Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- 12pi
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παλικαρια με οσους εχουν ειδικοτητα Προανακριτης Οδηγος Αυτοκινητου, δηλαδη ειναι στρατονομοι υπαρχει προβλεψη για την ειδικοτητα μας ;
Αν βγει Τον Δεκεμβριο με κοφτη στα 28 δικαιωμα αιτησης εχουν οσοι ειναι του 92 και μετα. Αν βγει με κοφτη τα 28 τον ιανουαριο δικαιωμα εχουν οσοι ειναι του 93 και μετα. Αλλα γενικα αν βγει με οριο τα 28 αλλα για ΟΒΑ οριο τα 31 θελει κατευθειαν δικαστηριο δικηγορους κλπ. Εν ετει 2020 να γινονται διακρισεις Δν νομιζω να συμφερει κανεναν.
Paper νομίζω κάνεις λάθος.Η τελευταία προκηρυξη βγήκε το 09,αν βγει το 2021 θα έχουν περάσει 12χρονια. Το όριο τότε ήταν το 1982, οπότε αν βγει Δεκέμβρη πιάνει το 93, αν βγει από Γενάρη νομίζω πιάνει από το 94 και έπειτα.
Αν βγει ιανουαριο και πιανει ολους του 94 και μετα παει να πει οτι οριο ηλικιας εχει τα 27 ετη και οχι τα 28. Αν το οριο ειναι στα 27 τοτε ναι δικαιωμα θα χουν οι 94αρηδες
Δεν πρέπει να είσαι 28+, το είχαμε πει εδώ τις προάλλες. Τουλάχιστον έτσι είπαν εδώ.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
27 είναι το όριο στην ουσία, λέει να μην έχεις συμπληρώσει το 28ο. Θα ανέβει όμως.
Και τους οβα δεν τους πιάνει το 31ο, οι μεγαλύτεροι είναι του 1986. Άρα πανε για άνευ ή 35ο/36ο.
31ο/32ο θα αφορά τους πολίτες.
Σε λίγο θα ξέρουμε, στο ίδιο προεδρικό που πηγε στο ΣτΕ σήμερα για τροποποιήσεις είναι και η ηλικία των εποπ.
Και τους οβα δεν τους πιάνει το 31ο, οι μεγαλύτεροι είναι του 1986. Άρα πανε για άνευ ή 35ο/36ο.
31ο/32ο θα αφορά τους πολίτες.
Σε λίγο θα ξέρουμε, στο ίδιο προεδρικό που πηγε στο ΣτΕ σήμερα για τροποποιήσεις είναι και η ηλικία των εποπ.
Επίσης εδώ είπαν ότι πάει η ηλικία βάση την χρονιά και όχι τον μήνα. Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ πχ θα είμαι μόνο 26 αλλά θα θεωρούμαι συνομιληκος με αυτόν του Γενάρη του 94, οποτε θα είναι η τελευταία μου προσπάθεια. Έτσι είχαν πει εδώ. Άδικο για όσους δεν έχουμε γίνει καν 27 αλλά οκ.
Αλλά ας μην επαναλαμβανομαστε.
Τώρα μπορεί να κάνουμε και λάθος, τι να πω.
Αλλά ας μην επαναλαμβανομαστε.
Τώρα μπορεί να κάνουμε και λάθος, τι να πω.
*Σορρυ για το ξεχωριστό μήνυμα απλά για διευκρινηση γιατί δεν το έγραψα σωστά. Πχ γεννημένος του Οκτώβρη 94 είναι υποτίθεται συνομιληκος με αυτόν που γεννήθηκε Γενάρη του 94
Γεια σου ρε ORIGINAL! Τι εννοείς; Αν ανατρεξεις στου 09 Την μοριοδοτηση υπήρχε μοριοδοτηση για 9-12 μηνη προυπηρεσια και άνω. Θεωρω ότι ακόμα δεν είναι πληρως ενημερωμένη η λίστα των μορίων.Original21 έγραψε:Navy έγραψε:Απ ότι φαίνεται ουτε τα πτυχία απ τα ΕΠΑΛ μοριοδοτουνται. Εχουν βάλει συντελεστή 12 για όλα τα Λύκεια. Ευχομαι να έχουμε προσθήκες έξτρα μόρια για 12 μηνη θητεία κλπ
Καλά δεν παίζει αυτό τώρα, πλακα μου κάνετε 😯😯
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Παιδιά όσοι μπουν με εσσο Ιανουαρίου για ΣΞ και Φεβρουάριο για ΠΝ, πόσα μόρια θα πάρουν για την θητεία τους;5 ανά μήνα; Και πόσους μήνες θα κάνουν να πάρουν βαθμό; Λαμβάνοντας υπόψιν ότι πήγαν η ότι δεν πήγαν;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Επίσης αν ανατρέξετε στις ειδικότητες του πολεμικού ναυτικού που έχουν βγει οι γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα, σε κάποιες ειδικότητες ζητάνε αποφοίτους ΕΠΑ. Σ ! Πόσα μόρια θα πάρουν αυτοί; Γι'αυτό κύριοι αυτά που έβγαλαν σήμερα για την μοροιοδοτηση αποτελούν μόνο ενα μέρος αυτής, και δεν είναι τα τλκ, οπότε και οι φοιτητές ΑΕΙ θα πάρουν μόρια και οι απόφοιτοι ΕΠΑ. Σ και ειδικές δυνάμεις και όλα...
Ακομα δεν βγηκε το ΦΕΚ και ορισμενοι σκευτονται για προσφυγες. Ημαρτον Παναγια μου.
Panos 1995 έγραψε:Επίσης αν ανατρέξετε στις ειδικότητες του πολεμικού ναυτικού που έχουν βγει οι γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα, σε κάποιες ειδικότητες ζητάνε αποφοίτους ΕΠΑ. Σ ! Πόσα μόρια θα πάρουν αυτοί; Γι'αυτό κύριοι αυτά που έβγαλαν σήμερα για την μοροιοδοτηση αποτελούν μόνο ενα μέρος αυτής, και δεν είναι τα τλκ, οπότε και οι φοιτητές ΑΕΙ θα πάρουν μόρια και οι απόφοιτοι ΕΠΑ. Σ και ειδικές δυνάμεις και όλα...
Εκει που ζητανε ΕΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛ Στο Π. Ν το ζητανε σαν προαπαιτουμενο
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Ολες οι ειδικότητες μα όλες λένε, είτε απολυτήριο λυκείου ΕΠΑΛ ειδικότητας ... Είτε ΕΠΑΣ ειδικότητας... Τι προαπαιτούμενο λες; Προφανώς και θα μοριοδοτειτε και αυτό! Δεν είναι αγγλικά να προαπαιτείτε σε καποιες ειδικότητες
Χωρίς να είμαι σίγουρος 100% τα επας είναι στην ίδια βαθμίδα νομίζω με τα λύκεια είτε γενικά είτε επαλ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης