Ειμαι αποφοιτος μηχανικος απο το εμπ, και ταυτοχρονα κατεχω μεταπτυχιακο τιτλο οπως και πτυχια σε ξενες γλωσσες.
1. θα εχω διαφορετικη αντιμετωπιση στο στρατο απο τους ανωτερους μιας και ειμαι πτυχιουχος ; δηλαδη καθαρισμος τουαλετας, βρισιδι προς το προσωπο μου απο ανωτερους, κτλ
2. υπαρχει περιπτωση να καταταγω σε τμημα οπου θα ειμαι πιο χαλαρα ή με καλυτερης ποιοτητας ανθρωπους ;
3. λενε οτι στο στρατο οσο λιγοτερα πεις οτι ξερεις, τοσο λιγοτερες δουλειες θα σου αναθετουν. ομως προτιμοτερο δεν ειναι να δουλευεις απο το να σαχλαμαριζεις με τα αμφιβολου ποιοτητος ατομα που εκει θα συναντησεις ;
4. εχω μεταλλια στο kick boxing (ασημενια, χαλκινο) απο διαφορα τουρνουα σε πανελληνιο επιπεδο. οχι κατι φημισμενο δηλαδη. καλυτερα να το αποκρυψω για να μην μου πουλησει μαγκια καποιος ανωτερος για ξυλο ;(οσα λιγοτερα λες, τοσο καλυτερα δλδ ;)
Μεταπτυχιακός μηχανικός στο στρατό
1. Εάν δεν δώσεις δικαιώματα δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμη και αν τελείωσες το δημοτικό. Άλλωστε δεν θα σου ζητήσει κανείς το βιογραφικό ούτε κοινοποιούνται οι γραμματικές γνώσεις στην αναφορά τάγματος.
2. Η επιλογή θαλάμου είναι εντελώς τυχαία. Εάν ωστόσο καταταγείς (για παράδειγμα) στο μηχανικό, θα είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από ότι το απλό πεζικό (από πλευράς γραμματικών γνώσεων και πάλι). Ωστόσο ο λόχος, τάγμα και διμοιρία που θα ανήκεις δεν σχετίζονται με τα πτυχία.
3. Αυτό ισχύει αν πεις ότι ξέρεις να βάφεις τοίχους ή να στοκάρεις παράθυρα. Έτσι πολλές φορές χώνονται φαντάροι για συντήρηση εγκαταστάσεων αντί να κοιμούνται στον ελεύθερο χρόνο τους. Βέβαια οι αγγαρίες αυτές συνοδεύονται και από τιμητικές άδειες.
Ως μηχανικός στο Τεχνικό για παράδειγμα, εάν ξέρεις πολλά πράγματα μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Μπορεί και όχι. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων.
4. Ούτε να αποκρύψεις ούτε να διαφημίσεις. Εάν το φέρει η συζήτηση με συναδέλφους ανάφερέ το. Αν όχι, μην το κάνεις. Δεν σου πουλά κανένας αξιωματικός μαγκιά για τέτοιο λόγο.
2. Η επιλογή θαλάμου είναι εντελώς τυχαία. Εάν ωστόσο καταταγείς (για παράδειγμα) στο μηχανικό, θα είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από ότι το απλό πεζικό (από πλευράς γραμματικών γνώσεων και πάλι). Ωστόσο ο λόχος, τάγμα και διμοιρία που θα ανήκεις δεν σχετίζονται με τα πτυχία.
3. Αυτό ισχύει αν πεις ότι ξέρεις να βάφεις τοίχους ή να στοκάρεις παράθυρα. Έτσι πολλές φορές χώνονται φαντάροι για συντήρηση εγκαταστάσεων αντί να κοιμούνται στον ελεύθερο χρόνο τους. Βέβαια οι αγγαρίες αυτές συνοδεύονται και από τιμητικές άδειες.
Ως μηχανικός στο Τεχνικό για παράδειγμα, εάν ξέρεις πολλά πράγματα μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Μπορεί και όχι. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων.
4. Ούτε να αποκρύψεις ούτε να διαφημίσεις. Εάν το φέρει η συζήτηση με συναδέλφους ανάφερέ το. Αν όχι, μην το κάνεις. Δεν σου πουλά κανένας αξιωματικός μαγκιά για τέτοιο λόγο.
1. ΟΧΙ 2. Πολύ δύσκολο (εκτός αν βάλεις βύσμα)
Τώρα για τα 3 κ 4 δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω. Πάντως μου την σπάνε άτομα που επειδή έχουν κάποιες σπουδες θέλουν κ διαφορετική αντιμετώπιση. Κ εγώ μπήκα στρατό είχα πτυχίο πανεπιστημίου και δεν έκανα, ούτε επιδίωξα να κάνω κάτι διαφορετικό απ'ότι προβλεπόταν για μένα. Το 1 μόνο για δόκιμος.
Τώρα για τα 3 κ 4 δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω. Πάντως μου την σπάνε άτομα που επειδή έχουν κάποιες σπουδες θέλουν κ διαφορετική αντιμετώπιση. Κ εγώ μπήκα στρατό είχα πτυχίο πανεπιστημίου και δεν έκανα, ούτε επιδίωξα να κάνω κάτι διαφορετικό απ'ότι προβλεπόταν για μένα. Το 1 μόνο για δόκιμος.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
1. Τουαλέτες θα καθαρίσεις όπως όλοι μας. το ίδιο και ισχύει και για καθαριότητες στο θάλαμο, σκοπιές, μαγειρεία, σκουπίδια κλπ κλπ Όσο για το βρισίδι, άμα πέσεις σε κάποιο τρόμπα δεν θα το γλυτώσεις. Αν θες να σου φέρονται σωστά θα κάνεις την υπηρεσία σου, θα κάνεις την αγγαρεία σου ώστε να μην δίνεις δικαιώματα. 2. Μπα. Αν δεν έχεις βύσμα θα πας όπου τύχει.
3. Είναι στον άνθρωπο. Αν γεννήθηκε κοπρίτης, κοπρίτης θα ειναι και στο στρατό. Αν γεννήθηκε μλκ (δηλ. δουλευταράς) θα του βγει και στο στρατό.
Λόγω των σπουδών μπορεί να σου κάτσει κάτι. Το γραφείο δεν είναι απαραίτητα καλό. Προσωπικά, επιδίωξα να το αποφύγω. Αν γίνεις σιτιστής/αποθηκάριος πρόσεχε τις παραλαβές και χρεώσεις υλικού να μην βρεθείς χρεωμένος.
Για τα περί kick boxing η μαγκιά μπορεί να προκύψει και από παλιό.
3. Είναι στον άνθρωπο. Αν γεννήθηκε κοπρίτης, κοπρίτης θα ειναι και στο στρατό. Αν γεννήθηκε μλκ (δηλ. δουλευταράς) θα του βγει και στο στρατό.
Λόγω των σπουδών μπορεί να σου κάτσει κάτι. Το γραφείο δεν είναι απαραίτητα καλό. Προσωπικά, επιδίωξα να το αποφύγω. Αν γίνεις σιτιστής/αποθηκάριος πρόσεχε τις παραλαβές και χρεώσεις υλικού να μην βρεθείς χρεωμένος.
Για τα περί kick boxing η μαγκιά μπορεί να προκύψει και από παλιό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης