Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Δε νομιζω μαρκ. Η εντοπιοτητα ειναι γραμματικη γνωση και τα 100 των ΟΒΑ; Πραγματικα απογοητευση
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Ψυχραιμια παλικαρια θα δειξει ας βγει η προκηρυξη πρωτα
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Mark26 έγραψε:Navy λογικά αν μοριοδοτησουν παραπάνω θητείες κλπ όπως λες, θα το πουν ίσως όταν μιλήσουν και για τα μόρια των ειδ δυνάμεων, διότι δεν γίνεται να μην πάρουν μόρια.

Αν οι γραμματικές γνώσεις μείνουν έτσι όπως λέει το Στε, δεν θα μοριοδοτουν τα επαλ έξτρα. Αλλά ξαναλέω ας βγει το φεκ για να δούμε, μην πανικοβαλλομαστε από τώρα.

Θητεία, προυπηρεσια, ειδ. Δυνάμεις πιστευω θα μοριοδοτηθουν. Πτυχιο ΕΠΑΛ, χλωμό το βλέπω. Ας έχουμε πιστη και βλέπουμε.

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Εγώ μάγκες πιστεύω ότι είναι καθαρά μερικές αλλαγές! Μαρκ αυτό που λες φίλε μου δεν ίσχυει, γράφουν σχεδόν για όλα, αν δεν δώσουν μόρια στου φοιτητές ΑΕΙ ΤΕΙ τότε δεν θα πάρουν μόρια ούτε οι ειδικές δυνάμεις! Περιμένουμε προκυρηξη, ότι λέμε τώρα είναι λόγια στα καφενεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κυριοι, υπομονη.
Για να ανακοινωθηκαν οι αλλαγες, παει να πει πως η εκδοση της προκηρυξης ειναι πολυ κοντα και ανα πασα ωρα και στιγμη θα ανακοινωθει.
Υπομονη και πιστη.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rad. »

Mark26 έγραψε:Επιπλέον, το άρθρο αναφέρεται στην τροποποίηση των κριτηρίων για την επιλογή εποπ και λέει τι μοριοδοτει στις γραμματικές γνώσεις. Δεν άλλαξαν όλα. Οι φοιτητές πχ των ιεκ τα ίδια μόρια παίρνουν. Έτσι όπως τα έγραψαν θα μπορούσαν να μην δίνουν μόρια σε φοιτητές αει-τει, αφού λέει για τροποποίηση σχετικά με την επιλογή. Λέει τι θα μοριοδοτειται. Δεν λέει τροποποίηση μοριων, δηλαδή να έπαιρνες 50 μόρια και τώρα να παίρνεις πχ 80.

Άμα δεν βγει φεκ μην πιστεύουμε τίποτα!

ΦΤΆΝΕΙ δε λες τίποτα, κάθε ποστ σου είναι τρύπα στο νερό, γράφεις το ίδιο και το ίδιο πράγμα, έχεις κάνει εγγραφή στις 30 Οκτωβρίου, σε ένα μήνα έχει γράψει 381 φορές, πάνω από 10 μηνύματα τη μέρα.

Σημερα είχε την τιμητική του το (ας βγει το φεκ και βλέπουμε, άμα δε βγει ΦΕΚ μην πιστεύουμε τίποτα, χωρίς να δούμε φεκ μην πιστεύουμε τίποτα)

Έχεις βρει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς σύνταξης της πρότασης περί ΦΕΚ.

Ο άλλος γράφει (εγώ που δεν θα εχω τη δυνατότητα λόγο ηλικίας να κάνω τα χαρτιά μου) και μπαίνεις στη διαδικασία και του απαντάς (Εγώ τι να πω που ΑΝ βγει το 21 θα έχω μια ευκαιρία να κάνω τα χαρτιά μου)

Άσε που δεν έχεις καταλάβει τ διάβασες από ότι βγηκε και έχεις γράψει ανακρίβειες πιο πίσω για τα μορια.

Βλέπω το όνομα σου απ έξω και δε μπαίνω στη διαδικασία να δω τ έχεις γράψει.

Φτάνει, λίγο σεβασμό σε όσους θέλουν να ενημερωθούν.

Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Original21 »

Navy έγραψε:Απ ότι φαίνεται ουτε τα πτυχία απ τα ΕΠΑΛ μοριοδοτουνται. Εχουν βάλει συντελεστή 12 για όλα τα Λύκεια. Ευχομαι να έχουμε προσθήκες έξτρα μόρια για 12 μηνη θητεία κλπ

Καλά δεν παίζει αυτό τώρα, πλακα μου κάνετε 😯😯

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Σοβαρά ρε συ Rad; Εσύ τι κόλλημα βαράς για εμένα; Για δες τι έχω πει σε τόσα μηνύματα και απαντάω σε ότι μου πουν και όπου μπορώ να βοηθήσω. Άλλοι δηλαδή δεν γράφουν μηνύματα δηλαδή;

Αυτά που λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Τα άρθρα όλα είναι τα ίδια, όλα αναφέρονται βάσει του Στε. Αφού βάσει αυτού είναι όλα, πως να πω για κάτι άλλο; Φαντάζομαι είδες τι γράφουν τα άρθρα. Υποτίθεται μιλάνε για αλλαγές και πριμ μοριοδοτηση οβα. Δες ότι δεν άλλαξαν όλα τα μόρια, ούτε οι οβα παίρνουν κάτι παραπανω από τα 100 που ήδη έπαιρναν.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Και εμένα είναι η τελευταία ευκαιρία μου αν βγει το 94, αλλα τι να κάνω. Η δεν θα απαντήσω σε κάποιον που θέλει βοήθεια ή δεν διορθώσω κάποιον αν λέει λάθος τα μόρια; Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Τώρα αν εσύ έχεις θέμα με μένα οκ
Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Original21 »

Εμένα παντως παιδια αν Ισχυει αυτό που διάβασα με τα μόρια κλπ μου μυρίζεται μεγάλη παγαποντια, θα παρουν όλους τους δικούς τους και τους ΟΒΑ
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Επίσης ποια ανακρίβεια για τα μόρια. Τα μόρια των οβα είναι τα ίδια, τα μόρια φοιτητών ιεκ τα ίδια, τα μόρια προϋπηρεσίας 3-6μηνων τα ίδια. Δεν άλλαξαν όλα.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Μάγκες μου παρατήστε τα ΑΕΙ ΤΕΙ, πάτε σε κάνα ΙΕΚ κοπής ζαμπόν στο κωλοκοτρονιτσι, να πάρετε τα 250 μόρια, για να μπείτε ΕΠΟΠ ...
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Δηλαδη πανο εσυ πας σε αει η τει για να μπεις στον στρατο;
NIkooolas
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από NIkooolas »

Παιδια οι φοιτητες αει θα μοριοδοτουνται μην αγχωνεστε...
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Φίλε original μην αγχώνεσαι. Δεν έχουν όλοι οι οβα τα μόρια. Να σκέφτεσαι θετικα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες