυει;
Ευχαριστω αναμενω απαντηση!
1) Μπορω να μπω "εθελοντικα" (δεν ξερω αν χρησιμοποιω την σωστη λεξη) τον Νοεμβρη;
2) Εχω δηλωση στρατο ξηρας, το χω μετανιωσει, μπορω να μπω ειδικες δυναμης;(στο ΡΟΥΦ που ρωτησα μου ειπαν οτι μπορω να τ αλλαξω οταν μπω στρατο)
3) Μου εχουν πει φιλοι μου απο ε. Δ. Οτι δεν ειναι καλο να μπω απο πεζικο γτ εχει πολυ αγγαρια και εκμεταλευση (γιωτομπαλα απ το πεζικο κτλ), ισχυει;
Ευχαριστω αναμενω απαντηση!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 78
1) δεν ξερω νομιζω οτι ειναι πολυ αργα πλεον
2) γινετε μην ανησυχεις. πριν την ορκωμοσια σου περναει μια επιτροπη απο ειδικες δυναμεις και ζηταει ατομα. τα αθληματα ειναι γ-ε-λ-ο-ι-α.20 καμψεισ-5ελξεις και 1 μιλι σε χρονο κατω των 5 λεπτων
3) απλα στις ειδικες δυναμεις δεν υπαρχουνε γιωταδες οποτε τα κανεις ολα και δεν λες οχι
2) γινετε μην ανησυχεις. πριν την ορκωμοσια σου περναει μια επιτροπη απο ειδικες δυναμεις και ζηταει ατομα. τα αθληματα ειναι γ-ε-λ-ο-ι-α.20 καμψεισ-5ελξεις και 1 μιλι σε χρονο κατω των 5 λεπτων
3) απλα στις ειδικες δυναμεις δεν υπαρχουνε γιωταδες οποτε τα κανεις ολα και δεν λες οχι

Καλησπερα. Παρουσιαζομαι στις 12 νοεμβριου. Ξερετε ποτε ειναι η ορκομωσια;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
ΓΜΑΚ έγραψε:1) δεν ξερω νομιζω οτι ειναι πολυ αργα πλεον
2) γινετε μην ανησυχεις. Πριν την ορκωμοσια σου περναει μια επιτροπη απο ειδικες δυναμεις και ζηταει ατομα. Τα αθληματα ειναι γ-ε-λ-ο-ι-α.20 καμψεισ-5ελξεις και 1 μιλι σε χρονο κατω των 5 λεπτων
Περισσοτεροι γιωτάδες υπαρχουν στις ΕΔ.
(Που λεει ο λόγος)
Ειναι παρα πολλοι παντως.
Δυστυχως...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Γιωτάδες εννοώ με προβλήματα υγείας κώστα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
AIAE έγραψε:Γιωτάδες εννοώ με προβλήματα υγείας κώστα.
Ακομα και απο αυτο υπαρχουν πολλοι...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Ρε συ κωστα τι παιζει για την Δ ΕΣΣΟ Ρε φιλε; Περιμενετε πολυ κοσμο?
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Ρε συ κωστα τι παιζει για την Δ ΕΣΣΟ Ρε φιλε; Περιμενετε πολυ κοσμο;
Φιλε γίωργο δεν ξερω τι παιζει ακριβως γιατι δεν ειμαι και στο ΚΕΕΔ.
Την προηγουμενη φορα ημουν λογο ΛΥΒ και γνώριζα.
Απ οτι εχω ακουσει θα ειναι αρκετα μεγαλη σειρα και η Δ και ο λογος ειναι πολυ προφανης, λογο του 9μηνου κοβουν ολοι τις αναβολες για να << Προλαβουν>> ...
Εκτιμω και εχω πληροφορηθει οτι θα ειναι οπως και η 09 Γ σε ατομα.
-
δηλαδη μας βλεπω εκτος παλι...10κωστας50 έγραψε:ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Ρε συ κωστα τι παιζει για την Δ ΕΣΣΟ Ρε φιλε; Περιμενετε πολυ κοσμο;
Φιλε γίωργο δεν ξερω τι παιζει ακριβως γιατι δεν ειμαι και στο ΚΕΕΔ.
Την προηγουμενη φορα ημουν λογο ΛΥΒ και γνώριζα.
Απ οτι εχω ακουσει θα ειναι αρκετα μεγαλη σειρα και η Δ και ο λογος ειναι πολυ προφανης, λογο του 9μηνου κοβουν ολοι τις αναβολες για να << Προλαβουν>> ...
Εκτιμω και εχω πληροφορηθει οτι θα ειναι οπως και η 09 Γ σε ατομα.
Γεια σου φιλε και εγω το ιδιο εκανα, τελικα με καλεσαν κανονικα στο πευκο, θα τα πουμε εκει τοτε 

-
Παιδια εσεις που μπαινετε τωρα ειχατε αναβολη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες