Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ριξε μια ματιά στο φόρουμ, θα σε βοηθήσει πολυ στο θέμα στρατού. Ο, τι χρειαστείς για ΕΠΟΠ εδω είμαστε
Ωραία σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
EroDraven έγραψε:Ωραία σας ευχαριστώ η αλήθεια είναι πως για αρχή θα βγάλω το δίπλωμα αυτοκινήτου γιατί ήμουν στα πρόθυρα αλλα λόγω του lockdown ακυρώθηκαν. Τέλος πάντων. Κάτι τελευταίο. Για τους ειδικούς φρουρούς χρειάζεται να κάτσω ως μόνιμος στις ειδικές δυνάμεις ή απλά να κάνω την θητεία μου; Και όσον αφορά για τους ΥΕΑ, μπορείτε να το εξηγήσετε λίγο παραπάνω; Δηλαδή όταν έρθει η ώρα να παρουσιαστώ, θα δηλώσω ότι θέλω να καταταγώ στους ΥΕΑ ή μόλις τελειώσω την θητεία μου θα το δηλώσω. Συγγνώμη που σας ζαλίζω τέτοια ώρα!
Δεν καθεσαι μονιμος στις Ε. Δ, πας κανεις τη θητεια σου 9 μηνες ή παραπανω αν πας ΥΕΑ και τελος.
Παρακατω ειναι ο συνδεσμος με το νημα των ΔΕΑ, διαβασε και θα καταλαβεις πολλα πραγματα.
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF_topic70_page1.html
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Πόσοι. Οβα υπάρχουν λέτε περίπου στον σξ αυτή τιν στιγμή; Αν είναι πάνω από 1000ατομα δύσκολα τα πραγματα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Εγώ έχω να πω οτι και αυτή τη προκήρυξη που πάνε να βγάλουνε είναι ότι να ναι,1000 μέσα στην οποία μπορούν να δηλώσουν κ οβα...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Γύρω στους 2500 σε όλους τους κλάδους. Ναυτικο ελάχιστοι κάτω από 200, οι περισσότεροι είναι στις ΕΔ. Εννοείται θα μπορούσαν να δηλώσουν, είναι σαν να βγαίνει προκήρυξη για μόνιμους στον δήμο και αυτός που είναι σύμβαση με 8μηνο να μην μπορεί. Δεν γίνεται
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Nikos1994 έγραψε:D.Y.K έγραψε:Ναι είμαι σίγουρος.Η πηγή μου είναι το ΣτΕ.
Γι'αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι το αν θα τα πάρουν ΌΛΟΙ τα μόριά τους με βάση το τι θα ζητάει η κάθε ειδικότητα ή αν θα τα δώσει σε συγκεκριμένα πτυχία λόγω συναφούς ειδίκευσης.
Ενδέχεται δηλαδή να μην ισχύσει το "τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου" του 2009 όπου εκεί έπαιρναν μόρια όλοι ποτ πουρί.
Κάτι άλλο δε γνωρίζω.
Μη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια.
Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε και επίσημα.
Καλημέρα είμαι καινούργιος στο φόρουμ, σόρρυ κύριε DYK που ξανά αναφέρω τους σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ, αλλά πιαστηκα σε μια πρόταση και με τυραννάει λίγο, λέτε ότι η " πηγή σας είναι το ΣτΕ" δλδ; Υπάρχει κάποια αναφορά που να το λέει ξεκάθαρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ναι όντως και εμένα λίγο με τυραννάει όπως λες 🤔🤔🤔
- ArmyOfficer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Παιδιά καλησπέρα εγώ θα δηλώσω και στα 3 σώματα αλλά περισσότερο δίνω βάση στο Π. Ν. Γιατί εκεί είναι η ειδικότητα του πτυχίου του ΤΕΙ που έχω... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση Πιστεύετε ότι τα μόρια που έχω είναι καλά σε θέσεις με απολυτήριο λυκείου στον Στρατό ξηράς;
Απολυτήριο Λυκείου 180 μόρια (15,2)
6μηνη θητεία 100 μόρια
Πολύτεκνος 100 μόρια
Αγγλικά 50 μορια (lower)
Απολυτήριο Λυκείου 180 μόρια (15,2)
6μηνη θητεία 100 μόρια
Πολύτεκνος 100 μόρια
Αγγλικά 50 μορια (lower)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Το 6μηνη θητεία 100 μόρια πώς προκύπτει;5 δεν παίρνει ο καθε ενας μήνας;
Panos1995 Ναι ας περιμένουμε να μπει ο DYK, αν θέλει φυσικά να απαντήσει στο ερώτημα μας, φαίνεται "ψαγμενος" οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς!
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 43
Υπάρχει περίπτωση οι ΟΒΑ να μονιμοποιηθουν μετά τα 6 χρόνια; Διότι αν γίνεται κατι τέτοιο, τοτε πολλοι θα κάνουν και για ΟΒΑ τα χαρτιά τους...
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπανω ας το αναφέρει...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
όχι δεν μονιμοποιουντε. Απλά μπενουν σίγουρα σε προκυρηξη επ οπ αν. Το επιθυμουνkonna έγραψε:Υπάρχει περίπτωση οι ΟΒΑ να μονιμοποιηθουν μετά τα 6 χρόνια;Διότι αν γίνεται κατι τέτοιο, τοτε πολλοι θα κάνουν και για ΟΒΑ τα χαρτιά τους...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
konna έγραψε:Υπάρχει περίπτωση οι ΟΒΑ να μονιμοποιηθουν μετά τα 6 χρόνια;Διότι αν γίνεται κατι τέτοιο, τοτε πολλοι θα κάνουν και για ΟΒΑ τα χαρτιά τους...
Μονο με πιθανη προκηρυξη ΕΠΟΠ, μπορουν να κανουν τα χαρτια τους και αν περασουν να γινουν μονιμοι.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Μπαινουν σίγουρα σε προκήρυξη ΕΠΟΠ... Μμμμμ ναι
Panos 1995 έγραψε:Nikos1994 έγραψε:D.Y.K έγραψε:Ναι είμαι σίγουρος.Η πηγή μου είναι το ΣτΕ.
Γι'αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι το αν θα τα πάρουν ΌΛΟΙ τα μόριά τους με βάση το τι θα ζητάει η κάθε ειδικότητα ή αν θα τα δώσει σε συγκεκριμένα πτυχία λόγω συναφούς ειδίκευσης.
Ενδέχεται δηλαδή να μην ισχύσει το "τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου" του 2009 όπου εκεί έπαιρναν μόρια όλοι ποτ πουρί.
Κάτι άλλο δε γνωρίζω.
Μη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια.
Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε και επίσημα.
Καλημέρα είμαι καινούργιος στο φόρουμ, σόρρυ κύριε DYK που ξανά αναφέρω τους σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ, αλλά πιαστηκα σε μια πρόταση και με τυραννάει λίγο, λέτε ότι η " πηγή σας είναι το ΣτΕ" δλδ; Υπάρχει κάποια αναφορά που να το λέει ξεκάθαρα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ναι όντως και εμένα λίγο με τυραννάει όπως λες 🤔🤔🤔
εμενα με καθησυχασε παντως ο ΔΥΚ. Δεν εχει πεσει ποτε εξω μεχρι τωρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες