Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Χαλαρώστε και περιμένετε να βγεί η προκυρηξη ! Τα 100 μόρια ΟΒΑ και τα 250 υπηρεσίας, ένας με πτυχίο ΑΕΙ και ξένες γλώσσες τον έστειλε σπίτι του! Χαλαρώστε και περιμένετε η προκήρυξη κατά μεγάλο βαθμό θα είναι διαφορετική του 2009
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Ο Παναγιώτοπουλος το είπε ξεκάθαρα ότι είναι διαφορετικοί θεσμοί, και για να περνάει ταυτόχρονα και ΟΒΑ και ΕΠΟΠ κάτι καλό ετοιμάζει, μπορεί να πετάξει έξω όλους τους ΟΒΑ από την προκήρυξη ΕΠΟΠ! Ποιος ξέρει άραγε; Πάντως με το όριο ηλικίας αν και το υπεραναλυσαμε ήταν ξεκάθαρος ο υπουργός
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Navy, αδερφε σε χασαμε !Εικόνα
Λευτέρη, φίλε μου τι κάνεις; Σας διαβάζω, καλά θα πάνε αδελφέ μου, έτσι ελπίζω για όλους. Εν αναμονή εξελίξεων. Με το καλό να τα καταφέρουμε, όσοι πραγματικα τ αγαπάμε και παμε συνειδητοποιημενα!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Μακαρι αδελφε μου.
Εσυ, ο Χρηστος, ο Γιωργος, ο Μαρκ και ο Διασωστης ειστε απτα λιγα ατομα που θελω να μπειτε μεσα.
Μακαρι να πανε ολα καλα για ολους μας και για ολα τα παιδια του φορουμ.Εικόνα
Niiiikooos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Niiiikooos »

Δηλαδη ρε παιδια ποσα μορια παιρνει ενας οβα; Και ποσα μορια εχετε εσεις και φοβαστε
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μακαρι αδελφε μου.
Εσυ, ο Χρηστος, ο Γιωργος, ο Μαρκ και ο Διασωστης ειστε απτα λιγα ατομα που θελω να μπειτε μεσα.
Μακαρι να πανε ολα καλα για ολους μας και για ολα τα παιδια του φορουμ.Εικόνα
ΣΥΜΦΩΝΩ και ΕΠΑΥΞΑΝΩ! Τους θερμοτερους χαιρετισμους μου στο Χρήστο, στο George στο Διασώστη και στο Μαρκ. Προθυμοι παντα γι'ανταλλαγη απόψεων στα πλαισια της Υγιούς συναδελφικοτητας με κοινό στόχο την αγάπη για το Όπλο, Σώμα κλπ. Και όχι το βόλεμα στο Δημόσιο. Οι προκηρυξεις θα τρέχουν για πεντε χρονια, Κάτι θα γίνει αδελφέ μου. Έχε πιστη και σ όλα τα παιδια, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Navy και Λευτέρη ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Μακάρι να μπούμε όσοι το θέλουμε. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, είτε άνδρας είτε γυναίκα.

Δεν χρειάζονται ειρωνεία και κακία που βλέπω πολλές φορές, ή κόμπλεξ κάποιων ειδικά αν θιξουμε κάτι που δεν τους αρέσει. Έχουμε ελευθερία λόγου, δεν συμφωνούμε όλοι με όλα, αλλά πρέπει να κρατάμε και ένα επίπεδο. Όσοι φαγωνονται εδώ, είναι εκείνοι που αύριο μεθαύριο θα βγάζουν τα κόμπλεξ τους πάνω σε άλλους, γιαυτο και θεωρούν κομπλεξικούς τους στρατιωτικους. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να μπούμε!

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Όσο για τους οβα, όπως είπε και ο Panos πιο πάνω, ο Παναγιωτοπουλος ήταν ξεκάθαρος. Τώρα να κάνει στροφή 360 μοίρες δεν νομίζω, ούτε πιστεύω πως το όριο αν ανέβει θα είναι μόνο για οβα, λόγω των αντιδράσεων μετά. Άνετα μπορεί να δικαιωθούν όσοι πάνε δικαστήρια για την ηλικία, δεν γίνεται να γίνει τέτοια διάκριση. Αν και δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι, άσχετα αν με συμφέρει ηλικιακά.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Επίσης μην σκέφτεστε ότι θα μπουν όλοι οι οβα. Θα μπουν οι πιο πολλοί στις ειδικές δυνάμεις αφού δηλώσουν ίδια ειδικότητα για τα μόρια, αλλά θα έχουν και πτυχία κλπ αλλιώς ένας οβα που είναι μόνο με το απολυτήριο λυκείου δύσκολο να περάσει.

Συν ότι οι πιο πολλοί που δήλωναν οβα ήταν όσοι δεν είχαν στον ήλιο μοιρα (συγχωρέστε με για την έκφραση απλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) και δεν έχουν πτυχία κλπ. Επίσης πολλοί θα κοπούν στα αθλήματα. Έχω ακούσει ότι λόγω του ότι δεν ήθελε κανείς να πάει οβα, περνούσαν ακόμη και κάτι ρεταλια που δεν μπορούσαν να πάρουν ούτε τα πόδια τους (για να μην παρεξηγηθώ υπάρχουν και εξαιρέσεις) . Οποτε μην αγχώνεστε έτσι.

gpeppas941994
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από gpeppas941994 »

Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν παίζει ρόλο ο δείκτης μάζας σώματος;
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Παιδιά να ρωτήσω, εχω γνωστό που έχει υπηρετήσει νοσηλευτης και δεν έχει κάποιο σχετικό πτυχίο, είναι και ΟΒΑ με την ελν λόγο ειδικότητα αλλά δεν έχει πτυχίο επαλ, ιεκ η κάτι τέτοιο, θα μπορέσει να δηλώσει εποπ νοσηλευτης; Μόνο αν ζητήσει από απολυτήριο και πάνω;
Άβαταρ μέλους
Mort13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mort13 »

Γίνεται να δηλώσεις εποπ αν πας οβα?
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Andri έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω, εχω γνωστό που έχει υπηρετήσει νοσηλευτης και δεν έχει κάποιο σχετικό πτυχίο, είναι και ΟΒΑ με την ελν λόγο ειδικότητα αλλά δεν έχει πτυχίο επαλ, ιεκ η κάτι τέτοιο, θα μπορέσει να δηλώσει εποπ νοσηλευτης; Μόνο αν ζητήσει από απολυτήριο και πάνω;
Δεν νομίζω να γίνεται.4-5 ειδικότητες που έχει νοσοκομου και βοηθού, ολες θέλουν να είσαι ειτε απόφοιτος ιεκ είτε με ειδικότητα επαλ. Και μου φαίνεται και το λογικό

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

gpeppas941994 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν παίζει ρόλο ο δείκτης μάζας σώματος;
Μέχρι την τελευταία προκήρυξη δεν έπαιζε, τώρα ολα είναι πιθανά

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Να σαι καλα Λευτέρη μου. Ανταποδιδω τα συναισθήματα και τις ευχές. Εχουμε φτιάξει καλό παρεακι, μακάρι να πάνε όλα όπως επιθυμούμε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες