Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dimitris99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Dimitris99 »

Δηλαδη εγώ που είμαι σπουδαστής πληροφορικης και θέλω ΤΘ; Έχει σχέση η πληροφορική με το. Πληρωμα άρματος; Τι πτυχίο μπορεί να ζητήσουν εκει ;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Τεχνιτες αρματος ειναι οι περισσοτεροι εκει πχ

Τεχνιτης Τηλεπικοινωνιων.
Τεχνιτης πυργου Ερπυστριοφορων.
Τεχνιτης Σκαφους κτλπ κτλπ.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Dimitri, βάσει λογικής σε τέτοιες θέσεις, αν ζητήσει συγκεκριμένα πτυχία, θα ζητήσει σχεδόν μόνο μηχανολόγους κλπ. Όλοι οι άλλοι θα πάμε ακλαφτοι σε θέσεις μο ονο με απολυτήριο λυκείου, ασχέτως αν έχουμε αει πτυχίο. Απλά ας περιμένουμε να δούμε την προκήρυξη. Τώρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Τι ακλαυτοι φρε μαρκ; Στις προηγουμενες προκυρηξεις εβλεπες σε πολλες τεχνικες θεσεις να μπαινουν ακυροι; Να μπω εγω με πτυχιο οικονομικων; Το ζητημα με τα πτυχια υπαρχει μονο σε θεσεις που ζητουσαν τουλαχιστον απολυτηριο, οχι σε ολες τις θεσεις. Απο παντα σε θεσεις τετοιες μπαινανε οσοι ειχαν ιεκ ή επαλ ή αντιστοιχο μηχανικου
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

George δεν κατάλαβες τι λέω. Εννοείται όταν ζητάει συγκεκριμένο πτυχίο τεχνολογικής φύσεως θα μπουν όσοι έχουν τα αντίστοιχα πτυχία. Λέω σε περίπτωση που αλλάξει το "τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου" και ζητήσει σε όλα σχεδόν συγκεκριμένα πτυχία ή απολυτήριο. Αν κάποιος πχ παρ ότι έχει πτυχίο αει-τει-ιεκ δηλώσει αναγκαστικά θέση με απολυτήριο λυκείου αλλά δεν έχει μόρια οβα κλπ, τότε πάει ακλαφτος λογικα.
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Πάντως με βάση την προκυρηξη των ΕΦ που υποτίθεται θα άλλαζαν πολλά στην μοριοδοτηση και στα κριτήρια γτ είχε να βγει χρόνια και άλλαξε μόνο τα τατουάζ (να μην είναι σε εμφανή σημεία) που ούτε αυτό ίσχυσε εν τέλη κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα γίνει κι εδώ. Σιγά μην ασχοληθεί η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ηγεσία να ξαναγράψει απ' την αρχή προκυρηξη, να διορθώσει λάθη προς το συμφέρον το στρατού και του νέου προσωπικού που θα το ενίσχυσει. Θεωρώ πως δεν θα δούμε άλλο ένα copy paste του 2009
Ζ'ΜΑΚ
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Χωρίς το "δεν" στο τέλος
Ζ'ΜΑΚ
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ο ορος ''ακλαυτοι'' δεν στεκει στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι αναφερεσαι και στις τεχνικες ειδικοτητες, λες και αν ζητουσαν και σε αυτες απολυτηριο (σε μερικες το εχει σαν 2η 3η επιλογη αλλα προφανως μπαινουν με τα πτυχια) δεν θα δηλωνες αλλη ειδικοτητα αναγκαστικα. Θα διαγωνιστεις στα ισα με ολους. Ακλαυτοι θα παμε αν ζητανε ακομα και στον υπηρετη ελαφρου οπλισμου πτυχιο συγκεκριμενο.(που προφανως δεν θα γινει). Οι οβα δεν εχουν απολυτηρια οι περισσοτεροι, επισης θα μπουν ειδικες δυναμεις αυτοι, δεν θα γεμισει ο στρατος με αυτους. Επειδη δεν θα μετρησει απολυτηριο δεν παμε ακλαυτοι σε αλλες θεσεις. Υπαρχει αγχος ναι οκ, χαλαρα ομως
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι γραμματικες γνώσεις στις ειδικότητες του ναυτικού γράφτηκαν απ την αρχή. Αν δείτε το φεκ του 2009 δεν έχουν καμία σχέση.

Δεν ασχολείται η πολιτική ηγεσία, τα επιτελεία έχουν ειδικό κλάδο, το τμήμα σχεδίασης μονιμου προσωπικού. Αυτοί γράφουν τα κριτήρια, τα πάνε στον υπουργό και απλά τα υπογράφει.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

George κάνεις λάθος, το διαχωρισα. Ειπα: Ακλαφτοι σε θέσεις μόνο με απολυτήριο. Άσε που δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες ότι οι πιο πολλοί οβα δεν έχουν απολυτήριο.2020 έχουμε ένα απολυτήριο το έχουν σίγουρα. Αν δεν ισχύσει αυτό το"τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου" άτομα όπως εγώ (εγώ έχω άσχετο πτυχίο αει) που δεν έχουν ούτε οβα ούτε ειδικές δυνάμεις κλπ νομίζω θα πάνε ακλαφτοι. Πως αλλιώς να το πω. Πολύ δύσκολα θα περνούσαν.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:George κάνεις λάθος, το διαχωρισα. Ειπα: Ακλαφτοι σε θέσεις μόνο με απολυτήριο. Άσε που δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες ότι οι πιο πολλοί οβα δεν έχουν απολυτήριο.2020 έχουμε ένα απολυτήριο το έχουν σίγουρα. Αν δεν ισχύσει αυτό το"τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου" άτομα όπως εγώ (εγώ έχω άσχετο πτυχίο αει) που δεν έχουν ούτε οβα ούτε ειδικές δυνάμεις κλπ νομίζω θα πάνε ακλαφτοι. Πως αλλιώς να το πω. Πολύ δύσκολα θα περνούσαν.
Εγω επειδη το ξαναδιαβασα το ιδιο νοημα βγαζω. Αλλα οκ ενταξει κανω λαθος, το θεμα ειναι οτι δεν πας ακλαυτος επειδη χανεις το αει που το χανουν ολοι. Επισης το απολυτηριο εχουν ολοι να ξερεις δεν ισχυει. Απλα εχεις τρομοκρατηθει με τους οβα οπως και ολοι, αλλα σκεψου οτι απλα υπηρχαν και παλια. Υπερμοριοδοτηση δεν ειδα πουθενα στις τροποποιησεις, αρα ολα καλα μεχρι στιγμης. Ουτε εγω εχω ειδικες δυναμεις αλλα βλεποντας παλια τα μορια πιστευω υπαρχουν ακομα ελπιδες. Ολα καλα Μαρκ μου

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

George φίλε δεν ξέρω εσύ μπορεί να είσαι πιο αισιόδοξος γενικώς, εγω δεν είμαι. Ανετα κάποιος με περνάει αν πάμε μόνο με απολυτήριο. Γιατί θα έχω μέτριο απολυτήριο (αν δεν μετρήσει το αει) και Lower, τίποτα άλλο.

Ας περιμένουμε την προκήρυξη απλά και ελπίζω σύντομα, διότι θα χάσουμε το μπούσουλα στο τελος από το αγχος😆

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ηρεμιααααα αγορια !

Βαλτε να δειτε λιγο Νετφλιξ Μπομπ Σφουγγαρακη να χαλαρωσετε και θα περασουν οι μερες.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Lefteri μην αγχώνεσαι. Δεν τσακωνομαστε😎Μπομπ; Χαχαα

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ηρεμιααααα αγορια !

Βαλτε να δειτε λιγο Νετφλιξ Μπομπ Σφουγγαρακη να χαλαρωσετε και θα περασουν οι μερες.
Μονο Vikings, δεν ξέρω εσυ τι λες χαχαχ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες