Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Δ. Υ. Κ εμεις σαν φορουμ πως μπορουμε να σου ανταποδωσουμε ολη την βοηθεια αυτη; Ενα ευχαριστω δεν φτανει
Καμία ανταπόδοση κομάντο. Εγώ θα χαρώ να μάθω ευχάριστα νέα σε λίγους μήνες από τώρα από όλους σας.
D.Y.K έγραψε:Τι εννοείς;
Eννοω αν θα δινουν μορια
Ναι, κανονικά.
Τετοια λεγε μου και ειχε πεσει η ψυχολογια μου 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Νομίζω στους περισσότερους ειχε πεσει η ψυχολογία :-p
Ε ναι, λογικο.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Αν ζηταει συγκεκριμενα πτυχια για συγκεκριμενες ειδικοτητες και βγαλει εντελως το « τουλαχιστον απολ. Λυκειου», δηλαδη με λιγα λογια να μπορουν να δηλωσουν μονο οι του ΑΕΙ/ΤΕΙ και παλι πτυχιουχοι με συγκεκριμενα πτυχια, τοτε ενταξει θα δεσω τη TV απτο λαιμο μου και θα πεσω στην ωραιοτατη παραλια κοντα στο σπιτακι μου.
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αν ζηταει συγκεκριμενα πτυχια για συγκεκριμενες ειδικοτητες και βγαλει εντελως το « τουλαχιστον απολ. Λυκειου», δηλαδη με λιγα λογια να μπορουν να δηλωσουν μονο οι του ΑΕΙ/ΤΕΙ και παλι πτυχιουχοι με συγκεκριμενα πτυχια, τοτε ενταξει θα δεσω τη TV απτο λαιμο μου και θα πεσω στην ωραιοτατη παραλια κοντα στο σπιτακι μου.
Λευτερη του 93 εισαι;
Λευτέρη και γω μαζί σου😆 Αν δεν ισχύει το τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, ώστε να μοριοδοτει όλα τα αει-τει, θα έρθω μαζί σου χάχα. Αν και δεν πιστεύω να γίνει αυτό
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Αυτό θα γίνει, αλλιώς θα δηλώνουν με παιδαγωγικα και νηπιαγωγών σε ΑΤ και τεθωρακισμενα και θα παίρνουν 460.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Με την προϋπηρεσία τι ακριβώς παίζει και πριμοδοτεί μόνο μέχρι και 6 μήνες ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hlias77 την Σάβ Δεκ 05, 2020 2:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω να γίνει για όλες τις θέσεις αυτό. Μπορεί για πιο τεχνικές θέσεις να ζητήσει συγκεκριμένα πτυχία αλλά όχι για όλες, άλλωστε δεν σημαίνει πως όλες οι αιτήσεις θα είναι από άτομα μόνο με τεχνολογικά πτυχία κλπ. Αλλά θα δείξει
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Δεν νομιζω να γινει ετσι, σιγουρα θα υπαρχουν και καποιες ειδικοτητες μονο απολυ. Ή στο στλ του 09 που μπορουσες να βαλεις το μεγαλυτερο πτυχιο σου. Σιγουρα θα υπαρχουν και τεχνικες ειδικοτητες ομως συγκεκρμενων πτυχιων.March,1/7/94
Λευτέρη αυτό λέω και εγώ. Οκ σε θέσεις πχ τεχνικές εντελώς θα ζητήσει λογικά συγκεκριμένο πτυχίο. Τώρα πχ σε Θέσεις όπως τεθωρακισμενα ή ελαφρύ οπλισμου πιστεύω θα έχει αυτό το "τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου".
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες