Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Θα δούμε τι θα ορίζει η προκήρυξη όταν με το καλό βγει. Πως μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα εάν θα τα θέλει επικυρωμένα;
Το 2009 πάντως τα πτυχία τα στέλναμε επικυρωμένα.
Το 2009 πάντως τα πτυχία τα στέλναμε επικυρωμένα.
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
Thalassa έγραψε:Efedros2015 έγραψε:Μια ερώτηση σχετικά με τη προκήρυξη, ανεξαρτήτως πτυχίων δικαιολογητικών που θα καταθέσουμε, θέλουν επικύρωση πχ πτυχίο αγγλικών από δικηγόρο (συγγνώμη που ρωτάω απλά πάω στα πιο σχετικά ννμην τρέχουμε τελευταία στιγμή)
Φυσικά και θέλει
Σελ 133 διαβασε απο giorgo_tlrs
Dimitris99 Έγραψε:
Κάτι τελείως άσχετο, το lower πχ το δέχονται επικύρωμενο από δικηγόρο;
Οχι αρκεί να έχεις το πιστοποιητικό
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
March με διόρθωσαν τα παιδια ακριβως απο κατω. Δυκ αν μπορεις σβησε το σχόλιο αν ειναι να μπερδευονται τα παιδια
Μακάρι να έχει όριο έως τα 31 και να μπουν όλοι οι 30ρηδες να ησυχάσουν τα παιδιά... Εμείς οι υπόλοιποι θα έχουμε αλλά 4 χρόνια μπροστά μας
Καλησπέρα παιδιά, είμαι 19 χρονών, έχω δώσει 2 φορές πανελλήνιες για Αστυφύλακες αλλά δεν πέρασα για μερικά μόρια κι έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω στην προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ, η οποία απ' ότι έχω ακούσει θα βγει στα μέσα Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω βγάλει ακόμα δίπλωμα οδήγησης, έχω βαθμό απολυτηρίου 16 και πτυχίο αγγλικών (proficiency). Αυτό που με προβληματίζει είναι η μοριοδότηση. Θα πρέπει να συγκεντρώσω έναν συγκεκριμένο αριθμό μορίων για να με πάρουν ή όσο πιο πολλά μόρια έχω τόσο πιο πολλές είναι και οι πιθανότητες να με πάρουν; Και κάτι ακόμα: Υπάρχουν κάποια χαρτιά που θα πρέπει να συμπληρώσω για την πρ/ξη τώρα ή μόλις βγει θα μας δώσουν κάποια φόρμα συμπλήρωσης;
Ξαναπροσπαθησε αν σε παιρνει για ΣΜΥ-ΣΜΥΑ-ΣΜΥΝ. Αλλιως διαβασε το θεμα απο την αρχη.
EroDraven έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, είμαι 19 χρονών, έχω δώσει 2 φορές πανελλήνιες για Αστυφύλακες αλλά δεν πέρασα για μερικά μόρια κι έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω στην προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ, η οποία απ' ότι έχω ακούσει θα βγει στα μέσα Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω βγάλει ακόμα δίπλωμα οδήγησης, έχω βαθμό απολυτηρίου 16 και πτυχίο αγγλικών (proficiency). Αυτό που με προβληματίζει είναι η μοριοδότηση. Θα πρέπει να συγκεντρώσω έναν συγκεκριμένο αριθμό μορίων για να με πάρουν ή όσο πιο πολλά μόρια έχω τόσο πιο πολλές είναι και οι πιθανότητες να με πάρουν; Και κάτι ακόμα: Υπάρχουν κάποια χαρτιά που θα πρέπει να συμπληρώσω για την πρ/ξη τώρα ή μόλις βγει θα μας δώσουν κάποια φόρμα συμπλήρωσης;
Καραντίνα έχουμε.
Μέσα θα ήμαστε όλο τον χειμώνα.
Κάτσε να διαβάσεις ξανά να περάσεις σε σχολή υπαξιωματικών ή αξιωματικων.
Είσαι πολύ μικρός ακόμα!
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
ΣΜΥ κτλ έχουν παραπάνω μόρια απο αστυφύλακες, οπότε απλα θα εμπαινε αστυφύλακες
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
EroDraven έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, είμαι 19 χρονών, έχω δώσει 2 φορές πανελλήνιες για Αστυφύλακες αλλά δεν πέρασα για μερικά μόρια κι έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω στην προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ, η οποία απ' ότι έχω ακούσει θα βγει στα μέσα Δεκέμβρη αν δεν κάνω λάθος. Δεν έχω βγάλει ακόμα δίπλωμα οδήγησης, έχω βαθμό απολυτηρίου 16 και πτυχίο αγγλικών (proficiency). Αυτό που με προβληματίζει είναι η μοριοδότηση. Θα πρέπει να συγκεντρώσω έναν συγκεκριμένο αριθμό μορίων για να με πάρουν ή όσο πιο πολλά μόρια έχω τόσο πιο πολλές είναι και οι πιθανότητες να με πάρουν; Και κάτι ακόμα: Υπάρχουν κάποια χαρτιά που θα πρέπει να συμπληρώσω για την πρ/ξη τώρα ή μόλις βγει θα μας δώσουν κάποια φόρμα συμπλήρωσης;
Καλησπερα σου,
Οσα περισσοτερα μορια εχεις, τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις.
Δεν χρειαζεται να συμπληρωσεις τωρα κατι, μολις βγει η προκηρυξει θα χρειαστει.
Εισαι μικρος/η ακομα ομως, αν μπορεις οικονομικα και αντεχεις αυτη την ψυχοφθορα προ ετοιμασια ξανα απτην αρχη, τοτε δωσε πανελληνιες παλι. Αν δεν το αντεχεις προσπαθησε να μαζεψεις μορια με το να πας Στρατο και να παρεις κι αλλα πτυχια απο αλλες ξενες γλωσσες οπως και το ECDL και διπλωματα αυτοκ/μηχανης ανευκ κυβισμου. Ειδικους Φρουρους σιγουρα θα ξαναβγαλει στο μελλον. Το 16 στο απολ. Ειναι πολυ καλος βαθμος.
Ελπιζω να σε βοηθησα, καλη επιτυχια.
Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να ξαναδώσω πανελλήνιες. Κουράστηκα αρκετά ειδικά στην δεύτερη προσπάθεια. Τώρα όσον αφορά την προκήρυξη αν κατάλαβα σωστά, δεν έχω και πολλές πιθανότητες; Σε περίπτωση που δεν με πάρουν, έχω ως εναλλακτικό σχέδιο να διακόψω την αναβολή μου, να κάνω την θητεία μου ως μόνιμος στις ειδικές δυνάμεις και μετά να μπω στο σώμα των Ειδικών Φρουρών εκτός εάν προηγηθεί μια ακόμη προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ για την οποία θα έχω περισσότερες πιθανότητες αν έχω κάνει την θητεία μου.
Lefteris2Αμαλ Ωραία! Σας ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
EroDraven έγραψε:Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να ξαναδώσω πανελλήνιες. Κουράστηκα αρκετά ειδικά στην δεύτερη προσπάθεια. Τώρα όσον αφορά την προκήρυξη αν κατάλαβα σωστά, δεν έχω και πολλές πιθανότητες; Σε περίπτωση που δεν με πάρουν, έχω ως εναλλακτικό σχέδιο να διακόψω την αναβολή μου, να κάνω την θητεία μου ως μόνιμος στις ειδικές δυνάμεις και μετά να μπω στο σώμα των Ειδικών Φρουρών εκτός εάν προηγηθεί μια ακόμη προκήρυξη για τους ΕΠΟΠ για την οποία θα έχω περισσότερες πιθανότητες αν έχω κάνει την θητεία μου.
Να πας οπως και δηποτε στις Ειδικες Δυναμεις, να παρεις τα μορια (Ειδικοι Φρουροι 500 μορια) και αν το αντεχεις να πας και για ΥΕΑ, θα κανεις λιγο παραπανω μηνες αλλα θα παρεις αλλα 500 μορια απο εκει) . Ετσι ξεφευγεις απτον ανταγωνισμο με απολ.16 / 1000 μορια απο στρατο και προφισιενσι. Βγαλε και ενα μηχανακι για ανευ κυβισμου να παρεις την 300αρα και εισαι απτους πρωτους που θα μπεις στους Ειδικους Φρουρους. Οσο για τον Στρατο, παλι κανε αυτα που σου ειπα, αλλα στη θεση της μηχανης, βαλε μια αλλη γλωσσα ή ενα ΙΕΚ +.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Κυρ Δεκ 06, 2020 8:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωραία σας ευχαριστώ η αλήθεια είναι πως για αρχή θα βγάλω το δίπλωμα αυτοκινήτου γιατί ήμουν στα πρόθυρα αλλα λόγω του lockdown ακυρώθηκαν. Τέλος πάντων. Κάτι τελευταίο. Για τους ειδικούς φρουρούς χρειάζεται να κάτσω ως μόνιμος στις ειδικές δυνάμεις ή απλά να κάνω την θητεία μου; Και όσον αφορά για τους ΥΕΑ, μπορείτε να το εξηγήσετε λίγο παραπάνω; Δηλαδή όταν έρθει η ώρα να παρουσιαστώ, θα δηλώσω ότι θέλω να καταταγώ στους ΥΕΑ ή μόλις τελειώσω την θητεία μου θα το δηλώσω. Συγγνώμη που σας ζαλίζω τέτοια ώρα!
Αγόρινα μου υπάρχει φόρουμ για ειδικούς φρουρούς, εδώ είναι για ΕΠΟΠ, ξεφεύγουμε από το θέμα, σόρρυ κιόλας
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Μόνιμος δεν γίνεται. Μονιμοι είναι οι εποπ.EroDraven έγραψε:Ωραία σας ευχαριστώ η αλήθεια είναι πως για αρχή θα βγάλω το δίπλωμα αυτοκινήτου γιατί ήμουν στα πρόθυρα αλλα λόγω του lockdown ακυρώθηκαν. Τέλος πάντων. Κάτι τελευταίο. Για τους ειδικούς φρουρούς χρειάζεται να κάτσω ως μόνιμος στις ειδικές δυνάμεις ή απλά να κάνω την θητεία μου; Και όσον αφορά για τους ΥΕΑ, μπορείτε να το εξηγήσετε λίγο παραπάνω; Δηλαδή όταν έρθει η ώρα να παρουσιαστώ, θα δηλώσω ότι θέλω να καταταγώ στους ΥΕΑ ή μόλις τελειώσω την θητεία μου θα το δηλώσω. Συγγνώμη που σας ζαλίζω τέτοια ώρα!
Αρκεί να κανεις και την θητεία σου απλα οι ειδικές δυναμεις σου δίνουν έξτρα μόρια, οπότε είναι κατι το θετικο. Για τους Υεα έχει θεμα πολυ κατατοπιστικο στο φορουμ επειδή το εχω διαβασει και γω, συνήθως σου έρχεται στην ένδειξη στο σημείωμα κατάταξής σου. Παλιά το ειχε σε όσους ειχαν τελειώσει αει κτλ αλλά εχω ακούσει πλέον οτι το έχουν αρκετοί. Περνάει το κλιμάκιο και ρωτάει αν θες να πας. Περνας αθλήματα και αν είσαι οκ σε παίρνουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 7 επισκέπτες