Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

TimosSp έγραψε:Εν τέλει το πιο δίκαιο πλάνο, απ' ότι φαίνεται θα είναι για εμάς τους μουσικούς

(δίκαιο στην ιδανική περίπτωση μη ύπαρξης

βύσματος πάντα). Ναι μόρια σαφώς, εννοείται

τίτλος ωδείου και αγωνίσματα, ΑΛΛΑ και ακρόαση!

Ξέρεις μάγκα/μάγκισα μουσική; Παίξε να σε δούμε

Ε ναί αν έχει κάποιος δίπλωμα τρομπέτας θα πρέπει να τον ακούσει ο ΕΜΘ.

Ελα ρε παιδιά να σοβαρευτούμε ...

Με αυτή τη λογική θα πρέπει κάθε δίπλωμα / πτυχίο κτλπ να εξετάζεται με την παρουσία επιτροπής για το πόσο αξίζει το ΧΑΡΤΙ που έχει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Δευ Δεκ 07, 2020 10:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Original21 »

M.A.R.C.H. έγραψε:
Pyr έγραψε:
Nikos1994 έγραψε:Pyr μάλλον δεν κατάλαβες την ειρωνεία μου... Φαντάροι είναι οι ΟΒΑ με μισθό, επίσης ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος ότι είναι διαφορετικοί θεσμοί και εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες!100 μόρια παρά πολλά είναι + ότι περνούν 250 προϋπηρεσία, μήπως να τους βάλουμε και σε θέσεις που θέλουν πτυχία ΑΕΙ; Μήπως να τους δώσουμε και κάνα πτυχίο αγγλικών να έχουνε; Να υπάρχει μοριοδότηση και σε αυτούς αλλά να το ισορροπήσουν και με τους υπόλοιπους, να είναι δίκαιο για όλους, το να δώσεις 500 μόρια στους ΟΒΑ είναι το απόλυτο *****, σε λίγο θα πουν να πάμε πρώτα κάνα 5-6 ΟΒΑ για να μπούμε ΕΠΟΠ! Ο υπουργός είπε θα μπούνε οι καλύτεροι και οι πιο ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ (Αναφέροντας σε πτυχία, ξένες γλώσσες, μεγαλύτερα απολυτήρια) Ας λήξει το θέμα εδώ, αν είναι να μιλάτε συνέχεια για ΟΒΑ κάντε μια ομαδική όλοι εσείς οι ΟΒΑ, και γκρινιαξτε μεταξύ σας!

Τέλος πάντων ακόμα και έτσι οι περισσότερες θέσεις θα ειναι απο ΟΒΑ, ειδικά τα παιδιά που έχουν ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ και ειναι και ΟΒΑ είναι σίγουρα μέσα απο τώρα.

Εμένα η άποψη μου ηταν αυτή χωρίς να θίγω κανέναν και λέγοντας μονο ενα πράγμα...

Αν επέλεγα ανάμεσα απο φοιτητή/πτυχιούχο ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ ... Και ΟΒΑ

θα επέλεγα ΟΒΑ πόσο μάλλον δε ΟΒΑ με ιεκ ή τει ή ΑΕΙ...

Αυτό ειπα και μην παρερμηνεύεται κ λέτε οτι νανε...

ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

Τι να κανουμε τωρα ρε αδερφε που θα επελεγες τον ΟΒΑ; Η κυβέρνηση εθεσε αλλα κρητηρια οχι τωρα και απο προηγουμενες προκηρυξεις ισχύουν τα ιδια μορια. Τωρα Οσο για τον οβα εχει 100+250+100 αν ειναι ΕΔ δες τα λες λιγα...

Σωστός φίλε εγώ δεν είμαι ΟΒΑ ουτε έχω ΑΕΙ/ΤΕΙ μόνο ΙΕΚ=350 ΕΠΑΛ=15, πτυχιο ΤΕΕ, ΔΕΑ (ΤΘ) =250 και 70 θητεία! Η ΟΒΑ ξέρανε που πανε, όποτε μην παραπονιούνται!

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

DYK το πτυχίο επας ΟΑΕΔ χ12 ασχετα απ' την ειδικότητα αντί απολυτηρίου ή με συνάφεια;
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Λευτέρη μου συμφωνω με τους οβα οτι πρέπει να εχουν κάτι παραπάνω, ΑΛΛΑ δεν δέχομαι ειρωνίες και χαρακτηρισμούς, δεν δέχομαι να διαχωρίζονται οι άνθρωποι απο το τι σπουδαζουν και τι έχουν κανει στην ζωή τους ωστε να μπουν στο στρατό και αν το αξίζουν. Κάλιστα οπως υπάρχουν κακοί πολίτες που θέλουν να μπουν εποπ, υπάρχουν και οβα. Ο κύριος pyr λοιπον και ο καθε pyr, θα πρέπει να σέβεται γιατι χανει το δίκιο του και εμεις δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε 10 σελιδες σε 1 ωρα για τους οβα και το αν αξίζουν να μπουν. Καθε φορα κάποιος θα ξεκινήσει το συγκεκριμένο θεμα που εχει κουράσει. Δηλαδή να κάτσω να κλεισω το φόρουμ και να σταματήσω να ενημερωνομαι και να συζηταω; Δηλαδή καπου στοπ ρε φιλε

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Γιωργο,

Σαφως και δεν ειναι σωστο να μειωνουμε τους αλλους, ανεξαρτητως σπουδων ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο.
Απλα εχει παραγινει το κακο απο καποιους που γραφουν καθε φορα σε καποιον ΟΒΑ " ηξερες τι εκανες, ηξερες τη συμβαση " κτλπ.

Σαφως και ηξεραν αλλα μη ξεχναμε η αναγκη σε κανει να αποδεχτεις καταστασεις που ισως να μη της αποδεχωσουν και ποτε. Και οι εποχικοι ΠΣ γι αυτο πανε εποχικοι, με την ελπιδα. Οι ΣΦ και αυτοι πανε με συμβαση και την ελπιδα. Με λιγα λογια η αναγκη σε κανει.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εχει παραγινει και το κακό απο τους οβα. Εκτος του navy δεν εχω γνωρίσει κάποιον που να μην έχει κομπλεξ και να νομίζει οτι ειναι ανώτερος. Δηλαδή ενας σοβαρός άνθρωπος το πρώτο πράγμα που θα κάνει ειναι να πει ''γιατί να μπουν οι γυαλακιδες;'' Ας παει να το πει αυτο σε ενα πανεπιστήμιο απ εξω να δεις τους γυαλακιδες. Ελα τώρα. Στο κατω κατω κάποιος πρέπει να κανει την αρχή και να μην απαντάει ουτε στον εναν ουτε στον άλλον. Αλλιώς να διωχνονται, εχει κούραση το θέμα οβα και τα πτυχία

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Lefteri μου όμως και άλλοι έχουν ανάγκη αλλά θέλουν και να σπουδάσουν. Δεν έχουν βοήθεια από παντού, δουλεύουν για 3 και 60 και σπουδάζουν κιόλας. Είναι κρίμα να τους τσουβάλιαζουμε όλους. Όπως είπαμε υπάρχουν ικανοί αλλά και ανίκανοι πολίτες και οβα.

Ωστόσο και ο υπουργός το τονισε ότι ήξεραν ότι είναι με σύμβαση. Δηλαδή δεν το λέμε μόνο εμείς εδώ. Συν ότι φαίνεται πολύ το άγχος τους για τα μόρια που έχουν γιατί στέλνουν όλο επιστολές, αλλα κατά τα άλλα όλοι εδώ γράφουν ότι όλοι οι οβα θα μπουν πρώτα. Αφού υποτίθεται έχουν τόσα μόρια τι σκάνε; !

Απλά ισχύει αυτό που είπε ο διασωστης; Ότι οκ παίρνουν 100μορια ως ΟΒΑ αλλά από 250 προϋπηρεσίας τα πήγαν και αυτά στα 100;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ενταξει, πιστευω αυτο με τους γυαλακιδες το ειπε πανω στην αγανακτηση και τα νευρα του και λογικο, τον πεταει εξω το Κρατος.

Απλα μερικοι εχουν και εριστικο τροπο απεναντι του απτην αρχη που ειχε γραψει και του ειχα απαντησει κι εγω αν θυμασαι. Δεν χρειαζονται στρατοπεδα ρε παιδες.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Lefteri μου όμως και άλλοι έχουν ανάγκη αλλά θέλουν και να σπουδάσουν. Δεν έχουν βοήθεια από παντού, δουλεύουν για 3 και 60 και σπουδάζουν κιόλας. Είναι κρίμα να τους τσουβάλιαζουμε όλους. Όπως είπαμε υπάρχουν ικανοί αλλά και ανίκανοι πολίτες και οβα.

Ωστόσο και ο υπουργός το τονισε ότι ήξεραν ότι είναι με σύμβαση. Δηλαδή δεν το λέμε μόνο εμείς εδώ. Συν ότι φαίνεται πολύ το άγχος τους για τα μόρια που έχουν γιατί στέλνουν όλο επιστολές, αλλα κατά τα άλλα όλοι εδώ γράφουν ότι όλοι οι οβα θα μπουν πρώτα. Αφού υποτίθεται έχουν τόσα μόρια τι σκάνε;

Απλά ισχύει αυτό που είπε ο διασωστης; Ότι οκ παίρνουν 100μορια ως ΟΒΑ αλλά από 250 προϋπηρεσίας τα πήγαν και αυτά στα 100;

αυτό δε αφορά τους ΟΒΑ μονο αφορά κ όλους τους υποψήφιους που έχουν κάνει θητεία ή έχουν προυπηρεσία απεξω ...

Αρα δεν έχει κάποια χασούρα ο ΟΒΑ ουσιαστικά σαν ΟΒΑ ουσιαστικά ειναι το ίδιο φίλε μου... Αντι για 250 100 ολοι... Στο θέμα προυπηρεσιά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Δευ Δεκ 07, 2020 11:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gazkgk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Gazkgk »

Παιδια μια ερωτηση να κανω. Εμαθα πως το Γεωγραφικο θα παρει 6 ατομα σε αυτη την προκήρυξη. Γενικα εαν δεν επιλεγει καποιος σαν σωμα Γεωγραφικο, παιζει καμία πιθανοτητα να υπηρετηδει εκει κι ας ειναι αλλου σωματος;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Γραφουν εδω διοτι στους ΟΒΑ το θεμα ειναι νεκρο και υπαρχει σχετικη ομαδικη στο Φεισμπουκ απτους ΟΒΑ εδω και 1,5 χρονο και πολλα παιδια δεν το γνωριζουν οποτε γραφουν εδω που υπαρχει κινηση.

Καταλαβαινω και κατανοω αυτα που μου λες και εχεις δικιο αλλα, αλλο τοσο εχουν κι αυτοι. Ειναι πολυ περιεργη η κατασταση αυτη τη στιγμη κι αν τους κοψουν και τα 250 ή τι ειπε ο Διασωστης τοτε ενταξει θα ειναι κοροιδια προς το προσωπο τους απτον Υπουργο.
Οπως λεω απο παλια και πως ειπα και στις αρχες σε αυτο το νημα, μη τα βαζουμε με τα παιδια που ειναι ΟΒΑ αλλα με τον θεσμο τους.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρεψε να διαφωνησω σε αυτό Λευτέρη μαζι σου γιατί ο συγκεκριμένος το κάνει συνεχώς οπότε σίγουρα δεν ηταν ατυχές το περιστατικό. Οπως και να χει, προσπαθήστε ρε παιδιά να μην λετε τα ιδια και τα ιδια για τους οβα και τσακωνεστε, γεμίζετε το φορουμ και είναι κουραστικό ρε σεις. Ωρες ωρες αναρωτιέμαι αν βγηκε το φεκ και δεν πηρα χαμπαρι.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Gazkgk έγραψε:Παιδια μια ερωτηση να κανω. Εμαθα πως το Γεωγραφικο θα παρει 6 ατομα σε αυτη την προκήρυξη. Γενικα εαν δεν επιλεγει καποιος σαν σωμα Γεωγραφικο, παιζει καμία πιθανοτητα να υπηρετηδει εκει κι ας ειναι αλλου σωματος;

Οχι. Μόνο με διαταγή για μετάταξη

Έμαθες σε άλλα όπλα/σώματα θέσεις;

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

George_Trls έγραψε:Λευτέρη μου συμφωνω με τους οβα οτι πρέπει να εχουν κάτι παραπάνω, ΑΛΛΑ δεν δέχομαι ειρωνίες και χαρακτηρισμούς, δεν δέχομαι να διαχωρίζονται οι άνθρωποι απο το τι σπουδαζουν και τι έχουν κανει στην ζωή τους ωστε να μπουν στο στρατό και αν το αξίζουν. Κάλιστα οπως υπάρχουν κακοί πολίτες που θέλουν να μπουν εποπ, υπάρχουν και οβα.Ο κύριος pyr λοιπον και ο καθε pyr, θα πρέπει να σέβεται γιατι χανει το δίκιο του και εμεις δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε 10 σελιδες σε 1 ωρα για τους οβα και το αν αξίζουν να μπουν. Καθε φορα κάποιος θα ξεκινήσει το συγκεκριμένο θεμα που εχει κουράσει. Δηλαδή να κάτσω να κλεισω το φόρουμ και να σταματήσω να ενημερωνομαι και να συζηταω; Δηλαδή καπου στοπ ρε φιλε

Πάνω σε αυτά που λέτε εσείς απαντάω δεν άνοιξα καμία κουβέντα για ΟΒΑ εγώ εξ αρχής πρώτων.

Δεύτερων που έχεις κάνει θητεία εσύ που αξίζεις περισσότερο απο εναν ΟΒΑ να μπείς για ν έχουμε καλό ρώτημα;

Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Original21 »

Συγνώμη αλλά νευριασα λίγο, για συγνώμη ρε παιδια τι τον περάσαμε τον στρατό, ίδρυμα για ανημπορους και πεινασμένους, αχ τα παιδια θα μείνουν στην ανεργία κλπ; Δουλειές υπάρχουν έξω, όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια λένε! Προσωπικά εγώ ήμουν άνεργος 6 μήνες αλλά γουσταρα να μην δουλευω αυτό το διάστημα, μέσα σε μια βδομάδα βρήκα δουλειά!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες