Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Λεει ο άλλος μοροιοδοτει τους φοιτητές ΙΕΚ γτ κάνουν τεχνικές δουλειές; Γτ τα παιδιά τών ΤΕΙ τι κάνουν ; Θα με τραλανετε?
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Navy δεν ξέρω κάτι αξιόπιστο γιατί εγώ είναι να δώσω κανονικά εξετάσεις, δεν έχω κάποια ενημέρωση και μάλλον δεν προλαβαίνω να δώσω γιατί το κόβω να πάει η εξεταστική Φεβρουαριο.

Απλά να ξέρεις, πως λογικά έχουν ήδη κλείσει θέσεις για τις πιο κοντινές εξετάσεις. Το βασικό ομως: Θες 2μηνες για τα αποτελέσματα. Μου πέταξε κάτι στην αρχική μου στο φβ. Αν το βρω θα σου πω, αν και δεν έχω ιδέα γ αυτά. Σαν πτυχίο αγγλικών που μπορείς να δώσεις από το σπίτι, λογικά είναι το Languange cert. Λογικά είναι και άλλα πτυχία. Το βασικό είναι όμως το φροντιστήριο 😎

[/QUOTΣ ευχαριστώ πολυ, Μάρκο. Θα το κοιτάξω, να'σαι καλά, φίλε μου!

Dimitris99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Dimitris99 »

Εγώ από μόρια ειχα το απολυτήριο λυκείου,lower και ότι σπουδάζω, δηλαδή τώρα εγώ θα πάω να δηλώσω με τα δύο πρώτα; Ούτε απ' έξω δε με. Βλεπω εάν δε δώσουν μόρια σε φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μήτσο μην αγχώνεσαι ρε φίλε! Κάτσε να βγεί η μοροιοδοτηση είναι ελλειπείς κατά 70%, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο αυτά τα κριτήρια
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δεν γίνεται να δίνει μόρια σε σπουδαστές ΙΕΚ και όχι σε ΑΕΙ ΤΕΙ, είναι αντισυνταγματικό, θα γίνουν καταγγελίες
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Αρχικά Pano, εγώ λέω πως ναι μεν με συμφέρει να μην μοριοδοτουνται φοιτητές αει-τει αλλά δεν το θεωρώ δίκαιο. Αν το κάνουν αυτό και μοριοδοτουνται απλά το ιεκ, το κάνουν για να κόψουν άτομα. Απο κάπου δηλαδή πρέπει να κόψουν. Συν ότι ναι μεν το ιεκ είναι κατώτερο του αει-τει αλλά στα τεχνικά επαγγέλματα, μαθαίνουν πολύ παραπάνω απ ότι στο αει (έχουν πολύ περισσότερη πρακτική).

Το αυτονόητο που είπα, το λέω διότι δεν γίνεται να μην μοριοδοτει ειδ δυνάμεις, απλά πιστεύω για τέτοια μόρια θα αναφερθούν ξεχωριστά. Θα μου πεις. Εδώ είπαν για μόρια οβα και προϋπηρεσίας, δεν ξέρω τι να πω σ αυτό. Ίσως για το κλικ να τα έγραψαν.

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Επίσης αναφέρει νξεκαθαρα για μια σειρα αλλαγων !
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Επιπλέον, το άρθρο αναφέρεται στην τροποποίηση των κριτηρίων για την επιλογή εποπ και λέει τι μοριοδοτει στις γραμματικές γνώσεις. Δεν άλλαξαν όλα. Οι φοιτητές πχ των ιεκ τα ίδια μόρια παίρνουν. Έτσι όπως τα έγραψαν θα μπορούσαν να μην δίνουν μόρια σε φοιτητές αει-τει, αφού λέει για τροποποίηση σχετικά με την επιλογή. Λέει τι θα μοριοδοτειται. Δεν λέει τροποποίηση μοριων, δηλαδή να έπαιρνες 50 μόρια και τώρα να παίρνεις πχ 80.

Άμα δεν βγει φεκ μην πιστεύουμε τίποτα!

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Οι αλλαγές που ειδα: Απόφοιτοι αει-τει από 450 τους πάνε στα 460μορια. Ξένες γλώσσες αντί για 80-160 θα δίνουν 50-150μορια
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Φίλε είναι ελλειπείς αυτή η δήλωση! Και σου απαντάω άσε τα ΑΕΙ, τα ΤΕΙ δεν κάνουν πρακτικά πράγματα; Απλά αναφέρουν μια σειρά αλλαγών, δεν αναφέρουν τα τλκ κριτήρια, το λογικό είναι τα υπόλοιπα να παραμείνουν ως έχουν
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Εγώ όσους ξέρω σε ιεκ σε τεχνικούς κλάδους, μαθαίνουν παραπάνω πράγματα σχετικά με τα τει γιατί έχουν πολύ πρακτική. Τα τει έχουν και πολύ θεωρία, άσχετα αν τα ιεκ είναι κατώτερα των αει-τει.

Επίσης, όλα τα άρθρα είναι βάση του Στε, δεν τα έβγαλαν από το κεφάλι τους και γράφει ξεκάθαρα τι μοριοδοτειται ως προς τις γραμματικές γνώσεις. Μπορεί να λέει για αλλαγές, αλλά πολλά μείναν τα ίδια. Αν δεν αλλάξει κάτι, το Στε δείχνει να μην μοριοδοτει φοιτητές αει-τει, προφανώς για να κόψει κόσμο.

Αλλά ξαναλέω, χωρίς να δούμε φεκ μην πιστεύουμε τίποτα!

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Λογικά, θα μοριοδοτησει και τα πτυχια των ΕΠΑΛ όπως έγινε το 2009 ΤΕΕ Β. Λείπει και η προυπηρεσια από 9-12 μήνες και η στρατιωτική θητεία όπου 9μηνη ήταν +45
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Επίσης σε άρθρο γράφουν, ότι σύμφωνα με αυτά που ψήφισε το Στε, επανακαθοριζονται τα κριτήρια... Και ότι τροποποιειται το καθεστώς μοριοδοτησης. Δηλαδη αλλάζουν κριτήρια και τα μόρια τους. Για ειδικές δυνάμεις πιστεύω θα γράψουν σε άλλο άρθρο γιατί αυτά τα άρθρα ήταν κυρίως για τις γραμματικές γνώσεις. Αλλά ας βγει πρώτα το φεκ και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Το θεμα παιδια ειναι να βγει η προκηρυξη να δουμε τη ζηταει ακριβως και να ηρεμισουμε κιολας
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Navy λογικά αν μοριοδοτησουν παραπάνω θητείες κλπ όπως λες, θα το πουν ίσως όταν μιλήσουν και για τα μόρια των ειδ δυνάμεων, διότι δεν γίνεται να μην πάρουν μόρια.

Αν οι γραμματικές γνώσεις μείνουν έτσι όπως λέει το Στε, δεν θα μοριοδοτουν τα επαλ έξτρα. Αλλά ξαναλέω ας βγει το φεκ για να δούμε, μην πανικοβαλλομαστε από τώρα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες