Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Γεια σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά την προκήρυξη των ΕΠ. ΟΠ!Η τριτεκνια, γάμος και δίπλωμα ΙΧ μετράνε; Ευχαριστω
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Τιποτα απο τα 3 συμφωνα με την τοτε προκυρηξηDoriitos έγραψε:Γεια σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά την προκήρυξη των ΕΠ. ΟΠ!Η τριτεκνια, γάμος και δίπλωμα ΙΧ μετράνε; Ευχαριστω
Στους ΟΒΑ νομίζω μετρούσε η τριτεκνια!(στη τελευταία προκήρυξη αν δε κάνω λάθος)
Doriitos έγραψε:Στους ΟΒΑ νομίζω μετρούσε η τριτεκνια!(στη τελευταία προκήρυξη αν δε κάνω λάθος)
στους εποπ παντως δεν ειχε τετοια... Δυστηχως
Ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας! Καλο βράδυ!
Καλησπέρα Γίνεται από την προκήρυξη ή γενικότερα απο ΕΠΟΠ να περάσεις Μετα την βασική εκπαίδευση εννοείται στην αερομεταφερομενη ταξιαρχία... Και συγκεκριμένα ΕΠΚΕΑΑΠ... Ηταν επιθυμία από μικρή ηλικία...
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Crab_GR έγραψε:Καλησπέρα Γίνεται από την προκήρυξη ή γενικότερα απο ΕΠΟΠ να περάσεις Μετα την βασική εκπαίδευση εννοείται στην αερομεταφερομενη ταξιαρχία... Και συγκεκριμένα ΕΠΚΕΑΑΠ... Ηταν επιθυμία από μικρή ηλικία...
Ευχαριστώ!
ναι μια χαρα μπορεις!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Ναι κανονικά, οσοι πανε 71η έχει και άλλα σχολεία, οχι μόνο αυτό.(Α/Μ επιχειρήσεων, πύργος,close protection)
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Αερομεταφερόμενη τι ακριβως κανουν; Αεραποβασεις με ελικόπτεραελικοπτςεα,fast rope κλπ;
Εχω γνωστο εκει. Πολυ καλη επιλογη απο οσα ακουω.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Ναι, όποιος περάσει ΠΖ αξίζει να πάει εκεί. Είναι ταξιαρχία πας από οποιαδήποτε όπλο /σώμα, αλλά κυρίως ΠΖ, έχει 3 τάγματα.
Ελαφρύ πεζικό ταχείας επέμβασης, εξοπλισμός ΕΔ, πολλές ασκήσεις, βολές κάθε βδομάδα και σχολεία που μόνο εκεί βγάζεις σαν πεζικαριος.
Ελαφρύ πεζικό ταχείας επέμβασης, εξοπλισμός ΕΔ, πολλές ασκήσεις, βολές κάθε βδομάδα και σχολεία που μόνο εκεί βγάζεις σαν πεζικαριος.
Για εμένα παιδιά μακάρι να μπουν όλοι οι ΟΒΑ πρώτα και μετά οι υπόλοιποι διότι έχουν φτιάξει το μέλλον τους μέσα από αυτή την δουλειά και έχουν αποκτήσει εμπειρία. Οι υπόλοιποι τρύπα ψάχνουμε να μπούμε να σωθούμε από την ανεργία κακά τα ψέματα
Δεν ισχυει για ολους αυτο που λες καποιοι το θελουμε οντως αυτο γιατι αγαπαμε το λειτουργημα που κανουν οι στρατιωτικοι κ θελουμε ν προστατεψουμε οτι μας μεγαλωσε απλα ατυχησαμε στο να ενταχθουμε διαφορετικα <3
NΑ μπουν όσοι αξίζουν και όσοι έχουν τα μόρια. Δεν μπαίνουμε μόνο απλά για μόνιμο μισθό, μπαίνουμε γιατί το θέλουμε. Όπως δεν αξίζουν όλοι οι οβα. Ξέρεις πόσοι πέρασαν και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους αλλά τους περνούσαν γιατί δεν είχαν ζήτηση οι οβα, αλλά πόσα παλικάρια εδώ είναι ικανά;
Συν ότι αν κάποιοι κοιτουσαν τον μισθό ήταν οι οβα, που με το ζορυ τελείωσαν το σχολείο και όσοι ξέρω μόνο πρόβατα αν εβοσκαν (μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάτι με τους βοσκους) . Βέβαια υπάρχουν και πολύ καλά στελέχη οβα που είναι πολύ ικανοί Μην παρεξηγηθώ. Όπως προείπα οποίος έχει τα μόρια ας μπει.
Συν ότι αν κάποιοι κοιτουσαν τον μισθό ήταν οι οβα, που με το ζορυ τελείωσαν το σχολείο και όσοι ξέρω μόνο πρόβατα αν εβοσκαν (μην παρεξηγηθώ δεν έχω κάτι με τους βοσκους) . Βέβαια υπάρχουν και πολύ καλά στελέχη οβα που είναι πολύ ικανοί Μην παρεξηγηθώ. Όπως προείπα οποίος έχει τα μόρια ας μπει.
Άλλο όβα και άλλο ΕΠΟΠ ξεχωριστές υπηρεσίες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες